WE LOVE.. CYN LOVES..

Als je thuis komt wil je meteen je schoenen uittrappen, je haar omhoog doen als het los op je schouders hangt en je comfy kleding aandoen met die geweldige make-upvlekken erop. Yeap, goodlife. Hangmatten en sushi. Je opmaken voor een avondje uiten, hoe lekker wil je het hebben? WE LOVE.. CYN LOVES..

1

Mijn stage is afgelopen en meteen zette ik mijn nagels in de verf! De limoengroene case is sommige vast nog niet ontgaan. Hoe vet is het als ik dezelfde nagellak van Milani op heb? I KNOW! Helaas nog geen foto van gemaakt, maar als ik de kleur draag, totally gonna share it.

2

Met sommige nummers heb je dat gewoon! Je hoort ze en vervolgens staat het liedje tot volgende week op repeat. Herkenbaar? I KNAAAAW. Lana Del Rey bevindt zich automatisch in mijn favorietenlijst, al haar nummers gaan op repeat. Ook al ken ik ze niet, ze zijn steengoed.

3

YES, dit voelt echt het einde. Je schoenen of hakken uitrekken na een lange dag. Alsof je het licht ziet.

4

Op mijn huidige school heb ik geen bel, het is ook niet echt een school.. Nee, zeker niet. Op mijn vorige namelijk wel! De bel klonk goddelijk op het laatste uur van elke dag, maar bij de vrijdag.. dat was gewoon echt bevrijdend!

5

Opmaken voordat je een avondje uitgaat met de gurlz, SUCH FUN! Een drankje van te voren, uitgebreid natafelen en dan aan de slag gaan. Een goed gesprek met je bro, voordat je uitgaat en er FAB uitzien in je meest waanzinnigste pakje ooit. Missie geslaagd.

6

Bloggen vind ik heerlijk! Op de dag zelf of gewoon in de avond/nacht. Een momentje voor jezelf, artikelen schrijven en met muziek op. Even de social media uit + de smartphone in een andere omgeving, want als ik niet actief ben op de social media, word ik wel lastig gevallen op andere dingen.

7

Yeap, ik ben er trots op. Ik vind dat je in Nederland je gewoon moet kunnen uiten. Tegenwoordig is dat echt een ramp, helemaal met die gare Olympische Spelen en ineens wordt het daar ‘getolereerd.’ Dat valt ook wel weer mee, maar ik ben opgevoed om hen te accepteren. Ben je er tegen? Dan moet jij je eens diep schamen.

8

BIRTHDAY PIEEE! Ik houd van taarten, alleen het zware gebak, dat is wat compacter en zoveel lekkerder. Vrolijke kleurtjes en gekke afbeeldingen zijn mijn ding. Daarnaast vind ik het ook leuk om een ander ermee te verrassen!

9

Citroenlimonade en enorm veel ijs. Perfect voor de dagen met een hittegolf!

10

Popcorn kan ik wel de hele tijd eten, gewoon als ochtendeten, lunch, diner en natuurlijk snack + dessert. Wist je dat zoute popcorn best gezond is? Liever met niets erop, maar het is een healthy snack! Kijk mij gezond doen dan G! De kaaspopcorn is dan ook echt het einde!

11

ALL NIGHT LONG! Het is verslavend, dat zeker.

12

Armbandjes, ringen, nog meer ringen en nog meer armbandjes! Kettingen draag ik niet, maar wel oorbellen!

13

Tie dying is zo leuk! Afgelopen zomer maakte ik mijn eigen T-shirt en wonderbaarlijk ging het in één keer goed. Ik stond er zelf van te kijken en hoop het deze zomer een keer te kunnen opnemen. Een creabea how to!

14

Helaas ben ik er allergisch voor, maar bij de geur alleen al begin ik te watertanden!

15

I WANT THEM. At the moment ben ik blij met mijn Jack Daniels en de oplaadbatterij, maar de studs blijf ik nog steeds amazing vinden. Het is stoer, ruig en toch nog classy op een bepaalde manier. Feel me?

16

GEEN. WOORDEN. VOOR. Alleen Harry Potter. Ik vond alleen Harry Potter leuk om te krijgen als ik Jelly Beans mocht kanen.

17

Twitter, het is gewoon niet meer zo leuk als vroeger. Enkele jaren terug zeikte niet zoveel mensen of klaagde zij over het leven, maar nu.. pfff. Stiekem ontwijk ik het ook vanwege de trieste mensen die het leven nooit zien zitten, maar op Instagram daarentegen, een goede VIBE. Een heerlijke sfeer + ik vind foto’s sharen veel leuker. FOLLOW ME! – CYNTHIAKONING.

18

Kunst, ik houd ervan.

19

Mam bakt graag, maar ik wil dat ze altijd nog semi-warm zijn. Meer lauw of een dag later.. of een aantal uur, want dan heb ik honger en wil ik nommen. BUT HER COOKIES. OH. NAM.

20

Ik ben jaloers op Ke$ha, volgens mij ademt zij glitters. IK WIL DAT OOK! Een sprankelende ooglook die dan weerkaatst in het licht, zowel sfeerlampen als de warme zon. Mh, fierce.

21

Dit lukt niet altijd, maar als ik erin slaag.. HEAVEN!

22

Je maakt wel tientallen foto’s, maar net die ene is perfect!

23

Ik houd van de Primark, ze zijnwaren zo goedkoop! Nieuwe kleding kopen en outfits in je hoofd maken als je op de trein terug zit naar huiiis!

24

ESSIE heeft fijne nagellakjes, leuke hippe kleuren en droogt snel. OH, laten we niet vergeten dat zij ook schattige namen hebben gekregen!

25

AUSSIE was daar enorm goed in. Tot in de puntjes rook je de bubblegum terug, nu heb ik dat met Lee Stafford. Goddelijke unisex geur.

26

Of je nou je studiefinanciering ontvangt of je salaris. Payday = payday!

27

Gek doen en het naar je zin hebben! Vrolijke momenten terwijl er geen reden is om vrolijk te zijn, een heerlijke dag hebben met leuke activiteiten, ik houd ervan!

28

Niet iedereen voert ze uit, maar ik doe het meteen! Ik wil graag de nieuwe updates zien, weten hoe ze werken + vaak gaat de software er ook nog op vooruit. Alleen de iPhone had een misstap met de kleuren. Sorry Apple. ONELOVE.

29

Mijn blauwe lokken heb ik al bijna een jaar, maar nog steeds tot op de dag van vandaag ben ik er zot op. De kleur, het verven ervan – wat Mom doet – maar de krullen die erin komen met de pearl wand.. heavenly!

30

OH HELL TO THE YEAH! De ene geeft mijn complimenten en de andere doet er zo’n tien keer over om het te lezen. Sommige kraken het af, maar als je naar hun eigen handschrift kijkt.. Jaloezie. Damn, het is maar een handschrift G.

Van de jelly beans tot de gekleurde taarten, je weet waar je mij blij mee kunt maken! Een goede knot-day en de matchende ESSIE – testen zij op dieren?! – nagellak met mijn iPhone. Ik houd van de Tumblr LittleReasonsToSmile en kan hier ook echt urenlang op rondhangen en genieten!

Bezoek jij de Tumblr ook weleens?


13 Comments

 • Laura

  25/02/2014

  Leuk om te lezen, staan mooie dingen tussen! :)

  Reply
 • Martina

  25/02/2014

  Aaaah pumps uit doen als je thuiskomt… Het beste gevoel!

  Reply
 • femketje

  25/02/2014

  super leuke ‘tag’ is dit :D

  Reply
 • Kiss & Make-up

  25/02/2014

  Wat een leuke ‘loves’, lekker veel verschillende dingen! Ik heb nu officieel zin in een warm gooey koekje… thanks :-P

  Reply
 • Angela

  25/02/2014

  Super leuk artikel! Erg leuk om te lezen!

  x Angela
  Roseary

  Reply
 • Dana

  25/02/2014

  Ahhhh love them all!!

  Reply
 • Chantall

  25/02/2014

  Superleuk artikel! Ik word er helemaal enthausiast van haha.
  Ik ben het eigenlijk overal mee eens behalve jelly beans, die vind ik heel smerig (yes im weird :-p)

  xxxx

  Reply
 • Irma

  25/02/2014

  Oeh, I like!
  Ben echt fan van Lana Del Rey en ook van payday wordt ik natuurlijk heel gelukkig ((:

  Reply
 • Manon

  25/02/2014

  Je hebt leuke uitgekozen!!

  Reply
 • Marloes

  25/02/2014

  Erg leuk om te lezen!

  Reply
 • Birte

  25/02/2014

  Birte loves… héél veel dezelfde dingen als jij. Leuk artikel!

  Reply
 • bertine

  25/02/2014

  ooh jelly beans zijn zo lekker! en nagels matchen met je telefoon is leuk!

  Reply
 • Leuk artikel! Vrolijkt me helemaal op :D

  Reply

Geef een reactie