VLOG: Hema persdag met de Cynth.

Als we de make-upgeschiedenis van mij gaan bekijken, zal je zien dat ik ben gestart bij de Hema. Zo kwam de Etos en de Kruidvat er ook bij kijken, maar het liefst hing ik rond in de winkel waar ik vandaag een kijkje mocht nemen in hun geschiedenis! Natuurlijk ook even peeken bij de nieuwste collecties + de nieuwste weetjes en wat er zit aan te komen. Ga je mee op de trip naar de persdag van de Hema?!

IMG_0242

 Klik hier als je de vlog niet kunt bekijken.

IMG_0238

IMG_0239

IMG_0237

Vele producten die in de geschiedenis categorie lagen had ik thuis nog in mijn make-uplades liggen. Sommige daarvan gebruik ik nog, namelijk de goddelijke reinigingsmelk en de nagellakken, maar ook nog de lipsticks. Wie kent de ronde hulzen nog? Met een wit randje en een zwarte dop? Ze ruiken ook zalig, nog echt naar de lipsticks van vroeger.

IMG_0243

IMG_0236

Even hilarische momenten beleefd met de dames, Moniek en Angelique, onderweg naar het evenement toe. OH, de foto natuurlijk ook! Oh my god, wat een Cynth-moment was dat. Ik miste trouwens wel mijn Jay-Z gesprek in de video, misschien komt die nog eens in de blooper video. Er komen leuke bh’s aan, oh lord. Die kleurtjes? Me like! De make-up was ook weer top, maar de reiniging, daar ben ik het meest van onder de indruk. Alles is vernieuwd, dat beloofd wat!

Waar is jouw make-upgeschiedenis begonnen?


14 Comments

 • femketje

  16/03/2014

  Superleuke vlog :3

  Reply
 • Todayslife

  16/03/2014

  Leuke video! Ik kan me helaas miet goed heugen waar mijn makenupnavintuur begonnen is… Je make up zat weer prachtig Cynthia!

  Reply
 • Jill

  16/03/2014

  Leuke video! Ik vind jou zo grappig :D Ik moet zeggen.. de pastelkleurige bh’s trokken als eerst mijn aandacht, haha. Zo stom dat de Hema hier geen paskamers heeft, daarom koop ik dat soort dingen er nooit, maar hier moet ik misschien een uitzondering voor maken :P Ik vind de Hema altijd heerlijk om zo maar rond te neuzen, dus het was leuk om zo even een pers event mee te maken ^^

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  16/03/2014

  Leuke vlog ! Ik word nog altijd helemaal blij van nieuwe kantoor- en schoolspullen :)

  Reply
 • Mariska

  16/03/2014

  Gave blog weer! Denk dat veel mensen zijn begonnen met Hema make up. :D

  Reply
 • Daphne

  16/03/2014

  Leuke video! Het was zó leuk je eens in het echt te zien!

  Reply
 • Ceetje

  16/03/2014

  Whahaha jezelf in dat digitale foto lijstje :) Leuk om de dag als vlog te zien. En super om DE Koning ontmoet te hebben :P

  Reply
 • Manon

  16/03/2014

  wat een super leuke vlog!!

  Reply
 • Angelique

  16/03/2014

  was een awesome day! Dat lopen was wat minder maar hey heb wel goed kunnen lachen met jou en Moniek, top filmpje heb je gemaakt xx

  Reply
 • Kirsty

  16/03/2014

  Leuke vlog! Lijkt me leuk om de geschiedenis van de Hema make-up te zien :)

  Reply
 • Birte

  16/03/2014

  Leuke vlog! Ik vond het superjammer dat ik niet meekon naar die Hema-persdag, dat zag er ZOOO leuk uit!

  Reply
 • Dionne

  16/03/2014

  Wat een leuke vlog! leuk om te zien!

  Reply
 • wies

  17/03/2014

  Hema is voor mij ook zo’n jeugdsediment hihi

  Reply
 • Amy

  17/03/2014

  erg leuke vlog xx

  Reply

Geef een reactie