Christina Curry Meets Cynthia!

Niet iedereen heeft een zuivere naam in de showbizz, maar dat maakt ons niet uit! Hoe meer smet op je naam, hoe leuker men je vindt. De dochter van de dame op leeftijd die nog regelmatig in de Playboy verschijnt is niet alleen een LadyDangerbrother, maar ook hebben wij een haarkleur gemeen. Christina Curry Meets Cynthia!

1

De dame schopt zo tegen het ‚ideaal’ beeld aan met de spectaculaire en briljantste haarkleuren. Van pastel tot aan rood naar blauw, blond, bruin en nu weer zwart. Haar make-uplooks zijn fierce en vaak zitten de lokken ook in een net model. Een simpele look, maar met some popping lips!

3

IMG_0533

Even QUEENKING-style, donkere wenkbrauwen die ik met twee oogschaduws van de Au Natural Palette van Sleek heb gevist. DonkerbruinBark’ en de pikzwarte, even mengen en het begin van mijn brows zette ik aan met Bark voor het ombre effect. Eerst bracht ik nog de Too Faced Shadow Insurance op de oogleden aan + de wenkbrauwen!

IMG_0534

Met een pencil brush door de zwart, langs de buitenste ooghoeken, alleen in de hoeken. Niet teveel over het ooglid, want dan wordt het een ‚smokey eye’. Met een blending brush en een vleugje van de lichtgrijze tint uit de Sleek palette vervaagde ik het meer naar de binnenkant toe en onder het oog. De Skinny Liquid Liner van EYEKO erbij om er een flinterdunne eyeliner mee te trekken en een bigass wing.

4

NYX Jumbp Pencil White in de binnenste ooghoek, erin kloppen, Make Up Store Microshadow White eroverheen. Krul die wimpers en voorzie ze van lagen mascara! Zelf koos ik eerst voor de Bourjois Twisted Up The Volume Mascara, een laagje van de TEEEZ Desert Metals Mascara in het blauw en nog een Golden Rose City Style Mascara. Natuurlijke waterlijn door de Highlighting Pen I Camille van Anastasia.

5

Ik moet de lipstick niet dagelijks gaan gebruiken.. EEHHH, too late! De oranjekleur die bijna geen camera kan vastleggen, siert wekelijks rondom de lippen van de Koning. Lady Danger van MAC is een echt pareltje in mijn lipstickstash, nog dierproefvrij, amazing dekking en een mindblowing finish. God, ik houd ervan.

IMG_0551

7

Damn, binnen een minuut of 45 was ik al klaar. WAT IS DEZE! Zoals gewoonlijk ben ik er aan gewend dat het maar liefst twee uur duurt, helemaal met QUEENKING. Een pruik op, even kammen like a boss en ready to go! De donkere wenkbrauwen ga ik vaker gebruiken, want dat heeft wel wat + de ooglook. SO EASY. SO FAST. SO COMING SOON!

Wat is jouw mening over de dame?


17 Comments

 • Sofie

  08/03/2014

  Hele toffe look zeg!

  Reply
 • Sheling

  08/03/2014

  Ik ken haar helemaal niet? ;p maar super mooie look zeg!! :)

  Reply
 • Martina

  08/03/2014

  Ik vind de look prachtig gedaan, maar het is zeker mijn mijn smaak ;)

  Reply
 • Daphne

  08/03/2014

  Staat je goed!

  Reply
 • Gerrianne

  08/03/2014

  Na je foto op instagram gister, was ik heel benieuwd welke meet dit was én wat issie goed gelukt! Ik was er alleen niet achter gekomen, omdat ik d’r niet zo goed ken, haha! De donkere wenkbrauwen staan je overigens ook super, zeg! Ohla en dan je Sleek palette, zelfs één oogschaduw vakje leeg, whut! Goed gebruikt :”)!

  Reply
 • Lotje

  08/03/2014

  Nice!

  Reply
 • bertine

  08/03/2014

  wat tof. die lippen staan je mega gaaf

  Reply
 • emma

  08/03/2014

  Wauw. WAuw. Ik zag de look al op instagram & was zehr benieuwd. Nou, bijna een klassieke look dus, maar met een fijne edgy twist. En als het ook nog eens snel in elkaar te draaien is: hmmm, misschien moet ik deze look ook maar eens gaan testen (zonder de bijna zwarte wenkbrauwen dan, met mijn roze haar is dat toch een beetje falend, haha)

  Reply
 • Sonja Timmerman

  08/03/2014

  Christina Curry, eat your heart out!! x

  Reply
 • Linda

  08/03/2014

  Gave look! (: ik heb haar al een aantal keer ‘in het echt’ gezien en ze draagt mooie make-up ^^

  Reply
 • Angelique

  08/03/2014

  wow lady dat heb je weer amazing gedaan! Ziet er goed uit x

  Reply
 • Ceetje

  08/03/2014

  Op die foto met de kam kijk je ook echt als haar hahaha! Well done ;)

  Reply
 • Birte

  09/03/2014

  Ik ken Christina Curry niet echt, maar vind haar er wel stoer uitzien. Mooie look alweer, Cynthia!

  Reply
 • Melanie

  10/03/2014

  Ik weet niet precies waarom,
  Maar ik vind haar zo cool

  Reply
 • Xan

  11/03/2014

  Ik heb van haar gehoord maar ben niet echt op de hoogte dus heb geen mening.
  Moet wel zeggen dat de look goed is gelukt.
  Love,

  Reply
 • Juudith

  13/03/2014

  okaay hier lijk je echt heeeull erg op haar!!

  Reply
 • Stephanie

  19/03/2014

  Jeetje, heel erg look-a-like, gaaf :D

  Reply

Geef een reactie