Overzicht van de Bezoekersweek op Beauty Koning 2013!

De bezoekersweek was in november, maar vanwege de drukte rondom mijn personal life hebben we nooit kunnen terugblikken. Vandaag is de dag dat we even een kijkje gaan nemen bij de dames die hun prachtige passie hadden ingestuurd. Alles op een rijtje met de Bezoekersweek van Beauty Koning!

12

 15

5

We trapte af met de kattenpassie van Tessa! De dame is zot op beauty, maar daarnaast ook op haar katten! De Catmania heeft niet alleen de donzige knaapjes in huis, maar ook haar omgeving is ermee voorzien. Leuke kattenleding met poezensokken en koppen op T-shirts. I FEEL HER! Ze heeft twee popjes, echte dotjes om te zien, vooral de foto’s! Lees haar artikel hier!

LB12

Jurkjes, Tineke is er dol op! Een hele collectie aan de sierlijke en vooral gorgeous exemplaren. Zwart met wit, roze met kant, blauw, hippe printjes en nog veel meer soorten. Als iemand een uitgebreide jurkenstash heeft, is zij het wel! In het artikel kan je haar soort van walk in closet zien! Check it out!

DSC04599

DSC03396

Je bent een blogger, of niet! Marita wilde graag haar passie delen, namelijk over haar geliefde beautyblog. De nailartqueen is niet alleen goed in het gezellig maken van livechats, gekke gesprekken voeren of het lakken van haar nagels, maar ook haar blog is een plaatje! Ook zij bevindt zich in de grime en vindt het leukste aan bloggen dat je.. YEAP, lees voor meer gewoon het artikel!

nnnnnnnnnn-017

Schermafbeelding-2013-11-18-om-22.41.31

Als je deze poppen ziet, dan vraag je je af waar het misging bij de Barbies en waarom je ze niet kon opmaken. Shirley liet toentertijd een hele andere kant zien met haar Ball Jointed Dolls, die zij geweldig aankleedt, opmaakt en voorziet van accessoires. Unieke dolls die het naar het volgende level tillen. ZO. AWESOME! Lees het gehele artikel + uitleg van Shirley zelf, hier!

IMG_2554

603748_538792876163001_19404513_n

Judith geeft een hele andere draai aan de autowereld door als dame gek te zijn op getunede bakken! Schattige roze hakken en een killer car waar je U tegen zegt. Ze is niet alleen goed met auto’s, maar ook een heldin in het maken van nailarts! Haar passie voor auto’s zal je een hele andere kijk op de autobranche geven! Lees + zie haar vorige auto hier!

IMG_3522_bewerkt_zps6713c526

Blad1_zps2670f800

Fotograferen is een kunst en met Karen gaan wij dat zien! Mini close-ups, prachtige kiekjes uit het Belgische buurland, bloemen die ineens mooier zijn dan in het echt en foto’s waar je urenlang naar kan kijken. Echte shots die de dame herself heeft gemaakt, zowel in België, als in de USA! Yeah, ze ging ook naar Amerika en bracht haar camera mee! Check de foto’s hier!

Universal-Orlando

Orlando-2

Adrenalinejunkies, we kennen ze allemaal! Angelique heeft een passie, naast bloggen en beauty is dat pretparken! Ze is addicted aan de achtbanen, maakt foto’s over de hele wereld van de hoogste, gekste en de meest ruigste achtbanen! Vet hoe zij jou kan meenemen in de hoogte, naar het buitenland en dat alleen maar met foto’s. Laat staan als je het artikel hier leest!

Schermafbeelding-2013-11-19-om-16.13.00

We houden allemaal van een liedje, maar met Charlotte krijgen we een kijkje achter de schermen! Het begon als een hobby, werd uiteindelijk haar studie, wat weer haar werk werd. Hoe mooi is dat?! Ook schrijft ze muzieknummers. Een interessant artikel, wat zeker de moeite waard is om te lezen, want ze vertelt ook hoe de muziek bij een game wordt gefikst! Lees het hier!

136000750625756500_resized

Olympics Day 15 - Synchronised Swimming

Als een kleine pop keek zij graag naar een groep meiden die tegelijk zwommen op de muziek. Zij gooide de benen in de lucht, haalde nog meer trucs uit en de interesse van Monique was geboren! Zij deed zelf ook aan synchroonzwemmen, deed mee aan de Nederlandse kampioenschappen en geeft nu uiteindelijk les! Een inspirerend artikel, wat je hier kunt vinden!

Wauw, ik had eerlijk gezegd nooit verwacht dat er zoveel inzendingen zouden komen! Schitterend hoe mensen jou kunnen inspireren en enthousiast kunnen maken over hun eigen passie. Ik wil graag iedereen bedanken voor het insturen van hun passie, de moeite die zij hiervoor hebben gedaan en hoop dat zij hier nog steeds mee bezig zijn! Houd de site rondom de maand mei in de gaten, want de tweede sessie zal weer in november beginnen!

 Thank you all! LOTS OF LOVE, Cynthia.

Welke passie vond jij leuk om te lezen?


9 Comments

 • Laura

  03/04/2014

  Wat super leuk was dat, ik vond ze allemaal leuk om te lezen! Misschien doe ik nu wel mee! ;)

  Reply
 • Anneloes

  03/04/2014

  Ik vond alle artikelen even interessant/leuk om te lezen :D!

  Reply
 • Angelique

  03/04/2014

  onwijs tof om ze terug te zien, vond het ook erg leuk van je dat je dit deed, je bent een topper!

  Reply
 • Miranda

  03/04/2014

  Super leuk om terug te zien.

  Reply
 • Tessa

  03/04/2014

  leuk om terug te zien! jij heel erg bedankt Cynthia dat jouw blog ook even de blog mocht zijn van lezers/lezeressen :)

  Reply
 • Judith

  03/04/2014

  Wat leuk om weer te zien :D Ik lees de anderen toch nog even een keertje door, zo leuk!

  Reply
 • Irma

  04/04/2014

  Leuk dat er een deel 2 komt!

  Reply
 • shirley

  05/04/2014

  Ik verheug me op deel 2. Ik vind dit een leuk onderdeel!

  Reply
 • Marita

  05/04/2014

  Jeaahh haha lief stukje over mij cynth. Vond het leuk om mee te doen!

  Reply

Geef een reactie