LIVECHAT?! WE NEED ONE! VOTE NOW!

“Cynth, waar ben je?” Geen idee. “CYN, WE MISSEN JE!” Geen idee. “CYNTHHH, where are you?” Geen idee. JAAAWK! Jullie missen de Koning en de Koning mist jullie! Waar ben ik? Waar was ik? Heb ik het papiertje? Of ben ik nog bezig? LIVECHAT.. WE NEED ONE!

large-4

Afwezigheid TO THE MAX! Waarom? Omdat de dame aan het afstuderen is, heeft ze het megadruk om alles bij te houden. Versneld afstuderen is een must, nu alleen nog het behalen van mijn diploma. Zo niet? Gonna be PISSED.

large-5

Ik mis het bloggen als geen ander, want de artikelen komen online, maar ik moet nog zoveel reacties bijwerken, mijn mail blijft overlopen en ik kan het nauwelijks nog bolwerken. Op dit moment ben ik ook bezig met een secret project, wat je misschien al hebt gehoord op Twitter. Coming soon.

large

De LIVECHAT moet veel gaan ophelderen voor jou, maar ook voor mij. Even jullie op de hoogte brengen over de stand van zaken. Wat gast er nu gebeuren op Beauty Koning, wat zal er veranderen, wat is er gebeurt in mijn personal life en wat zit er nog aan te komen?

large-2

Natuurlijk ook voor jouw mening, wat wil jij graag nog zien op Beauty Koning, welke looks? En wat zijn de DIY’s die jij voorbij wilt zien komen? Welke video’s? En wat nog meer?!

large-3

Denk erover na, selecteer de juiste datum wanneer jij kan en laat je mening horen in de comments, zodat ik mij ook kan voorbereiden!

Welke datum is voor jou geschikt?

  • Zondag 27 april 2014 om 21:00 uur. -> BEAUTY KONING BIRTHDAY! (69%, 11 Votes)
  • Zaterdag 12 april 2014 om 21:00 uur. (44%, 7 Votes)
  • Vrijdag 4 april 2014 om 21:00 uur. (38%, 6 Votes)
  • Zaterdag 5 april 2014 om 21:00 uur. (38%, 6 Votes)
  • Donderdag 10 april 2014 om 20:45 uur. (31%, 5 Votes)
  • Dinsdag 29 april 2014 om 19:30 uur. (31%, 5 Votes)
  • Zondag 30 maart 2014 om 19:30 uur. (19%, 3 Votes)
  • Dinsdag 1 april 2014 om 19:00 uur. (13%, 2 Votes)

Total Voters: 16

Laden ... Laden ...

VOTE NOW! Wat wil jij graag zien verschijnen op de site? Waar wil je het over hebben tijdens de LIVECHAT? En wil je nog wat inbrengen?

 

6 thoughts on “LIVECHAT?! WE NEED ONE! VOTE NOW!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *