Filmpje: Duitse GLOSSYBOX December 2013!

Wat? Wil je zeggen dat je de Nederlandse GLOSSYBOX als hebt gezien? Oké, daar kan ik mij wel in vinden, maar de Duitse versie niet! Het verhaal is over het algemeen al bekend. Pakjesbezorger kwam vierhonderd keer in de vakantie, maar ik was niet aanwezig. Eh, too bad. Contact opgenomen met de GLOSSYBOX, super geholpen en hier is hij dan.. de box van de maand december.. in een Duitse variant?!

Duitse Glossybox

Klik hier als je de unboxing niet kunt bekijken.

De zeep rook echt goddelijk! Een kleine update, gisteren heb ik ermee gedoucht! Een voedende laag laat het achter, geen trekkerig gevoel en het zeepje smelt als de neten. MEH! Een aroma waar je U tegen zegt, fris beddengoed en een lentegevoel krijg ik ervan. De blush van Bellàpierre spreekt mij ook zeker aan, maar ook de handcrème! Zoals ik al in de video vermeldde komen de reviews van de producten gewoon op de website terecht!

De GLOSSYBOX is gewoon te bestellen via de website van GLOSSYBOX zelf, daar kun je een abonnement nemen. Je kunt zowel een maand abonnement nemen – dat je maandelijks €12,45, maar ook 3, 6 of 12 maanden. Hey, neem gewoon een kijken op de website, zodat je even op je gemak kan kijken over de laatste boxen, maar ook de favoriete producten uit de GLOSSYBOX!

Heb jij de GLOSSYBOX? En wat zat er in jouw december editie?


5 Comments

 • Beautyjuf

  23/03/2014

  Haha, we leven eind maart en jij krijgt de Kersteditie ;-) Jammer dat je ‘m zo laat ontving, maar alsnog keileuk! Een notitieblokje? Top! Komt altijd van pas :-) Wat een geweldige inhoud. Ik ben nu wel zéér nieuwsgierig naar de geur van het zeepje.

  Reply
 • Laura

  23/03/2014

  Fijn dat je m alsnog binnen hebt en wat zitten er leuke dingen in! Nou ben ik wel benieuwd hoe dat zeepje ruikt! ;)

  Reply
 • Paola

  23/03/2014

  Wat super dat je hem alsnog ontvangen hebt! Ik vind de inhoud erg leuk.

  Reply
 • Jaimy en Laura

  23/03/2014

  Een beetje laat maar toch leuk!! Voor de kerstdagen haha!

  Reply
 • Birte

  23/03/2014

  Hahaha, merry christmas, Cynthia, en het is wat mij betreft best een leuke inhoud!

  Reply

Geef een reactie