Filmpje: Slijmerige GLOSSYBOX Januari 2014 met Benefit!

De eerste GLOSSYBOX van dit jaar viel enkele weken geleden bij mij op de mat! Het blijft een maandelijks feestje waar je elke keer opnieuw op kunt verheugen. Ik doe dat namelijk wel! Vaak zitten er merken in die ik nog niet ken of alleen bij naam. Maar hey, wij willen die shizzle ook gewoon uitproberen! Door middel van zo’n box verloopt dat allemaal op rolletjes. Slakken, poriën oplossen en een nieuwe start!

GLOSSYBOX Januari 2014

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Nog steeds flabbergasted door de slakken die in het masker zitten verwerkt. Ik wil het serieus ook niet aanbrengen op mijn gezicht. Gurl, deze dame is veel gewend, maar om nou een slak op mah face te smeren. Dat gaat te fur. EEN SLAK G. EEN SLAK. Ik mag ze vroeger wel hebben gespaard, maar they ain’t touching mah face. Poor things. Over ‘poor’ gesproken, ik ben zeer benieuwd naar de poriën-verdwijnen-als-sneeuw-voor-de-zon-praktijken. Sounds good to me, reviews komen er zeker aan!

De GLOSSYBOX is gewoon te bestellen via de website van GLOSSYBOX zelf, daar kun je een abonnement nemen. Je kunt zowel een maand abonnement nemen – dat je maandelijks €12,45, maar ook 3, 6 of 12 maanden. Hey, neem gewoon een kijken op de website, zodat je even op je gemak kan kijken over de laatste boxen, maar ook de favoriete producten uit de GLOSSYBOX!

Heb jij een abo op de GLOSSYBOX? Of ga je die dit jaar aanschaffen?


9 Comments

 • Laura

  21/02/2014

  Leuke unboxing! Ik ben erg benieuwd naar de Porefessional van Benefit! Leuk om je reactie op dat slakkenspul te zien, haha! :)

  Reply
 • Sanne

  21/02/2014

  Hahaha ik heb zo gelachen tijdens jouw unboxing.
  Ik had al meerdere unboxings van deze box gezien maar wilde die van jou ook bekijken en dat was een goede keuze! Jouw reactie op dat slakkenmasker was echt geniaal:p

  Reply
 • pretty beauty land

  21/02/2014

  haha weer heerlijk om te kijken!

  Reply
 • martina

  21/02/2014

  haha je filmpjes zijn altijd zo leuk!!!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  21/02/2014

  Hah, loved the video. Maar die arme slakken :-(

  Reply
 • Sandy

  21/02/2014

  hihihihi ik moest zó lachen om je slakken reactie! Het slijm wat ze gebruiken voor dit soort middeltjes komt voornamelijk van Afrikaanse Reuzenslakken af (Achatina Fulica, Latijns ftw)!, en die heb ik dus als huisdier. Ik heb wat leuke foto’s van mijn skatties, mocht je het aandurven om te gaan kijken: http://www.passion2create.nl/blog/2013/12/afrikaanse-reuzenslakken/ en ja, op mijn gezicht, he he he ;-)

  Reply
 • pamela

  21/02/2014

  heel erg leuk filmpje! je reactie op dat slakkenmasker is echt geweldig xD

  Reply
 • Lisa

  21/02/2014

  Haha deze video keek ik vanochtend lekker bij het makeuppen! :) Dat slakkenspul vind ik ook vrij vies (en zielig) klinken. Goed dat je zo bezig bent met cruelty free producten! Moet ik eigenlijk ook eens doen.

  Reply
 • Rosita

  21/02/2014

  Je weet wel hoe je mensen aan het lachen kunt krijgen. Slakken molesteren haha crazy girl!

  Reply

Geef een reactie