FOTD: Dangerous Navy Blue!

Ik spotte laatst een tekst met dat je over een allergie heen kan komen als je je huid eraan laat wennen. Lipstick zijn altijd een pain in the ass geweest bij mij. Schrale lippen, gescheurde lippen, kapotte lippen, uitslag, rode vlekken, irritaties en vooral pijnlijke lippen, waardoor je nauwelijks kon praten. Weet je? Inmiddels draag ik al bijna twee weken lang een lipstick en in het begin verliep het niet zo succesvol, maar nu..

1 NAVYBLUE

Een dagje naar school, maar wel fris en fruitig! Haar de avond daarvoor in de krul gezet, waardoor ik met de nieuwe trick – coming soon – langer mijn krullen kan behouden + er gerust twee tot drie, misschien wel vier dagen plezier van heb. Geen zorgen + misschien hier en daar wat bijkrullen. Gurl, it’s dangerous.. DANGEROUS MET LADY DANGERRRRR.

2 NAVYBLUE

3 NAVYBLUE

De kleur van MAC die toen nog niet op dieren werd getest – moet het er even bij melden. De prachtige kleur die geen een camera in huize Koning kan vastleggen. Maar voordat ik daarmee begon, ging ik eerst voor mijn ogen. Too Faced Shadow Insurance als eyeprimer, een witte basis van het NYX Jumbo Pencil Milk en daaroverheen de zalmkleurige eyeshadow D.S. 467 met een vleugje roze + glitter van de INGLOT.

4 NAVYBLUE

Eerst de Make Up Store White op het wenkbrauwbot, zodat Wedge van MAC lichtjes in de arcadeboog kon worden geblend. De gorgeous marineblauwe eyeliner van Zoeva in een wing variant met daarbij Pupa Vamp! mascara op de wimpers. I Camille van Anastasia op de waterlijn en een witte touch up met White van de MUS in de ooghoeken.

6 NAVYBLUE

Een laagje foundation met de Bourjois Happy Light en de Barry M White, even mixen, wat lichter maken, because at the moment ben ik weer light as fuck. Setten met een poeder + shapen als een Koning – welkom in mijn paleis! – met een bronzer en een schattige roze powder blush van de Etos. Nog een simpele highlighter van NYX, namelijk de shimmer White in het hoekje van de brows en vervaagd met een blending brush!

5 NAVYBLUE

YIHA, tijd om los te gaan. Gooi je lokken in de lucht. ‚Be young, be wild.’ Om even Lana Del Rey te citeren. Daarvoor gebruikte ik de intense kleur van MAC, namelijk het poppetje in mijn stash de crème de la crème.. Lady Danger. Oranje, mat, droogt redelijk in, maar droogt de boel niet uit. Topkwaliteit!

IMG_0151

De krulde lokken mogen hier niet missen, want dit geeft mij het ultieme zomergevoel. Eigenlijk verschijnt de oranje lipstick met de blauwe ondertoon – Hello witte tanden! – in de zomer, maar op dit moment ben ik meer van de YALA-ik-heb-geen-regels-om-mij-aan-te-houden. De Zoeva eyeliner valt goed in de smaak, perfecte kleur. Mh, ik ben verliefd.

Heb jij weleens producten van Zoevagebruikt? Naast de palettes?

25 thoughts on “FOTD: Dangerous Navy Blue!

  1. Ahh de kleur van die eyeliner is mooi! Die gaat zeker op mijn wishlist voor als ik weer eens bij een Inglot kom. Ik heb thuis een pigment van Zoeva liggen, maar die heb ik eigenlijk nog nooit gebruikt.

  2. Jeetje.. je die eerste foto. Wat een allure. Misschien niet je bedoeling (weet ik niet) maar je ziet eruit als een seksbom :D (wat een vreemd woord trouwens). En ik ben niet meer bij, MAC test nu wel op dieren?!

  3. Jij kan echt alles hebben he! volgens mij als je een een plastic zak over je hooft draagt ben je nog mooi! maar die lipstick staat echt zoo naise! die kleur wauuwhhhh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *