Maakt een wimperkrultang echt verschil?! Dé Emite Make-up Lash Curler.

Voor mijn blog vroeg ik mij eigenlijk af waarom ik een wimperkrultang moest gebruiken. Het deed pijn, trok niet alleen de haren er uit, maar het velletje van mijn ooglid ging ook weleens mee. Het siliconen beschermhoesje werd snel vies en zoveel deed het niet voor mijn wimpers. Totdat de foto’s kwamen.. zou er verschil zitten in wimperkrultangs?

IMG_8264

IMG_8262

Ja, er zit echt verschil tussen! Zelf was ik ook ondersteboven. Niet alleen omdat je, je wimpers krult voor een groter oogoppervlak + het zwoele effect en het wakkere effect, maar ook omdat ze er anders triest bij hangen. Op de foto was de helft van mijn wimpers echt ingestort, totdat ik de nieuwe wimperkrultang van Emite gebruikte. Ik ben overstag en heb die van de Etos ingeruild!

IMG_8263

IMG_8268

Wisselend tussen wat mannen ervaren als de ‚teennagelknipper’ bleef ik hangen op de zwarte kruller van Emite. Het design is niet alleen super sexy, vanwege het nagebootste effect van Louboutin, maar ook de krultang geeft een positief effect op mijn wimpers!

IMG_8271

Een speciaal geroomd ontwerp dat loodrecht op alle oogvormen past, dat is wat wij willen! Geen buitenstaanders voor deze wimperkrultang! Het siliconen rubberen kussentje geeft de juiste hoeveelheid druk op de wimpers om deze natuurlijk te krullen.

Ribbet collage

Gelukkig vond ik tussen de mascara foto’s nog een rij aan foto’s zonder wimperkrultang en een laagje zwart. Yeah, mijn blonde wimpers produceren geen tornado’s zonder wimperkruller of een waanzinnige mascara.

IMG_8486

IMG_8480

IMG_85031

AFTER. BAM. Well hello lashes! Ze zijn overduidelijk aanwezig en weet je wat zo mooi is aan de krultang? Ze blijven serieus de hele dag naar de hemel wijzen. Voorheen krulde ik mijn wimpers drie keer, maar met de Emite Curler gaat het binnen één keer goed! Inmiddels ligt hij braaf in mijn everyday bakje en gebruik ik hem dagelijks in mijn make-uproutine + je krijgt er drie reserve opstukjes bij!

IMG_8278

De Emite Makeup Lash Curler is afkomstig van de GLOSSYBOX, maar gewoon verkrijgbaar bij de webshop van Emite voor zo’n 200.00 SEK dat is omgerekend zo’n €22,30! Volgens mij verschepen ze ook naar Nederland.

Kon jij het merk? En wat zijn jouw ervaringen met een wimperkrultang?


21 Comments

 • Redhotjillypeppers

  27/02/2014

  Duidelijk verschil ! Ik heb de neiging om mezelf ermee in mijn oog te steken dus ik skip het krullen meestal :))

  Reply
 • femketje

  27/02/2014

  Ik gebruik eigenlijk nooit een wimperkruller xD

  Reply
 • Miranda

  27/02/2014

  Ik gebruik erg vaak een wimperkrullen, gewoon van de Action. :D Je ziet hier inderdaad ook goed het verschil :D

  Reply
 • martina

  27/02/2014

  ik wil graag nog eens een mooie wimperkruller aanschaffen, maar dat komt er eigenlijk steeds niet van..

  Reply
 • Angela

  27/02/2014

  Gebruik zelf nooit een wimperkruller, maar zit er wel aan te denken een aan te gaan schaffen.

  x Angela

  Reply
 • Mariska

  27/02/2014

  Ikzelf gebruik altijd 1 van NYX, maar na een tijdje zakken mijn wimpers toch. Zelf denk ik dat dit door overtollig vel bij mijn ogen zijn. Soms heel vervelend:(

  Reply
 • Kaylani

  27/02/2014

  Ik word altijd bang van dat ding, als ik hem dan op mijn wimpers durf te zetten zit hij ergens in het uiteinde. Lekker is dat haha! Maar nu ik bij jou zie dat het toch veel verschil maakt.. Misschien moet ik er maar gewoon aan wennen haha!

  Reply
 • Daphne

  27/02/2014

  Wat mooi! Wimpers krullen is iets wat ik vaak vergeet te doen.

  Reply
 • Gerrianne

  27/02/2014

  Yes, het verschil is echt duidelijk te zien! En wat is de krultang mooi! Ik gebruik zelf gewoon een simpele van Kruidvat, maar daar kan deze echt niet tegen op qua mooiheid, haha!

  Reply
 • Yak Man

  27/02/2014

  ik kan er niet zonder mijn shiseido wimperkruller, heb hem ondertussen drie jaar en ik moet hem hoognodig vervangen haha XD. Ben eigenlijk ook erg benieuwd naar die van shu umera, maar ik kende die merk niet ;o! Hij ziet er wel heel erg luxe en mooi uit zeg ^^

  Reply
 • Kiss & Make-up

  27/02/2014

  Ik heb nog nooit een wimperkrultang gebruikt. Ik denk altijd maar dat ik het niet nodig heb. Maar wie weet, misschien maakt het toch verschil…

  Reply
 • Birte

  27/02/2014

  Ik heb er ééntje, maar gebruik ‘m echt nooit!

  Reply
 • Natasja

  27/02/2014

  Het maakt inderdaad een verschil bij sommigen, maar ik ben altijd voorstander van een goede krullende mascara dan zo’n wimperkrultang. Dat vind ik toch geen fijn ding, gelukkig krullen mijn wimpers al genoeg van zichzelf dus heb ik het ook niet nodig :) scheelt me weer een product. Ik zat trouwens net op je vorige domein, met de wordpress domein er nog in. Ook erg leuk ^^

  Reply
 • Irma

  27/02/2014

  Ik gebruik een best wel cheapy wimperkruller van de hema :’)

  Reply
 • Xan

  28/02/2014

  Verschil is idd duidelijk te zien. Ik gebruik geen wimperkruller beacause I is scared as hell. Misschien moet ik alle gekke ideeën uit mijn hoofd halen en het gewoon een keer proberen.
  Love,

  Reply
 • pamela

  28/02/2014

  ik gebruik echt nooit wimperkrullers xD ik heb vriendinnen die niet zonder kunnen, maar ik zie bij mezelf met mijn goedkope wimperkruller geen verschil en ik vind het tijdverspilling in de ochtend :P

  Reply
 • Marloes

  28/02/2014

  Wow ziet er goed uit!!

  Reply
 • Lyana

  01/03/2014

  Een wimperkruller werkt ook zo goed bij mij!

  Reply
 • Nena

  02/03/2014

  Ik gebruik ook altijd een wimperkruller. Je wimpers zien er gewoon stukken mooier uit als je ze vooraf krult! Ik heb zelf eentje van forever 21 van €1.50 dus niet echt zo’n deluxe model als deze : )

  Reply
 • Kayleigh

  03/03/2014

  Verschil is echt duidelijk en erg mooi! Ik gebruik altijd als ik mascara aanbreng een wimper kruller en soms ook als ik geen make-up draag.. en ik gebruik er 1 van de Hema :-)

  Reply
 • Leonie

  04/03/2014

  Wimpers krullen is voor mij echt een must, ik heb gigantische wimpers (oke, overdreven maar lang, dat zijn ze wel!) en als ik ze niet krul, hangen ze naar beneden, dan denk ik ; yek, you looks ugly!

  Reply

Geef een reactie