VIDEO: Microsoft event + awesome item!

De nieuwste items, gadgets, grote computers en televisies die je kunt aanraken vanwege het touchscreen. Het water loopt mij nog net niet in de mond, maar mijn nieuwsgierigheid is gewekt. Technologie, best interessant. Het Microsoft Event wekte bij vele vragen op. “Wat moet jij daar Cynth?” Aan mijn kont krabben. GURL. De 48 uur challenge zegt toch genoeg?! En weet je, dit is ook iets voor jou. Man, vrouw, wij allemaal.. Benieuwd? Bekijk dan de vlog!

Microsoft event

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Samen op stap met le cousin op naar Amsterdam om daar een zeer aantrekkelijk event bij te wonen. Iets anders dan beauty, maar wel wat ik dagelijks gebruik. Natuurlijk de technische kant van Beauty Koning, de computers + de telefoons, maar grotendeels ging ook over social media. Wist je dat eigenlijk altijd bezig bent met social media? En dan gaat het niet eens over Twitter of Facebook, maar ook het checken van Whatsapp of je e-mail. Je doet het onbewust zo vaak.

Microsoft event

Microsoft event

De bovenstaande foto is een cirkel met daarin momenten die je doet. Voorheen ging je eerst hard aan het werk, dan ging je socializen met familieleden of gewoon het gezin, even tijd aan jezelf besteden, maar tegenwoordig doet men dit gewoon door elkaar. Gezinsmomentjes bestaan vaak ook uit op de bank hangen met een tablet of smartphone in de hand. Daarnaast stort men zich er niet eens aan. Damn, some serious facts!

Microsoft event

In de video zag je al dat er een item wordt ontwikkeld, waarmee je tijd + een hoop frustratie kunt voorkomen. De onmenselijk lange rijen bij de Primark kunnen hiermee misschien verleden tijd zijn! Met de gadget ga je voor de spiegel staan, zoek je de kledingstukken uit die in de winkel hangen + in de kleur die jij wilt en je scant het met je telefoon en de items kun je vervolgens aanschaffen! Hoe simpel? HOE AWESOME! Oh god, ik ben zo blij dat ik al in 2014 leef, want met dit soort dingen wordt het leven zoveel gemakkelijk.

Wat vind jij van het fashion item?


14 Comments

 • Martina

  09/02/2014

  Leuk om te zien, weer is wat anders dan anders ;)

  Reply
 • Deb

  09/02/2014

  Microsoft events zijn amazing en altijd goed verzorgd. Ik ben er ook wel geweest.

  Reply
 • Daphne

  09/02/2014

  Klinkt heel leuk!

  Reply
 • Birte

  09/02/2014

  Oeh lala, zag er wel een heel interessant evenement uit. Als ze zoiets in België zouden organiseren, zou ik er ook wel naartoe willen!

  Reply
 • Jaimy en Laura

  09/02/2014

  Leuk om te zien!

  Reply
 • femketje

  09/02/2014

  gaaf zeg dat je daar bij mocht zijn :D

  Reply
 • Judith

  09/02/2014

  Tof! Ziet er echt uit als een gaaf event! En de Xbox One.. omg!

  Reply
 • Anne Solveig

  09/02/2014

  Haha, wat leuk! Weer eens wat anders!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  09/02/2014

  Cool event zeg! Zou ik ook wel eens willen meemaken.

  Reply
 • Xan

  09/02/2014

  Dussss….ik zag mezelf staan bij de gadget van de fashion item en ik voelde me net een Sim. Hahahah. Ik kon me echt niets anders inbeelden. Wel handig; want ik ben niet van het passen maar ja…beetje apart. Wordt echt wennen. Hahahah.
  En de Xbox one leek me ook heel cool; alleen hoorde ik wat minpunten dus ik weet het niet meer zo zeker. Afwachten..
  Love,

  Reply
 • Jildou

  09/02/2014

  Wat een bijzonder event. Tof dat je daarbij aanwezig was zeg! Hoe kwam je daar zo bij, werd je uitgenodigd of op eigen initiatief?

  Reply
 • Renate

  11/02/2014

  Wat een leuk filmpje! Ik had net als jij verwacht dat het heel langdradig zou worden ( en dat ik het filmpje dus waarschijnlijk weg zou klikken haha ), maar het zag er heel erg leuk uit! En wat gaaf van dat je kleding zo kunt passen haha!

  Reply
 • Gerrianne

  11/02/2014

  Heel wat anders dan anders, maar wat super dat je erbij mocht zijn! Ik hou zelf ook zo van technologie én om dan door jou filmpje nog wat mee te krijgen is zo leuk. Grappig dat je een laptop filmde, die erg op de mijne lijkt, ghighi! Tof Cynth, ik vond je filmpje super! :D

  Reply

Geef een reactie