Zoeva Cream Eye Liner Denim Bar.

De zwarte eyeliner komt voor vele mensen hard over, terwijl het voor mij gewoon gewenning is. Tijd voor het stapje buiten de comfort zone, over naar navy blue. Een zijdezachte eyeliner van het Duitse merk wat naar Nederland verscheept. Bekend van de palettes en de brushes, maar de rest van de producten zijn onbekend. Kortom, in de spotlights erbij, de Zoeva Cream Eye Liner!

1 ZOEVA

2 ZOEVA

Gelliners, cream liners, mijn favorieten! Alhoewel ik ook niet vies ben van een eyelinerpen, maar met de gelliners werk ik het liefst. Je kunt enorm strakke lijnen trekken, de finish spreekt mij meer aan. Het maakt de look vaker af in verband met de blonde wimpers die altijd zichtbaar bij mij blijven, maar met de gelliner verdwijnen die!

3 ZOEVA

Tijdens de kerstbestelling die ik plaatste bij Zoeva besloot ik eens gek te doen en de Denim Bar cream liner erbij te voegen. Naast Denim Bar zijn er nog elf kleuren beschikbaar, is de eyeliner waterproof en wordt deze niet op dieren getest!

4 ZOEVA

5 ZOEVA

Een schattig klein glazen potje met een inhoud van 3,5 ml aan het gouden vloeistof. Het product zelf ligt nogal los in de pot, maar dat gebeurt wel vaker bij gelliners. Je kunt deze ook op de kop bewaren, want dan schijnen ze beter en langer mee te gaan. Een donkerblauwe kleur met een lichtere shimmer erin verwerkt. Intens, donker, maar toch nachtelijk mysterieus.

6 ZOEVA

7 ZOEVA

8 ZOEVA

Op naar de pigmentatie, want de donkere kleur beloofd heel wat! De swatch is wat mislukt lijkt het wel, want zodra je eyeliner opdroogt is het heel moeilijk om de kleur nog intenser te maken. Het is mogelijk om hem op te bouwen, maar je zal snel merken dat je de onderste laag lostrekt. Dat houd in dat je snel te werk moet gaan. Do I mind? NOPE! Waterproof? Hell to the YEAAAH!

9 ZOEVA

De finish van Denim Bar doet mij echt de das om. Die is gewoon té mooi. Ik ben er zo ontzettend blij + dierproefvrij. Parabenen vrij en nog eens waterproof, wat inhoud dat hij niet gaat vlekken en regenbuien overleefd. De Zoeva Cream Eye Liner Denim Bar is verkrijgbaar in de webshop van Zoeva voor €6,20!

Heb jij een cream liner van Zoeva?


16 Comments

 • Laura

  14/02/2014

  Wat een prachtige kleur, staat je ook erg mooi! Fijne review! :)

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  14/02/2014

  Erg mooie kleur ! Ik heb onlangs mijn eerste brushes van Zoeva besteld en nu heb je me nieuwsgierig gemaakt naar de makeup :)

  Reply
 • debby

  14/02/2014

  Wauw die kleur, geweldig. Dikke like voor de liner en je look weer lady.

  Reply
 • Daisy

  14/02/2014

  staat je goed!

  Reply
 • Tjuly

  14/02/2014

  oh wat een mooie kleur!

  Reply
 • Daphne

  14/02/2014

  Mooi kleurtje!

  Reply
 • Martina

  14/02/2014

  Echt heel erg gaaf dit!

  Reply
 • femketje

  14/02/2014

  super mooie tint :D

  Reply
 • Deb

  14/02/2014

  Gorgeous! Staat je super mooi!

  Reply
 • Gerrianne

  14/02/2014

  Het eerste wat ik me af vroeg; heb je de kleur wel van je arm afgekregen? Haha! Ik vind de eyeliner zo ontzettend mooi! <3

  Reply
 • Kimberly

  14/02/2014

  Dit kleurtje vind ik echt te gek! :D Is weer eens wat anders dan zwart en bruin :D

  Reply
 • Eline

  14/02/2014

  Wat een schitterende kleur, ik ben verliefd op je eyeliner!

  Reply
 • Anne Solveig

  14/02/2014

  Cynthiaaaaa, waarom is alles mooi bij jou?!

  Reply
 • Irma

  14/02/2014

  Wauw! Mooie kleur!
  Ik ga ook opzoek naar zo’n kleur eyeliner (:

  Reply
 • Natasja

  16/02/2014

  ik vind hem echt geweldig. ik heb zelf ook 3 groenkleurige cream eyeliners van Zoeva en die bevallen me heel goed! bij de volgende bestelling deze er dus ook maar bij doen ;)

  Reply
 • Birte

  16/02/2014

  Die kleur is supermooi. In het potje én boven je ogen!

  Reply

Geef een reactie