Saints Row 4 Meets Cynthia!

De beste game die tot nu toe is uitgevonden, een favoriet en een spel wat ikzelf al jaren speel. Meer dan een jaar geleden werd deel drie al gepubliceerd, maar afgelopen november? Kwam de nieuwste editie van de meerderjarige game uit, die net een stapje verder ging. Saints Row IV Meets Cynthia!

1

2

De vierde game is een heel nieuw spel, nog steeds met de oude patronen qua stad indeling, nog steeds is het in Steelport, maar nu met aliens en andere rare buitenaf praktijken. Je bent de president, je kan nog steeds nagellak dragen en je wapens kunnen veranderen in een customized Saints gun. GURL, I’M FEELING IT! 

3

Het moest toch anders, rond was de vorige keer al van toepassing en Saints Row IV was niet hetzelfde. Too Faced Shadow Insurance all over the place, wenkbrauwen in een donkere variant erop – bedankt voor het zwarte tintje wat nog op mijn kwast zat, oeps! – en het NYX Jumbo Pencil Milk op de oogleden. 120 Palette paraat en de meest felle Saints kleur op de oogleden. BLENDTRUC!

4

3-SUGARPILL

Goldilux van Sugarpill gemixt met de mixing medium van TheBodyNeeds, zodat deze vloeibaar in de ooghoeken kon worden aangebracht en droog met dezelfde oogschaduw eroverheen kon blenden. Met een natte – door de mixing medium – paarse oogschaduw J10 van Jouvert in de crease om de wing te maken. Blenden als de neten, zodat het rokerig overkomt! Dit deed ik ook aan onderkant, maar ging weer met de paars van de 120 Palette eroverheen, zodat ze goed gingen poppen!

5

14-INGLOT-1024x768

Wat van de champagnekleur van de INGLOT bij de overgang van de paarse oogschaduw op het ooglid voor het ombre effect en de NYX Ultra Pearl Mania White in het hoekje van mijn brow, voor het liftende effect. Intens van kleur, daarom kwam de zware winged eyeliner van Maybelline van pas. Een combo van mascara’s, namelijk de Clump Defy van Max Factor en de Benefit They’re Real Mascara. Niets op de waterlijn, because living on the edge!

7

De aliens komen weer op aarde en jij gaat ook weer de ruimte in, waardoor de witte lenzen zeer te pas kwamen! Het geeft de look een mysterieus en een onmenselijk randje, dat is wat wij willen! Binnenkort verschijnt een artikel over de lenzen, so stay tuned!

8

IMG_0603

Shapen als een baas, met de NYX Blush Taupe en de Etos Blush Powder. Highlighter van INGLOT, die ik ook in de ooglook heb gebruikt op de jukbeenderen, voor extra dimensie. Lippen omlijnt met de Jouvert J10 oogschaduw en Goldilux op het middelste gedeelte van mijn lippen. Beetje vervagen met een blending brush en tada.. there you go! 

10

DAMN, ik ben er helemaal fan van. De winged eyeshadow, de eyeliner erbij, maar ook de lipmake-up. De gouden combinatie met het paars spreekt mij echt aan. Maar de lenzen.. ik houd ervan! Zo jammer dat ze niet geschikt zijn voor naar school, because it’s amaaaazing!

Speel jij Saints Row? En welke delen heb jij uitgespeeld?


23 Comments

 • Beautydagboek

  15/03/2014

  Ik ken saints row niet, maar je ziet er freaky uit in a good way! ;) Wauw meid, je hebt het weer voor elkaar hoor, geweldige look :D

  Reply
 • Beautyjuf

  15/03/2014

  OMG, scary! Dat komt met name door je lenzen. Wat een awesome look :-)

  Reply
 • Birte

  15/03/2014

  You officially creep me out :-).

  Reply
 • Eline

  15/03/2014

  Gave look ik hou van de kleurencombi paars/goud het is mijn favoriet :) en die contactlenzen zijn echt creepy!

  Reply
 • femketje

  15/03/2014

  woahhh super gaaf cynth!

  Reply
 • Lotje

  15/03/2014

  Wauw!

  Reply
 • Jasmine

  15/03/2014

  Crazy Geniaal! De kleuren zijn geweldig, het goud en die super felle kleur uit het palette, maar natuurlijk de lenzen en de lippen! Fantastisch werk geleverd.

  Reply
 • Vera

  15/03/2014

  Je hebt het gewoon weer voor elkaar om een geweldige look te maken! De combinatie paars en goud vind ik gorgeous en met die lenzen, love it!

  Reply
 • Angelique

  15/03/2014

  ohmy! Wat heb je dat weer tof gedaan lady! Die ogen <3 liefde,liefde en liefde!

  Reply
 • Juudith

  15/03/2014

  ooh echt super naise! die kleuren in combi mrt die lenzen! gaaf!!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  15/03/2014

  YES! You did it again, wat een killer look, I love it :-)

  Reply
 • Marita

  15/03/2014

  Oh gurl.. Awesomee! Die lenzen moet je ECHT naar je school dragen haha. Ze zijn zo dopee en je ooglook is weer echt Cynthful en toch anders door de wing, weer eventjes inpsiratie opgedaan voor je ultimate challenge hehehe :)

  Reply
 • Natasja

  16/03/2014

  wow super mooi gedaan.. maar die kleurlenzen zijn zo freaky… :O

  Reply
  • Natasja

   16/03/2014

   ik zou bang zijn als ik je tegenkwam in een donker zijstraatje xD hahah erg tof trouwens hoe je lippen matchen qua kleur met je ogen ^^

   Reply
 • Ceetje

  16/03/2014

  Wederom een freaky deaky look! Ben trouwens ook benieuwd naar je artikel over de lenzen :)

  Reply
 • robin

  16/03/2014

  fcking vet.. ben blij dat ik niet het enige meisje ben die van beauty en gamen houd. u rock.

  Reply
 • Kaylani

  16/03/2014

  Oh wauw, wat ongelofelijk mooi! Nee beter nog: prachtig!

  Reply
 • Janice

  16/03/2014

  Super vette look! Ben echt gek op je looks ;)

  Reply
 • Irma

  17/03/2014

  Sassy!

  Reply
 • shirley

  17/03/2014

  Prachtige look. De contact lenzen maken het helemaal af. Het geeft je zo’n other worldly vibe. Love it!

  Reply
 • Gerrianne

  18/03/2014

  Naar deze look kan ik blijven kijken, wat is ie geweeeeldig! De kleurencombinatie al, love it! Je lippen ook, gorgeous! Daarbij vind ik die gouden pigment super super!

  Reply
 • Stephanie

  19/03/2014

  ZO cool die looks!! Love it!

  Reply
 • Priscilla

  21/03/2014

  Wat een ziekelijke look! Ik vind je lippen helemaal het einde <3

  Reply

Geef een reactie