INKSPIRATION: Watercolor Tattoo’s!

Deze maand wordt het officieel lente! De zonnestralen voel ik al schijnen op mijn huid, ik voel hoe ik langzameren bruiner wordt. Fleurige kleuren die je dag goed maken! Zodra het warmer wordt, gaat de kleding bij menig man uit. De tattoo’s en piercings komen te voorschijn, waarom niet kijken naar de uniekere vorm van tats?! Water color tattoo’s!

1

Tijdens een ontspannende sessie op Pinterest kwam ik een foto tegen, kleurrijke tatoeages die het lichaam bedekte. Natuurlijk was ik al bekend met de simpelere varianten hiervan, gewoon kleur en de zwart-wit tattoo’s, maar dit was anders, so gorgeous en echt indrukwekkend hoe zij het neer kunnen zetten op het lichaam. Wat een kunstwerk!

2

Je kunt op papier watercolor verf gebruiken, waardoor je van de pasteltinten ineens een stapje verder kunt gaan naar neonroze. Het lijkt op het ombre effect, maar je vervaagt de kleuren als het ware van hun werkelijke kleur. GURL. OH. WAUW. Het effect is zo fascinerend, je weet niet waar je kijken moet, omdat het zo onwerkelijk eruit ziet.. lovely.

3

4

5

Lichte waterige kleuren die nauwelijks zichtbaar zijn tot de intensere pakkende tinten. Sierlijke letters die erin zijn verwerkt, waardoor je een hele karaktervolle tattoo krijgt. Het kan jouw persoonlijkheid schaduwen, maar ook hoe jij een periode door bent gekomen!

6

MIND IS BLOWN! De kleuren POPPEN als het ware van zijn goddelijke lichaam. Een zonsondergang met een bol van de aarde waar een vuurzee overheen gaat. De zee met de bergen en de sterren en planeten die daar nog eens tussen komen. Petje af voor de artist!

7

8

9

10

11

De bovenstaande foto’s zijn de meeste watercolor tattoo’s die je tegenkomt, dit is een standaard versie ervan qua manier van opdruk. Gezichten worden erin verwerkt, voorwerpen en figuren. Damn. I WANT ONE. Hele ruggen zitten onder, onderarmen en voornamelijk de benen!

12

14

13

4-time-warp-watercolor-tattoo

Zou het een nieuwe hype worden? En blijven de tattoo’s ook lang zitten? Omdat de kleuren aardig ‚vervaagd’ zijn? RESEARCH! Dat klopt, de kleuren vervagen sneller dan een gemiddelde tattoo – wat ik zo op het internet vond, geen eigen ervaring helaas. – Dat houdt in dat je regelmatig voor touch ups moet komen over de jaren heen in verband met het verdwijnen van je tat. Dat is minder, maar het resultaat mag er wezen, dus waarom niet?!

Ken jij iemand met een watercolor tattoo? En zou jij het zelf ook willen?

Bron foto’s: Weheartit.com + Pinterest.com

18 Comments

 • Sofie

  05/03/2014

  Ik vind het onwijs gaaf en mooi! Net iets meer bijzonder. Zelf zou ik niet kiezen voor een watercolor tattoo, want het is me toch wat te opvallend.

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  05/03/2014

  Er zitten echt kunstwerken tussen. Het heeft toch iets meer dan een klassieke, afgelijnde tattoo he.

  Reply
 • Tineke

  05/03/2014

  Ik heb hier om eerlijk te zijn nog nooit van gehoord! Ik vind het prachtig!
  Liefs

  Reply
 • Sanne

  05/03/2014

  O wauw.. Inspiratie opgedaan:)
  Ik wil heel graag ooit een tattoo maar heb nog geen idee wat ik wil.
  En dit ziet er zo ontzettend gaaf uit!!

  Reply
 • Daphne

  05/03/2014

  Het is wel grappig, maar ik zou er zelf nooit aan beginnen!

  Reply
 • Sheling

  05/03/2014

  Oh wauw wat prachtig! Sommigen vind ik wel mooier dan de ander, maar dat is persoonlijk. Maar heel gaaf die kleuren zo! Zonder zwarte omlijningen :) Ik vind het super tof!

  Reply
 • Gerrianne

  05/03/2014

  Het is geweldig om te zien! Ik vind bepaalde dan écht niet mooi, maar sommige zijn echt prachtig! Leuk om hier zo’n inspiratie artikel van te zien. Stiekem moet ik ook wel een beetje denken aan van die aparte potloden die je vroeger had waarmee je op je lichaam kon tekenen én je een nep tattoo had, haha! Lijkt er wel een beetje op, al is dit echt natuurlijk!

  Reply
 • Jill

  05/03/2014

  Ik vind watercolor tattoos echt prachtig! Ik zou zelf ook heel graag een watercolor tattoo willen, maar ik denk dat het moeilijk is om hier iemand te vinden die dat mooi kan zetten. Ik vind vooral die tattoos mooi waarbij het gewoon alleen spetters zijn, die kleuren, zo pretty!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  05/03/2014

  Dang, dit is cool zeg! Zo’n effect had ik nog niet gezien. Ik vind het echt mooi. Artistiek, kleurrijk, een beetje abstract en wild, tof.

  Reply
 • femketje

  05/03/2014

  woah awesome :D

  Reply
 • Mandy

  05/03/2014

  Wauw er zitten echt prachtige tattoos tussen! Deze stijl vind ik echt geweldig, al zou het voor mezelf iets te heftig zijn denk ik

  Reply
 • Natasja

  06/03/2014

  oh, dit vind ik er echt super gaaf uit zien! jammer dat je er vaker voor terug moet.. maar dit vind ik echt prachtig :)

  Reply
 • Irma

  06/03/2014

  Awesome! Ik ben sowieso dol op tattoos, maar deze zijn echt wel heel speciaal! (:

  Reply
 • Kayleigh

  07/03/2014

  Deze tattoo’s zien er echt gaaf uit! Ik hou wel van zulke soort designs :-)

  Reply
 • Ohhh Love It! Ik kende het nog niet en ben zelf vooral opzoek naar een klein plaatje maar dit is ook echt DAMN GOOD WORK!

  Reply
 • Lyana

  07/03/2014

  Ik wist helemaal niet dat zoiets bestond, het ziet er heel speciaal uit.

  Reply
 • Nadia

  08/03/2014

  Ik wist niet dat dit bestond, maar sommigen zijn echt super mooi!

  Reply
 • miranda

  19/03/2014

  Mypresiousink.nl kan dit. Zelf ben ik ook al een tijdje aan het zoeken. Watercolor is schitterend

  Reply

Geef een reactie