White Zombie Contact Lenses! (+foto’s!)

Variatie is belangrijk in het leven, dus ook in de make-uplooks! Het is enig om een fake lash eraan toe te voegen, maar na verloop van tijd wordt ook dat standaard. Op naar het volgende level, namelijk de lenzen. Je kijkt de wereld door een heel ander perspectief, misschien iets wazig of glas helder. HET IS AWESOME!

1

Misschien voor dagelijks gebruik, alhoewel ik dat het liefst wel heb, omdat ze zo gruwelijk vet zijn. Menig man schrikt zich het apezuur, omdat het net lijkt alsof je stervende bent of al naar het volgende stadium bent gegaan, namelijk de zombie!

2

De witte lenzen van YouKnowIt.com worden geleverd in de glazen buisjes die geseald zijn met metaal. Het is belangrijk dat je de verpakking opent met een tang, zelf doe ik het met een pincet, omdat dit vlijmscherp is. Er zitten speciale lipjes aan die je omhoog kunt trekken en vervolgens een ring om het potje heen, waar je rubberdopje zal tegen komen.

3

Met een wattenstaafje haal je gemakkelijk de lenzen uit het potje en kun je ze overpotten in de lenzenbakjes. Lenzenvloeistof erin, lenzen erbij en dit minimaal zo’n drie uur laten staan, zodat de lenzen de vloeistof kunnen absorberen. Hierdoor zijn ze comfortabeler in je ogen!

17-1024x768

32-1024x937

Met een handomdraai schuif ik de zachte lenzen in mijn oog, bedekken ze mijn hele iris en zie je alleen mijn bewegende pupil! Het indoen van de witte lenzen moest ik even oefenen, net zoals het dragen ervan, maar je bent dit zo gewend!

1

Ze bedekken alles en de blauwe kleur van mijn iris is nauwelijks tot niet te zien! Het lijkt net alsof mijn oogkleur er doorheen komt, maar dat is de lens zelf. Het is een witte lens op basis van een blauwe ondertoon! De lens heeft een diameter van 14 mm en zo’n base curve van 8.6 mm. Dan heb je nog de centre thickness was 0.06 @ – 4.00 is. Daarnaast gaan ze zo’n jaar lang mee!

4

Het beste is om een pincet aan te schaffen met rubberen uiteindes, waardoor je de lenzen gemakkelijk uit je lenzenbakje kunt vissen, zonder deze te beschadigen! Ze zijn verkrijgbaar op eBay voor een aantal dollar.

De witte zombie lenzen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maar ik vind het ideale beginnerslenzen! Ze kunnen een langere tijd mee, zitten enorm comfortabel en na zo’n vier uur nadat ik de lenzen had ingedaan, merkte ik ze niet eens meer! De witte lenzen zijn verkrijgbaar bij de website van YouKnowIt.com voor zo’n €18,75!

Heb jij lenzen en welke kleur heb jij?


16 Comments

 • Laura

  18/03/2014

  Wauw, echt zo gaaf! :)

  Reply
 • Paola

  18/03/2014

  Wow die zijn heftig! Ik vind het effect heel gaaf en weet zeker dat jij hier weer geweldige looks mee kan maken!

  Reply
 • Sheling

  18/03/2014

  Wow super vet! Heb tot nu toe alleen die van etos geprobeerd :)

  Reply
 • Mariska

  18/03/2014

  Wauw! Dit ziet er gaaf uit! En creapy natuurlijk haha. :D Alleen ik zou dood eng vinden om lenzen in te doen?

  Reply
 • femketje

  18/03/2014

  ze zijn gaaf :D

  Reply
 • My

  18/03/2014

  oee dat ziet er apart uit, leuk voor een feestje ofzo xx

  Reply
 • Miranda

  18/03/2014

  Ik vind het effect zo gaaf.

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  18/03/2014

  Ik vind ze echt creepy :)

  Reply
 • Juudith

  18/03/2014

  Ik vind ze echt wel tof!

  Reply
 • Birte

  18/03/2014

  You’re still creeping me out ;-).

  Reply
 • Oehhh heftig! Zeker leuk om eens te proberen.

  Reply
 • AWESOME!!! Ik hou wel van die freaky dingen!

  Welke lenzen ik heb… Saaie doorzichtige met een belachelijke sterkte zodat ik alles weer wat beter zie ;)

  Reply
 • Stephanie

  19/03/2014

  Omg ja dit vind ik zó vetttt! Ik heb zelf bruine ogen en heb ooit eens maandlenzen gehad (groen, heel mooi!). Maar helaas heb ik lenzen op sterkte, dus het is dan een tikkeltje duurder :(

  Reply
 • Lisa

  20/03/2014

  Ze staan je mega vet! Love it!

  Reply
 • Evelien

  23/03/2014

  Suuupergaaf, haha! Maakt je look wel érg compleet zo ;)

  Reply
 • Priscilla

  27/03/2014

  Ah nice. Hoe lang duurde het voordat je de lenzen via deze website binnen had? Ik ben nogal gek op verkleden en was al een tijdje op zoek naar kleurlenzen met zo’n lange houdbaarheid.

  Reply

Geef een reactie