EEN VRAAG AAN JOU: Maak een Facechart voor mij! (+mini winactie!)

Inspiratie, daar komt de Cynthster niet te kort aan, maar de medemens een handje helpen is nooit verkeerd! Facecharts, het zijn unieke verschijningen. Van simpele nude looks tot aan de meest uitmuntende, voortreffelijke make-uplooks wat wordt uitgewerkt op een papiertje met make-upproducten. Zelf vind ik het amazing om een middagje, avondje of enkele uren in de nacht ervoor te gaan zitten. Nu heb ik een vraag aan JOU!

2-SFACECHART-1024x764

Mijn looks komen uit de grijze massa in mijn schedel, want daar gebeurt het allemaal! Kleurrijke uitspattingen tot aan de wat rustige dagelijkse look voor elke dame en heer. Glitters, dubbele eyeliners, twintig kleuren op één oog en een fake eyelash, love them all. In mijn make-uplooks merk ik echter een cirkel, sowieso de winged eyeliner, maar ook de ronde crease – alhoewel ik daar vaker mee speel! – maar het is toch elke keer weer in mijn comfort zone, tenzij ik QUEENKING ben.

2-FACECHART

Schermafbeelding-2013-08-29-om-00.39.13

Mijn vraag aan jou is: ‘Maak een facechart en stuur deze naar mij op via de mail, zodat ik hem vervolgens op mijn canvas kan uitwerken!” Het canvas is natuurlijk mijn gezicht of ledematen die ik moet meenemen in de look die jij hebt gemaakt.

4-KONINGINNEDAG

5-KONING

Maak het op de computer in paint, werk het uit op papier, met make-up, potloden, stiften, papier en scan het in. OF, maak een foto hiervan, zorg ervoor dat het wel zichtbaar is, anders lukt het mij niet om het na te maken. Maak een moodboard met verschillende looks of verzin zelfs iets creatiefs, zolang het maar in de e-mail verschijnt!

2-face

2-INGLOTF

Ben je klaar? Stuur dan je facechart – mag ook meerdere! – door naar cynthia@beautykoning.com ! Misschien verschijnt binnenkort jouw facechart in een look op de site. Je mag je naam erbij vermelden, dus ook je blognaam, Twitter, Facebook, Instagram, Tumblr etc, zodat ik jou weer in de spotlight kan zetten! P.S. Ik kies ook een facechart welke het mooist is + een uniekere versie voor een kleinigheidje! 

3-FACECHART

3-sno

Voorwaarden van het inzenden:
– Maak een facechart, mag je alles voor gebruiken, zolang het zichtbaar en duidelijk is.
– Je mag meerdere facecharts inzenden
– Laat je naam of social media achter, zodat in het artikel vermeld kan worden.
– Mail je facechart naar cynthia@beautykoning.com
– De deadline voor de winactie loopt tot en met 20 april 2014!
En vergeet niet: ‘Your life begins outside your comfort zone.”

Maak jij weleens facecharts?


12 Comments

 • Xan

  14/03/2014

  CoolieOelie. Lijkt me leuk, wil best een gokje wagen. Kijken of mijn creabea kant nog leeft :p
  Love,

  Reply
 • Laura

  14/03/2014

  Wat leuk! Ik maak nooit facecharts, maar als ik tijd en inspiratie heb ga ik er eens mee aan de slag! :)

  Reply
 • Daphne

  14/03/2014

  Wat grappig! Ik weet niet of ik dat kan hoor!

  Reply
 • Nathalie

  14/03/2014

  Oeh nice! Zo’n facechart ga ik wel eens uitproberen. Of ie lukt, zul je wel merken aan je inbox, haha. Zelf maak ik mijn ogen zelden op, want a) het blijft nooit zitten ongeacht de primer en b) halverwege de avond oxideert de pigment (oily skin you know). Op papier kunt u natuurlijk wel uitleven, en al zeker op het gezicht van een ander. Tof initiatief!

  Reply
 • Vera

  14/03/2014

  Ik moet het echt een keer gaan proberen zeg en jij hebt wel echt een super leuke manier om dat te gaan doen. Ik ga kijken of het me lukt en als het iets wordt stuur ik hem zeker op! De uiterlijke datum is toch geen grapje hè? ;)

  Reply
 • Gerrianne

  14/03/2014

  Ik ben pas begonnen met face-charts maken, dus dit is eigenlijk ontzettend leuk. Als ik wat tijd kan vinden, dan ga ik misschien een poging wagen. Lijkt me namelijk wel écht te gek, haha! Origineel idee ook trouwens :”)!

  Reply
 • Marita

  14/03/2014

  Oh Cynth, ik vind het zo leuk dat je met je bezoeksters interacties hebt. Ook al met de bezoekersweken. Stiekem ben je gewoon lazy as f*ck haha. Ik las het vanmorgen en ben al de hele dag bezig met facecharts bedenken die uitdaging hebben voor jou.. Ik ben nu bezig, je kunt een mail verwachte van moi!

  Liefs Bloody Maryta

  Reply
 • Natasja

  16/03/2014

  leuk om te zien hoe jij te werk gaat :D er komen namelijk prachtige creaties uit.. en ben zeker benieuwd wat je zult kiezen/gebruiken!

  Reply
 • femketje

  03/04/2014

  gaaf idee :D ik ga denk ik vandaag of morgen ff wat verzinnen ^^

  Reply
 • Tjuly

  03/04/2014

  oh wat een grappig idee zeg… Ben erg benieuwd wat er uit gaat komen!

  Reply
 • Maura

  03/04/2014

  Oh leuk! Ik ga wel een keertje zitten tekenen als ik tijd heb! x

  Reply
 • Stephanie

  03/04/2014

  Ik vind die rood-wit-blauwe oogmake-up vedt!

  Reply

Geef een reactie