FOTD: Matte, massive and BLUE.

Mijn doel was een blauwe, matte ooglook met een sprankelende witte oogschaduw, waar de elektriciteit van afsprong. Het is een kleur wat vele laten liggen, terwijl het een echte eyecatcher is, zowel voor de grijze ogen onder ons, als de bruine, maar zeker ook de blauwe. Wie dat fabeltje ooit heeft rondlopen bazuinen, schaam je!

1

Het enige wat is voor ogen zag – HAHAHA! – was een blauwogige look met wat nieuws! Gelukkig bleven we toch nog in onze comfort zone met de oogschaduwprimer van Too Faced, de Shadow Insurance. All over the eyelid en het NYX Jumbo Pencil White op beide oogleden, in de binnenste hoeken, zodat de Make Up Store White daar perfect overheen kon. Uiteraard alleen in de ooghoeken, want voor op de leden ging ik met de 120 Palette aan de slag!

3jpg

4444

Een blauwe kleur, een iets donkere tint en uiteindelijk de donkerste uit de rij. Een ombre effect in de look en dat al op één stuk. Op het wenkbrauwbot had ik White van MUS al aangebracht om het te gaan vervagen als rook met de blending brush. Zelf was ik iets uitgeschoten met de blauw, wat natuurlijk hoorde! De crease nam ik mee met de donkerste ooghoek, ook onder het oog!

4

Zwart in deI outer v, wat nog steeds een spannend item blijft! TEEEZ Take A Dive kwam erbij kijken en onder het oog. De shimmers wat ik eigenlijk in de wit wilde hebben, kwam dit keer terug in het blauw! Een vleugje op het middelste deel van het ooglid, zodat het licht daarop werd gereflecteerd en een chique classy winged eyeliner met de EYEKO Skinny Liquid Eyeliner. Thightlinen met het PUPA potlood in Deep Black en de wimpers krulde ik met de wimperkrultang. TEEEZ Deserts Metals Mascara Sapphire Nights ging als blauwe mascara eroverheen! Nog een touch up op de waterlijn met I Camille van Anastasia.

5

Met een omvangrijke lip, mede mogelijk gemaakt voor mijn favoriete budget lipliner van Miss Sporty, TOFFEE! Eerder trofee, het werkt als een tierelier. Binnen een handomdraai zet je de basislijnen van je vergrootte en opgespoten lippen erop, zonder een ingreep te ondergaan. Wat houd ik van de lipliner + het blijft ontzettend lang zitten!

6

7

Het blauw oogt heel verfrissend, je ziet nauwelijks mijn blauwe wallen, terwijl die écht aanwezig waren! Mijn oogkleur valt niet eens op de achtergrond, moet even de lerares terechtwijzen die het ooit zei. Het is bullshit. BULLSHIT. I MEAN.. BULLCRAP! Sierlijke roze appelwangen en gecontourd met de NYX Blush Taupe. Like a BO$$.

Draag jij weleens een blauwe oogschaduw?


14 Comments

 • Angelique

  27/03/2014

  wow die blauwe kleur op het ooglid, amazing! Mooie look lady

  Reply
 • Laura

  27/03/2014

  Wauw, echt super gaaf! Ik ga misschien binnenkort eens een blauwe ooglook maken als ik het aandurf! Haha ;)

  Reply
 • Sofie

  27/03/2014

  Blauw staat je geweldig! Hele toffe look :)

  Reply
 • femketje

  27/03/2014

  GORGEOUS :D

  Reply
 • Judith

  27/03/2014

  Geweldig weer! En ik ben het zó met je eens! Blauw is zo’n prachtige, intense kleur! Dat zou echt meer gebruikt moeten worden.

  Reply
 • Kiss & Make-up

  27/03/2014

  Luuuuuuurve it! Love the color, love the matteness, love it all.

  Reply
 • Manon

  27/03/2014

  WOW geweldige look!

  Reply
 • Juudith

  28/03/2014

  ooh wauwwh! moooi zeg! je ogen verdwijnen idd niet op de achtergrond! naise!

  Reply
 • Oehh love blue! Gorgeous look weer :)

  Reply
 • Stephanie

  28/03/2014

  BAM – In your face. Ik zou zoiets niet snel dragen, maar het staat jou goed!

  Reply
 • bertine

  29/03/2014

  wauw heftig!! maar echt heel gaaf!!

  Reply
 • wies

  29/03/2014

  ik heb normaal een hekel aan blauwe oogschaduw maar ik vind deze look prachtig bij je staan! <3

  Reply
 • Gerrianne

  02/04/2014

  Met blauw kun je zoveel kanten op, dit is een geweldige look! <3

  Reply
 • Wow wat een prachtige look. Het knalt echt van mn telefoonscherm af haha ;)

  Reply

Geef een reactie