Zoeva Metallic Stones Palette!

Trotste eigenaresse van een aantal kleurrijke palettes, zowel de 120 Palette, als de 120 Smoke and Fire, maar ook de 120 Warm Palette. Met zo’n paar honderd kleuren in mijn stash heb ik nooit en dan ook nooit een zelfde kleur te pakken, daarom kon het plaatje van Zoeva er ook nog bij! De Metallic Stones Palette!

1 ZOEVA

2 ZOEVA

3 ZOEVA

Mijn palette stash moet eens grondig worden geüpdatet, want de vorige keer was ik er niet een aantal vergeten, maar er zijn ook enkele nieuw! De Zoeva Palette is daar één van. Een waardige kandidaat die eens onder de loep moet worden genomen. Metallic Stones bevat zo’n 28 fleurige oogschaduws voor zowel dagelijkse looks met een sensueel randje als de nachtelijke glamour make-up looks!

4 ZOEVA

5 ZOEVA

6 ZOEVA

Van rechts naar links – het tegenovergestelde in de palette, maar de eerste rij – die begint vrij donker. Donkervrij, semi-mat om te zien, maar bevat degelijk wel een glansje. Grijsblauw met een groene ondertoon, opnieuw donker Mintgroen, Donkergroen, beide shimmers en dan een overgaan naar de volgende rij met een bruine bronskleur. Geelgoud en dan groengoud, meer een mosterdkleur.

7 ZOEVA

8 ZOEVA

De dagelijkse kleuren op volgorde in een derde en vierde rij. Variërende kleuren, van goud tot blauw aan paars en groen. Legergroen, maar de lichtere versie daarvan. Champgnekleur en een combinatie daarvan. Oranjegoud, taupe, een aardetint en nog een bronskleur. Last but not least lichtbruin.

9 ZOEVA

10 ZOEVA

11 ZOEVA

BLAUW. I MEAN. WAUW! Metallic met een koele ondertoon, een warme nudekleur met een roze ondertoon, ijzig zilver, maar ook babyblauw. Een witte shimmer, perfect voor de binnenste oog- + wenkbrauwhoeken. Electric blue, een hemelse blauw met een grovere glitter, lichtblauw en lilac.

12 ZOEVA

13 ZOEVA

De laatste vier zijn gehuld in het paars. Een verdorde lavendelkleur – HAHAHA! – en een donker oudroze, paars en een lila tint. 28 prachtige oogschaduws die je allemaal doen vallen! Vele highlight kleuren, maar sowieso door de shimmers komen je ogen naar voren. Leuk om te weten, het merk is proefdiervrij!

14 ZOEVA

1

Ben je van alle markten thuis en in voor wat kleurrijke zomerlooks? Dan raad ik hem je aan! De pigmentatie is werkelijk waar uitmuntend. Veel variatie qua oogschaduws, fijne structuur, geen korrelige of poederige bende, maar pure kwaliteit! De Zoeva Metallic Stones Palette is bij Zoeva verkrijgbaar voor €18,95!

Heb jij een palette van Zoeva? En welke is dat?


20 Comments

 • Mariska

  12/03/2014

  Wat een prachtige palette. Daar ga jij zeker veel plezier mee hebben!

  Reply
 • Maura

  12/03/2014

  Oh wow!! Vooral die paars/blauwe arm, prachtig! Worden vast weer mooie looks! x

  Reply
 • Bianca

  12/03/2014

  Echt een prachtig palette! Toch nog iemand die knalkleuren durft te dragen :)

  Reply
 • Laura

  12/03/2014

  Wauw, ziet er goed uit! Ik heb helemaal geen palletes van Zoeva (alleen Sleek ;))!

  Reply
 • Jill

  12/03/2014

  Wat een prachtig palette zeg! En de prijs valt ook erg mee. Deze ga ik onthouden :D

  Reply
 • femketje

  12/03/2014

  woah awesome pigmentatie :D

  Reply
 • Beautyjuf

  12/03/2014

  Wat een mooie en gave kleuren bevat dit palette! Hier kun je creatieve ooglooks mee maken :-)

  Reply
 • Eline

  12/03/2014

  heel mooi palette!

  Reply
 • Gerrianne

  12/03/2014

  HALLO, die wil ik NU hebben, hahaha! Wat een geweldige pigmentatie én wat een kleuren. Pfiew, ik krijg er zelfs al inspiratie van! Als ik weer een palette mag bestellen van mezelf dan ga ik hier aan denken *like for tha post*!

  Reply
 • Joli

  12/03/2014

  Mooi zeg!
  Hele gevarieerde kleuren!

  Reply
 • Ceetje

  12/03/2014

  Wat een mooie kleuren! Heb zelf net mijn eerste 88 palette besteld dus die eerst maar eens inwijden ;)

  Reply
 • pamela

  12/03/2014

  wat een prachtig pallet!

  Reply
 • Trudy

  12/03/2014

  aaaah die blauwe shades zijn erg mooi! mooie foto Cyn! xx

  Reply
 • Manon

  12/03/2014

  Mooie palette en mooie look heb je ermee gemaakt !!

  Reply
 • Natasja

  13/03/2014

  wauw, wat een pigmentatie! maar soms lijken de kleurtjes wat dof, als swatches dan.. of ligt dat aan mij? Daarentegen is de look die je er mee gemaakt hebt echt het tegenovergestelde dus dat is goed :D Ik vind vooral de groene, gele en bruine kleurtjes erg mooi, maar met die blauwe koele tonen kan je zeker prachtige beauty looks mee maken :D

  Reply
 • Juudith

  13/03/2014

  Oee moooi palette zegg!! naisee!

  Reply
 • bertine

  13/03/2014

  prachtig palette! echt mooie kleuren en super gepigmenteerd!

  Reply
 • Birte

  13/03/2014

  Wat een mooi palette. Ik ben zwaar onder de indruk van de swatches!

  Reply
 • wies

  13/03/2014

  Ik vind de kwaliteit er goed uitzien. Awesome look ook babe!

  Reply
 • Marloes

  13/03/2014

  Wauw wat mooi zeg!

  Reply

Geef een reactie