Plastische chirurgie: Lip fillers, I want them. En jij?

Ontspanning is in het dagelijks leven belangrijk. Oké, eigenlijk doe ik dit altijd als ik aan het soggen ben. Tijdens het studieafwijkend gedrag kom ik ook met de meest briljantste ideeen. Je moet ze opschrijven en gelijk uitwerken, niet omdat je geen zin heb om aan het werk te gaan, maar omdat anders alles wordt opgezogen in het zwarte gat. Kortom bye bye masterlijke ideeen die misschien wel miljoenen gingen opleveren. Woah, dat niet, maar hello YouTube. Hello afleiding en hallo nieuw idee!

5 NAVYBLUE

Zoals ik al had vermeld, hing ik letterlijk in mijn bureaustoel met een frisdrankje voor de computer. Groot scherm, kan je alles goed op zien. Eigenlijk een oud ding, maar zolang het nog zichtbaar is + wij internet hebben, ben ik allang blij. Sketches bekijken van Shane Dawson en zo kwam ik weer bij Gigi Gorgeous. De lovely lady heeft haar lippen laten opspuiten, but you know whut.. It looks so damn pretty!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Ik bekeek de bovenstaande video met een open mond en kleine lippen. Misschien is dat ook niet helemaal waar, maar ik zou er graag een dosering in willen laten spuiten. Van spleetjes tot aan een volle Angelina Jolie mouth. Gurl, YOU LOOK FAB! Ik zag het. Ik dacht niet na. Ik wil het. De before and after photos zijn echt uitmuntend. Je hebt zowel als tijdelijke lipfillers als permanente fillers.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Toen spotte ik de video van de Pixiwoo ladies, waar een van de dames de ingreep heeft laten uitvoeren, maar met een natuurlijk resultaat. Zo. Mooi. Fantastisch hoe zij met zoiets gewoon je mond kunnen vervormen, zonder dat het overdone is.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Ik wilde er meer over weten, kijken hoe het er bij een ander zou uitzien dan de twee bovenstaanders. Opnieuw op YouTube, waar ik Kiva tegen kwam. Prachtige make-up, lekkere volle lippen en ook deze zijn geïnjecteerd met fillers. De dame wilde ze ook iets aanpassen, maar wederom weer met een fabuleus resultaat.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Een hele rij lippen, van dik naar dun tot aan lippen die eigenlijk niet eens het nodig hebben. Op het internet heb je vele video’s waar je kunt bekijken over hoe en wat, maar de prijzen verschillend. Een rib uit mijn lijf zal het zeker zijn. Het eindresultaat mag er dan ook wezen, ineens heb je kussentjes! Of lippen die kloppen, want gurl.. ik heb daar problemen mee en ik zou het heerlijk vinden als ik ook met een lipstick ineens de boel kan aanbrengen.

Zou jij de fillers laten inspuiten?


21 Comments

 • Chantall

  17/02/2014

  Wauwww! Ik vind het ook super mooi maar ik zou het nooit durven denk ik..

  Reply
 • Laura

  17/02/2014

  Je hebt zulke mooie lippen! Zelf zal ik het nooit doen. ;)

  Reply
 • Anneloes

  17/02/2014

  Heel stiekem zou ik wel eens benieuwd zijn naar het resultaat bij mezelf. Een íets vollere bovenlip zou de verhouding wel iets mooier maken denk ik. Of misschien ook het geheel nog íets voller. Ik vind de resultaten prachtig zolang het maar niet té wordt (Kiva zit bijvoorbeeld heel erg op het randje voor mijn gevoel). Maarja, ik denk dat ik zoiets toch nooit durf.

  Reply
 • Daphne

  17/02/2014

  Ik zou het zelf niet doen, ik vind het bij mij ook nergens voor nodig. Of jij het doet, daar kan ik niets over zeggen, dat is en blijft jouw keuze!

  Reply
 • Tjuly

  17/02/2014

  stiekem, eerlijk gezegd.. Ik zou het zo proberen.. ;)
  Permanent niet, tijdelijk wel..

  Weet ook dat het fout kan gaan, maar het kan ook een prachtig resultaat geven!

  Reply
 • femketje

  17/02/2014

  ik zou het zelf niet doen omdat ik vind dat ik het niet nodig heb en denk dat het m’n hele gezicht zal veranderen XD

  Reply
 • Kayleigh

  17/02/2014

  But you got beautifull lips girl! Ik zou het zelf niet echt doen maar vind het wel erg mooi staan bij die youtubers zeg!

  Reply
 • Renate

  17/02/2014

  Oh no! Je hebt zo’n prachtige lippen! Ik zou het echt niet doen, vooral niet omdat je het helemaal niet nodig hebt! en bij mezelf zal ik het ook niet doen, omdat ik tevreden ben met mijn lippen, maar ik zou het wel begrijpen als iemand het deed met hele dunne lippen. En trouwens volgens mij zag ik pas een documentaire over fillers en bij een meisje ze was echt zo mooi voor de fillers, echt prachtig en zij had het in haar gezicht gedaan en daarna was het helemaal gaan verschuiven ( echt heel lelijk ) en werd het gevaarlijk, ik weet niet of het ook zo is met lippen, maar ik zou er wel mee opletten!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  17/02/2014

  Ik heb al te veel ‘mislukte’ lip filler resultaten gezien om het zelf te durven denk ik. Maar als ik ooit vind dat mijn lippen een boost kunnen gebruiken, dan zet ik die angst waarschijnlijk gewoon opzij en doe ik het, lol.

  Reply
 • Stephanie

  17/02/2014

  Ik zou het zelf nooit willen! Ik heb van mezelf al volle lippen, dus nog erger maken, nope.

  Je hebt trouwens al mooie lippen van jezelf, dus pas alsjeblieft op.

  Reply
 • Natasja

  17/02/2014

  Maar je hebt al van die prachtige lippen! Goed, dat kan jan en alleman je wel vertellen.. het is uiteindelijk aan jou! Ik zou het persoonlijk niet bij mezelf doen. Verder kan je met make-up ook een groot verschil maken, mocht iemand zich er ontevreden mee zijn.. en dat is nog sneller weg dan een filler :) x

  Reply
 • me

  17/02/2014

  Nee, ik heb een kleine mond met smalle lippen en dan zou ik een kleine mond hebben met dikke lippen, lijkt me niet echt een beter resultaat bij mij hahaha

  Reply
 • Hmm soms zou ik dat ook wel eens willen proberen..van die tijdelijke fillers, lijkt me best interessant om te zien wat ’t dan wordt bij mij haha.

  Reply
 • Nadia

  17/02/2014

  Ik vind het vaak net niet zo mooi, ik zal het zelf iig niet doen.

  Reply
 • Birte

  17/02/2014

  Ik zou dit zelf nooit doen, omdat het al snel too much is en dan is er geen weg meer terug.

  Reply
 • Irma

  17/02/2014

  Als ik hele dunne lippen had, zou ik het misschien wel doen.
  Ik heb ongeveer jouw formaat lippen en daar ben ik best blij mee (:

  Reply
 • Manon

  17/02/2014

  neeeejoooo jij moet dat niet doen jij hebt mooie lippen van jezelf!!!

  Reply
 • Bouchra

  18/02/2014

  Het is natuurlijk helemaal jouw keuze, maar je hebt al mooie lippen van jezelf! Ik zou dit zelf in ieder geval nooit bij mezelf doen ^^

  Reply
 • Tessabd

  22/02/2014

  Ohnee die van Kiva vind ik fout, zo nep. Die van Pixiwoo zijn wel mooi subtiel gedaan. Ik heb nog kleine lippen als jou maar weet niet of ik het ooit zou aandurven! + kleine lippen kunnen ook karakter geven

  Reply
 • Laura

  22/02/2014

  Mijn bovenlip is dunner dan mijn onderlip en ik droom dus ook wel eens van een mooie volle mond. Ik zou het best willen proberen. Het moet alleen niet te nep eruit zien. Die van Litte Kiva vind ik al iets te opgeblazen, maar die van dat Pixiwoo-zusje zijn wel mooI!

  Reply
 • Christa

  26/02/2014

  Ja ik zou het doen! Heb van mezelf al best volle lippen maar zou graag willen dat mijn bovenlip een beetje “gelift” werd. En na een tijdje is het resultaat toch weer weg. Als ik het geld ervoor had zou ik het doen.

  Reply

Geef een reactie