Lush Full Of Grace Serum!

De zomertijd is ingegaan, maar dat houdt voor mijn huid niet in dat ik haar minder moet gaan voeden. Net zoals in de winter gebruik ik de rijkste bodybutters, omdat ik anders tekort kom. Een trekkerige huid is niet welkom, maar met Full of Grace van Lush kijk ik de temperatuur wisselende dagen zonnig tegemoet!

IMG_9181

IMG_9180

Tijdens de workshop van Lush, waar je ook de producten van het merk zelf gebruikt, leerde ik een serum kennen. Serums voor het gezicht, daar was ik al mee bekend en ik ben fan! Het is net die extra boost die een droge huid of een vochtarme huid nodig heeft. Die van Lush is toch net wat anders, geen conserveringsmiddelen, geen siliconen, maar juist voedende bestanddelen.

IMG_9182

Een ovaalvormig serum wat je tussen je handen moet opwarmen, zodat de amandelolie, murumuruboter en de cupuacu boter worden omgezet toch een zachte warme vloeibare substantie. Breng dit met masserende bewegingen aan en je zal merken dat het een ontspannend moment is door de lavendel die erin zit. Lavendel helpt je beter om in slaap te komen!

IMG_9183

IMG_9184

Zelf heb ik hem niet alleen op het gezicht gebruikt, maar ook op het lichaam. Yeap, ik ben een waaghals en leef graag op het randje, vandaar de gewaagde truc. Je kunt er zowel mee masseren als mee voeden, want het heeft twee functies door de oliën en boters die het serum bevat. Je huid neemt het iets minder snel op, maar hey, dat is voor mij geen probleem! Zoals we weten staat Lush erom bekend dat zij niet op dieren testen en dit product is ook geschikt voor veganisten!

IMG_9178

Een zachte en soepele huid na afloop en enkele uren later is zo goed als alles ingetrokken en kan je pas echt gaan genieten van de fantastische oppepper van je huid! Ik gebruikte het voornamelijk in de avond, maar je kunt Full Of Grace ook overdag aanbrengen. Binnen noodtime smelt het goddelijke serum en is nog steeds verkrijgbaar bij Lush, zowel in de webshop als in de winkel voor €15,75 voor 20gram.

Heb jij de serums van Lush gebruikt? En welke vond jij het lekkerst?


8 Comments

 • Linda

  31/03/2014

  Ik ben ook zo’n waaghals die dingen uitprobeert. Zo smeer ik Tender is the night (massagebar) op mijn borsten. Er zit een flinke lading Ylang ylang in. Net wat mijn huid daar nodig heeft nu ik aan het afvallen ben. Het is voor mij echt een wondermiddeltje.

  Reply
 • Laura

  31/03/2014

  Klinkt goed zeg! Zelf gebruik ik nog helemaal geen serum, dus misschien zou ik dit eens moeten proberen! :)

  Reply
 • pamela

  31/03/2014

  dit lijkt me echt een heerlijk serum voor op mijn gezicht. ik gebruik er nu een van Hema en die wissel ik af en toe af met tea tree olie.

  Reply
 • Angelique

  31/03/2014

  Vroeger had ik deze ook maar ik kon echt niet meer tegen de geur, wel jammer want hij deed zijn werk wel goed

  Reply
 • Zoë

  31/03/2014

  Ik vind het heel goed klinken! Maar ik heb hier nog 3 serums staan, dus eerst maar even die opmaken … ;)

  Reply
 • Todayslife

  31/03/2014

  Ik wil m wel proberen!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  31/03/2014

  Qua skincare heb ik van Lush nog niet veel geprobeerd. Dit klinkt anders niet slecht.

  Reply
 • Jorien

  31/03/2014

  Dat ziet eruit als een heerlijk product. Wat apart dat je het gewoon kan laten ‘smelten’ tussen je handen. Zou deze wil willen proberen!

  Reply

Geef een reactie