Mijn geur, de bazenparfum, #1, namelijk ELIE SAAB!

Je hebt allemaal je eigen parfum, zo droeg ik jarenlang Pure Poison van Dior en stapte ik na enkele jaren over naar DKNY. Het groene appeltje reisde heel wat periodes van mijn leven mee. Voornamelijk het MBO schoonheidsspecialiste, memories. Orange van Hugo Boss is mijn tweede parfum, maar op nummer één staat het pareltje, de bazenparfum ELIE SAAB!

IMG_9519

IMG_9513

Van een walgelijke rotgeur tot mijn favoriet! Een godsvermogen, maar één keer in de zoveel tijd moet je een duit geld neertellen om het stukje goud te veroveren. Nog niet eens een jaar danst de welbekende geur om mij heen, maar dit is toch wel dé parfum na al die jaren.

IMG_9515

IMG_9516

IMG_9517

Een zware parfum die ook duidelijk aanwezig is, terwijl ik meestal van de Justin Bieber geurtjes ben. Zoet, sappig en zomers. ELIE SAAB is het tegenovergestelde daarvan. Zwaar, kan bij een hoge dosering te machtig worden – MAAR NOT FOR MAH! – en heel bloemig.

IMG_9518

Zelf zou ik de geur omschrijven als de avondgeur van de zomeravonden, maar ook zeer geschikt voor de winterse dagen, inclusief Kerst en oud en nieuw! Be fab, be you! De eau de toilette blijft ook de gedurende dag om je heen hangen en zo ruik je aan het einde van de dag nog steeds de bazenparfum.

IMG_9524

IMG_9521

De topnoten bevatten een explosie van lichtzure mandarijnbloesems en zetten daarmee de toon van de ELIE SAAB LE PARFUM! Een hartnoot met een prachtige, kristalachtige witte bloemen die ondersteund wordt door de gardeniabloem en de sinaasappelbloesem. Met als kers op de bloemige fruitgeur een heerlijke zachtheid van de rozenhoning omhult de huid als kostbare mousseline.

IMG_9527

Even wat sprayen in de lucht, doorheen lopen, meerdere keren de nevel opvangen met je lokken, doseer wat op je kleding en polsen, you’re ready to go! Dan is de flacon ook nog eens verkrijgbaar in meerdere maten o.a. 30 ml en 50 ml, maar ook de 90 ml! Yessir, die moet ik hebben. Hij riep gewoon echt mijn naam.. „Cynth.. Cynth.. buy me!’  De flacon alleen al, klassiek, een beetje barok en verleidelijk!

IMG_9526

Mijn kenmerk, mijn parfum, mijn ELIE SAAB. Het verhaal dat ik LE PARFUM niet lekker vond ruiken is algemeen bekend. Niet? Ik kreeg de parfum als sample mee, maar vanwege de zoetige rotzooi van te voren, was ik ingepalmd door mierzoete praktijken. De ELIE SAAB tester bewaarde ik voor de zekerheid, spoot nog wat in de lucht, snifte eraan en gurl.. er ging een hemelse bazenwereld voor mij open..

IMG_9514

De wonderschone ELIE SAAB LE PARFUM is verkrijgbaar in de webshop van de Douglas voor verschillende prijzen. 30 ml is €41,18. 50 ml is €59,48. 90 ml is €86,94. Let wel op de prijzen, want die kunnen per winkel variëren!

Was jij bekend met het merk ELIE SAAB?


10 Comments

 • Laura

  24/02/2014

  Mooie flacon en de geur lijkt me ook lekker! Zelf ben ik niet echt bekent met Elie Saab, ik zou ‘m wel eens in het echt willen ruiken! :)

  Reply
 • Daphne

  24/02/2014

  Het klinkt als een fijne geur!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  24/02/2014

  Ik heb er een staaltje van en was ook meteen verkocht !

  Reply
 • pretty beauty land

  24/02/2014

  jaa hij is heeeerlijk!

  Reply
 • Tjuly

  24/02/2014

  Hmm maar eens opzoeken om te kunnen sniffen!

  Reply
 • Birte

  24/02/2014

  Ik heb ‘m ooit een keer geroken in de parfumerie en vond ‘m ook maar niks. Misschien moet ik nog een keertje teruggaan ;-).

  Reply
 • Bouchra

  24/02/2014

  Ik ben GEK op zijn prachtige jurken, maar zijn parfum heb ik eigenlijk nooit geroken. Ben benieuwd!

  Reply
 • femketje

  24/02/2014

  ik ken de geur zelf nog niet :3

  Reply
 • Angelique

  24/02/2014

  gurl als ik dit luchtje ruik ergens denk ik meteen aan jou haha

  Reply
 • Irma

  25/02/2014

  Ben er nu wel benieuwd naar
  Je hebt er al vaker over gepraat, maar ik ben meestal niet van de hele zware geuren. Toch ga ik er nog wel even aan snuffelen hoor (:

  Reply

Geef een reactie