The Distiller ‘Brody Dalle’ Meets Cynthia!

Op een vroege leeftijd maakte ik al kennis met de band. Wie Tony Hawk speelde op de XBOX is niet alleen een baas, maar waarschijnlijk ook een kenner. De nog steeds unieke stem verliet nooit mijn hoofd, geen fan, wel aangenaam om aan te horen. De make-up van jaren geleden was zo anders, maar het is het waard. The Distillers ‚Brody Dalle’ Meets Cynthia!

1

Het is wat ruiger, wat grover en niet zo netjes zoals alle sterren nu door het leven gaan. Dat betekend dat dit weer eens wat anders is. Comfort zone, ya know. Wij moeten eruit, in ieder geval ik! Volle amazing lips die ook ik wil hebben. Ondanks de mess on the eyes, gebruikte ik de favo primer, de Too Faced Shadow Insurance en een grijs oogpotlood van de Etos.

3

4

Een beetje om de ogen heen, all over the place, want je moet ook in de binnenste ooghoeken zijn. Met een taupe kleur uit de 88 Warm Matte Palette blendde ik het potlood omhoog het ooglid op en eromheen. Beetje dippen in de donkerblauw met een zwarte ondertoon en opnieuw langs de randen smudgen, richting de wenkbrauw, maar stoppen op het wenkbrauwbot.

5

6

Blendtrucje toepassen met de twee crèmekleurige tinten, eentje bevat een lichte shimmer, waardoor je het extreme highlighting effect creëert, me like! Wedge van MAC erbij, flink onder de ogen, maar ook weer op het ooglid. Tijd voor het zwarte oogpotlood van TEEEZ, tightlining + aan de onderkant van het oog. Vervagen like a boss. 

7

8

Met het oogpotlood van de Etos maakte ik ook mijn waterlijnen wat intenser, krulde de lashes en ging voor het Pupa Vamp! Mascara op de wimpers. Opnieuw ging ik nog even wat buiten de ‚normale’ lijnen van mijn ogen, best leuk om te doen guys! Met de donkere oogschaduw vulde ik ook mijn wenkbrauwen licht in, maakte ze wat ronder, zowel in de hoeken als aan de binnenkant.

9

Shapen met de NYX Blush Taupe alsof mijn leven er vanaf hing, wel het botstructuur van Brody. Om nog wat leven in de brouwerij te brengen ging ik voor de Powder Blush van de Etosso prettah!

10

11

BUT THOSE LIPS! GURL! Ik wil ook van die grote lippen en weet je, zij heeft niet eens zo’n volle mond – spotte toevallig een foto zonder lipstick. Wat zij doet, moet ik ook kunnen. Even flink buiten de lijnen + de lichte kleur uit de blush van de Etos in het middelste gedeelte van mijn lippen, doet al wonderen. Twee kleuren van Wet N Wild, namelijk Cherry Bomb en Vamp It Up. Afgehapt, deppend aangebracht en opnieuw afgehapt, maar nu deppend alleen met een tissue.

Klik hier als je het nummer niet kunt beluisteren.

DONE. De look komt trouwens uit mijn favo nummer van hen, namelijk The Hunger! De lipkleur? Gonna wear that one with PROUD to school! Niemand heeft door dat ik een kleine ingreep heb gehad, want dat lijkt net zo. Eigenlijk heb je hier en daar wat mee gesnoept van je liplijn. Misschien minder uitlopen met de oogschaduw en ik voel een everyday look aankomen!

Ken jij The Distillers? En ga jij Brody Dalle bezichtigen op Lowlands?


18 Comments

 • Laura

  15/02/2014

  Wauw, heel mooi nagemaakt! Echt een gave look! ;)

  Reply
 • Joyce

  15/02/2014

  JAAA BRODY <3
  Ik hou echt van dat mens, wat een tof wijf is het :D De look is ook echt fab, wat een babe ben je weer <3

  Reply
 • Beautydagboek

  15/02/2014

  Je lippen zijn geweldig! Mooi gedaan en de kleur is ook super :) Ik hou van dit soort kleuren.

  Reply
 • Jaimy en Laura

  15/02/2014

  Wauw, super gedaan weer!

  Reply
 • Daphne

  15/02/2014

  Mooi gedaan!

  Reply
 • Ceetje

  15/02/2014

  Wat een goede mix met die lipsticks. En buiten de lijntjes is de key :)

  Reply
 • Irma

  15/02/2014

  Oeh, die kleuren staan goed bij elkaar!
  Als ik deze look na ga maken, doe ik denk ik wel iets minder oogschaduw onder de ogen, omdat ik de kringen onder mijn ogen niet wil benadrukken!

  Reply
 • Miranda

  15/02/2014

  Wat een prachtige look. Je lippen heb je ook erg mooi gemaakt!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  15/02/2014

  Muh-muh-mooooooi! De ooglook vind ik echt geweldig gewoon! :-)

  Reply
 • Yu Fan

  15/02/2014

  Wauw wat onwijs mooi!

  Reply
 • Manon

  15/02/2014

  wat heb je dat super nagedaan zeg!!

  Reply
 • femketje

  15/02/2014

  staat je super :D

  Reply
 • Judith

  15/02/2014

  Ja wat een gaaf wijf is dat!! Geweldige stem & look. Zo knap hoe je dat kan maken!!

  Reply
 • Yak Man

  15/02/2014

  Die eerste foto is heel erg mooi zeg! :D En wow die lipkleur staat je echt zo mooi <3

  Reply
 • Natasja

  16/02/2014

  haha, voor deze look zal ik mijn concealer wel skippen :D je hebt de lippen prachtig gedaan en zulke volle lippen staan je ook heel goed!!

  Reply
 • Gerrianne

  16/02/2014

  De kleur op je ogen lijkt heel intens als je alleen je oog fotografeert, maar dan zie je ’t fullface effect en springt de look er zoveel meer uit. Ik vind ‘m geweldig! Ook je lippen, amazing!

  Reply
 • Wauw, awesome gedaan! Die lippen..:D

  Reply
 • Lisa

  23/02/2014

  Dit staat je werkelijk prachtig!

  Reply

Geef een reactie