De maand van Beauty Koning in een Koninklijke outfit!

Zalando heeft sowieso een streepje bij mij voor! Waarom? Omdat zij namelijk de All Stars verkopen in het zwart en dan niet de lage variant, maar die boven je enkels is. Heel Amsterdam afgezocht toentertijd en uiteindelijk vond ik ze op het web bij de Zalando shop! Nu komt Zalando met iets nieuws + check mijn Koninklijke outfit die ik op de birthday van Beauty Koning ga dragen!

gekke vragenlijst

Zelf doe ik aan Koningsnacht, waardoor ik Koningsdag zelf niet echt zal meemaken, maar dit jaar moet ik wel aanwezig zijn, want Beauty Koning bestaat alweer drie jaar! Fancy voor de dag komen, zo dacht Zalando er ook over! Stel daarom jouw Koninklijke outfit en maak kans op een cadeaubon van maar liefst €250!

Wat moet je daarvoor doen? Ga naar de online shop en stel een koninklijke outfit samen met drie items. Kopieer de links van de items die jij wilt samenvoegen in de vakes en klik vervolgens op afbeeldingen. Vul je gegevens in en accepteer de voorwaarden – die niemand leest – en klik op de knop “NU MEEDOEN!” En dat is het!

black and white outfit

Mijn outfit zie je hierboven, namelijk een oranje maxidress met simpele sandaaltjes en een witte clutch om je items in te doen! Ik houd van clutches en de sandalen omdat niemand je voeten toch ziet. Hoge pijlers hoeft helemaal niet + je gaat veel wandelen of dansen. Heb je het koud? Dan doe je toch gewoon een spijkerjasje nog aan! BE FAB, BE YOU!

Ga jij meedoen met de actie? En wat is jouw koninklijke outfit voor Koningsdag?


2 Comments

 • Britt

  01/04/2014

  Ik denk dat mijn outfit (lekker fout) een oranje voetbalshirt en een korte broek aandoe, samen met een paar lekker lopende schoenen. Mijn haar oranje spuiten en klaar haha! Leuke winactie. Ik doe meteen mee!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  01/04/2014

  I love oraaaanjeeeee! En ik ben nochtans een Belg :-)

  Reply

Geef een reactie