FOTD: Dagelijkse make-uplook maart 2014!

Mijn dagelijkse looks zijn wekenlang hetzelfde, maar binnen een week kan ik ook zo’n vijf verschillende make-upcombinaties hebben gedragen. Afwisseling is erin bepaalde tijden aan overvloed. Op dit moment heb ik de smaak te pakken, veel diversiteit en heftige kleuren schuiven voorbij. Mijn favoriete en dagelijkse make-uplook van maart 2014!

1

Eenvoudig, casual, maar toch nog een Cynth-finish door de gekleurde lippen of de mysterieuze variant ervan. Een dubbele golden touch bij de ogen, maar wat doorloopt op de jukbeenderen door de warme highlighter. Damn, ik ga de video binnenkort opnemen. PROMISED!

6

Mijn foundationroutine zal ik ook vastleggen, want die is wel gewijzigd, maar nog niet spectaculair. Die kan nog wel even wachten! Bourjois Happy Light Foundation gemengd met de Barry M Creme Foundation White. Een matte finish, dankzij de La RochePosay Toleraine Teint Mineral. Shapen en highlighten met de NYX Taupe Blush, de Etos Blush Powder en als glans de INGLOT Eyeshadow 30.

3

Toevallig gebruikte ik ook de Eyeshadow 30 van INGLOT in mijn binnenste ooghoeken, maar eerst primen! Mijn popje de Too Faced Shadow Insurance kwam daar natuurlijk bij kijken. Een lichte basis met het NYX Jumbo Pencil White en de champagnekleur van INGLOT in de binnenste ooghoeken. Een lichte huidkleur met een roze ondertoon op het ooglid, ook van INGLOT, namelijk de Eyeshadow D.S. 467.

4

5

Make Up Store Microshadow White als matte highlighter op het wenkbrauwbot + contouring van de brow, zodat de unieke taupekleur uit de Zoeva Metallic Stones Palette met een groene ondertoon in de crease kon worden geblend. Dit doe ik stap voor stap, zodat het ineens heel intens kan worden! Dan pak ik ook de lichtgoud uit de Zoeva Palette en de mosterdkleur, voor bovenin de binnenste ooghoek.

2

Onder het oog ga ik ook voor goud, maar dan wat grover van Sugarpill, Goldilux. Vloeibaar gemaakt met de mistspray van ELF, aanbrengen, droog blenden met een blending brush en de oogschaduw zelf. De EYEKO Skinny Liquid Liner voor een winged eyeliner. Ditmaal voor een robuustere versie, grove vleugels aan het uiteinde. Even een huidkleur op de waterlijn, In the Nude van Essence. Wimpers krullen en twee mascara’s daaroverheen. Max Factor Clump Defy en de goddelijke Benefit They’re Real mascara!

IMG_0643

Dark berry lips! Wet N Wild heeft niet alleen met de oogschaduws mijn hart weten te veroveren, maar ook hun lipsticks vallen zeer goed in de smaak. Cherry Bomb is lekker donker, duister en geheimzinnig. Een raadselachtige kleur die voor overdag als in de avond kan! De kleur staint, waardoor je urenlang plezier ervan kan hebben!

IMG_0642

Damn. I’M LOVING THIS LOOK! Zelf combineer ik het ook met Lady Danger van MAC, waardoor het wat meer naar de zomer neigt. De gouden toevoegingen aan de ooglook vind ikzelf helemaal het einde. Misschien ook door de donkere lippen? I adore it.

Wat is jouw lievelingslipstick op dit moment?


21 Comments

 • Chantall

  19/03/2014

  Mooi Cynth!

  Reply
 • Laura

  19/03/2014

  Wauw, echt prachtig die donkere lippen en dat goud in de ooglook! Love it! :)

  Reply
 • Anneloes

  19/03/2014

  Die gouden kleur in je ooglook is echt prachtig, maakt het geheel een stuk aparter! En oh, die lipkleur is TO DIE FOR. Die gaat NU op mijn wishlist. So pretty!

  Reply
 • Wendy

  19/03/2014

  Wat een mooie look! Die lippenstift staat je echt super goed!!

  Reply
 • Todayslife

  19/03/2014

  Toffe lipstick!

  Reply
 • Mariska

  19/03/2014

  Wauw wat een geweldige look, ik vind vooral je gouden lijn onder je ogen prachtig!

  Reply
 • Natascha

  19/03/2014

  Wat een prachtige ogen op deze manier. Leuk!

  Reply
 • Gerrianne

  19/03/2014

  Onderhand weet ik niet meer wat ik moet commenten, haha! Geweldig, awesome, nice, leuk, super, prachtig, gorgeous, top, waaa! Ik vind deze look echt te gek! Heb ik ook al zo vaak gezegd. Haha, wordt eentonig! Maar wat ben je toch een topper, want deze ooglook kreeg direct m’n aandacht. Die gouden tint erin, love it!!

  Reply
 • Miranda

  19/03/2014

  Wauw dit is echt een mooie look. Ik vind vooral de kleur bij je ogen zo bijzonder mooi.

  Reply
 • Eline

  19/03/2014

  Dude, die lipkleur, echt te mooi! I love your looks!

  Reply
 • Ik vind het een enorm chique look!

  Reply
 • Juudith

  19/03/2014

  Moooi die donkere lippen! en dat goud lovelyyyy!

  Reply
 • femketje

  19/03/2014

  gorgeous lipkleur!

  Reply
 • Ceetje

  19/03/2014

  Heel mooi die lichte engeltjes ogen met die duivelse lipstick :)

  Reply
 • Natasja

  19/03/2014

  oh, dat is echt prachtig! hoe je goud en en wit zo subtiel en mooi kan laten lijken. I love it!! Echt mooi gedaan en je lippen zijn natuurlijk ook prachtig :D

  Reply
 • Britt

  20/03/2014

  Heel mooi!

  Reply
 • pamela

  20/03/2014

  love de lipstick!!!!!

  Reply
 • Echt weer flawless! Hoe doe je dat toch iedere keer weer? En ik loveeee je donkere lippen <3

  Reply
 • Irma

  21/03/2014

  Oeh, pretty van die lichte ogen en donkere lippen!

  Reply
 • Lyana

  21/03/2014

  Zo’n gedurfde look, en je staat er echt prachtig mee.

  Reply
 • Evelien

  23/03/2014

  JE LIPPEN!! Ahh zo mooi <3 En ik vind je ooglook ook puurrrfect lady!

  Reply

Geef een reactie