FOTD: Dangerous Navy Blue!

Ik spotte laatst een tekst met dat je over een allergie heen kan komen als je je huid eraan laat wennen. Lipstick zijn altijd een pain in the ass geweest bij mij. Schrale lippen, gescheurde lippen, kapotte lippen, uitslag, rode vlekken, irritaties en vooral pijnlijke lippen, waardoor je nauwelijks kon praten. Weet je? Inmiddels draag ik al bijna twee weken lang een lipstick en in het begin verliep het niet zo succesvol, maar nu..

1 NAVYBLUE

Een dagje naar school, maar wel fris en fruitig! Haar de avond daarvoor in de krul gezet, waardoor ik met de nieuwe trick – coming soon – langer mijn krullen kan behouden + er gerust twee tot drie, misschien wel vier dagen plezier van heb. Geen zorgen + misschien hier en daar wat bijkrullen. Gurl, it’s dangerous.. DANGEROUS MET LADY DANGERRRRR.

2 NAVYBLUE

3 NAVYBLUE

De kleur van MAC die toen nog niet op dieren werd getest – moet het er even bij melden. De prachtige kleur die geen een camera in huize Koning kan vastleggen. Maar voordat ik daarmee begon, ging ik eerst voor mijn ogen. Too Faced Shadow Insurance als eyeprimer, een witte basis van het NYX Jumbo Pencil Milk en daaroverheen de zalmkleurige eyeshadow D.S. 467 met een vleugje roze + glitter van de INGLOT.

4 NAVYBLUE

Eerst de Make Up Store White op het wenkbrauwbot, zodat Wedge van MAC lichtjes in de arcadeboog kon worden geblend. De gorgeous marineblauwe eyeliner van Zoeva in een wing variant met daarbij Pupa Vamp! mascara op de wimpers. I Camille van Anastasia op de waterlijn en een witte touch up met White van de MUS in de ooghoeken.

6 NAVYBLUE

Een laagje foundation met de Bourjois Happy Light en de Barry M White, even mixen, wat lichter maken, because at the moment ben ik weer light as fuck. Setten met een poeder + shapen als een Koning – welkom in mijn paleis! – met een bronzer en een schattige roze powder blush van de Etos. Nog een simpele highlighter van NYX, namelijk de shimmer White in het hoekje van de brows en vervaagd met een blending brush!

5 NAVYBLUE

YIHA, tijd om los te gaan. Gooi je lokken in de lucht. ‚Be young, be wild.’ Om even Lana Del Rey te citeren. Daarvoor gebruikte ik de intense kleur van MAC, namelijk het poppetje in mijn stash de crème de la crème.. Lady Danger. Oranje, mat, droogt redelijk in, maar droogt de boel niet uit. Topkwaliteit!

IMG_0151

De krulde lokken mogen hier niet missen, want dit geeft mij het ultieme zomergevoel. Eigenlijk verschijnt de oranje lipstick met de blauwe ondertoon – Hello witte tanden! – in de zomer, maar op dit moment ben ik meer van de YALA-ik-heb-geen-regels-om-mij-aan-te-houden. De Zoeva eyeliner valt goed in de smaak, perfecte kleur. Mh, ik ben verliefd.

Heb jij weleens producten van Zoevagebruikt? Naast de palettes?


25 Comments

 • Ceetje

  10/02/2014

  Ik kan er wel aan wennen hoor: de Koning met lipstick; ) zelf heb ik eigenlijk alleen maar kwasten van Zoeva en helemaal nog geen make up.

  Reply
 • Laura

  10/02/2014

  Wauw, mooie lipkleur en eyeliner! Ik heb een kwastenset van Zoeva, meer niet. ;)

  Reply
 • Anneloes

  10/02/2014

  Ahh de kleur van die eyeliner is mooi! Die gaat zeker op mijn wishlist voor als ik weer eens bij een Inglot kom. Ik heb thuis een pigment van Zoeva liggen, maar die heb ik eigenlijk nog nooit gebruikt.

  Reply
 • debby

  10/02/2014

  Mooi zoals altijd vrouw!

  Reply
 • Daphne

  10/02/2014

  Mooi hoor!

  Reply
 • Daisy

  10/02/2014

  BAM! Die lipstick knalt echt van het scherm! :D Leuke look!

  Reply
 • Deb

  10/02/2014

  Mooie classy look en wat staat rode lipstick jou toch goed!!

  Reply
 • Kayleigh

  10/02/2014

  Wauw heel mooi gedaan! Ik wou dat ik het kon :-)

  Reply
 • martina

  10/02/2014

  echt heel erg mooi!

  Reply
 • Prachtige look weer! Ik heb nog nooit iets van Zoeva gebruikt *shame on me*, snel eens gaan doen!

  Reply
 • Irma

  10/02/2014

  Wauw, die laatste foto is pretty!
  Zo’n navy liner staat echt heel mooi bij Lady Danger!

  Reply
 • Natasja

  10/02/2014

  Jeetje.. je die eerste foto. Wat een allure. Misschien niet je bedoeling (weet ik niet) maar je ziet eruit als een seksbom :D (wat een vreemd woord trouwens). En ik ben niet meer bij, MAC test nu wel op dieren?!

  Reply
 • femketje

  10/02/2014

  love it :D

  Reply
 • Lisa

  10/02/2014

  Werkelijk adembenemend! Wat kan jij dit toch goed zeg.

  Reply
 • Miss Sentinelli

  10/02/2014

  Super mooi! :)

  Reply
 • Birte

  10/02/2014

  Ik dacht al dat ik de Lady Danger herkende. Wat een diva!

  Reply
 • Wendy

  10/02/2014

  Wat een gave look weer! Dit staat je echt prachtig!! Wauwie!

  Reply
 • Juudith

  10/02/2014

  Jij kan echt alles hebben he! volgens mij als je een een plastic zak over je hooft draagt ben je nog mooi! maar die lipstick staat echt zoo naise! die kleur wauuwhhhh

  Reply
 • Dana

  10/02/2014

  Awesome! Ik heb die eyeliners van Zoeva al een tijdje op het oog hmmm..

  Reply
 • Renate

  11/02/2014

  Mooie look en ik vind de blauwe wing echt heel mooi <3.

  Reply
 • Gerrianne

  11/02/2014

  De marineblauwe eyeliner, i’m in love! Het maakt de look ook gewoon helemaal af en dan rode lippen, kan niet beter. Geweldige look!

  Reply
 • Manon

  11/02/2014

  wat een gave eyeliner!

  Reply
 • Super gaaf! echt een knal kleur :) X

  Reply
 • Nadia

  11/02/2014

  Je rockt hem!

  Reply
 • Mattania

  12/02/2014

  Prachtige combinatie. Ik doe zelf altijd zwarte eyeliner maar blauw is ook echt heel mooi!

  Reply

Geef een reactie