PINTEREST: Een update + mijn borden!

Sinds ik weer terugkom in de blogrealiteit, hang ik meer rond op Pinterest. De liefde is weer aan het groeien en ik voel de inspiratie opbloeien. De kleinste dingen komen voorbij en ik noteer alles in mijn agenda. Niet alleen ik word op ideeën gebracht, maar betrek ook mijn omgeving hierin en zij mij. De laatste tijd is er veel veranderd op m’n profiel, wanna check it out?

 

Van een simpel account, wat nu al maar liefst 4K+ pins heeft! Mijn borden blijf ik toevoegen, van eten tot aan de raarste en meest goedkoopste DIY, die binnenkort op de website zullen verschijnen.

Ja, dat is een voordeeltje als je mij al volgt. Dan ben je op de hoogte wat er binnenkort zal gepubliceerd worden. Nieuwe nagellaktrends of andere trends die ik spot, o.a. de watercolor tatoeages, de puntige nagels, de nailart en nog veel meer dingen!

Weet je het even niet meer met het eten? Bekijk dan de categorie eten of zoek jouw favorieten maaltijd op in de zoekbalk en vindt honderden manieren om het anders te bereiden met totaal andere ingrediënten voor de juiste variatie. Zo leerde ik een panini maken. Yeah, met bacon, ook avocado en een pizza panini, alsof mijn gebeden zijn verhoord! Salades, gerechten met garnalen, cupcakes, grote Amerikaanse taarten die zo gestyled kunnen zijn door Cake Boss, maar ook pasta’s. Zo lekker. Het wordt afgeraden om dit te kijken als je honger hebt.

Huizen. Appartementen met uitzichten waar je U tegen zegt! Mijn “Home” bord krijgt ook regelmatig een update, omdat ook ik ouder wordt. Stiekem peeken hoe de Amerikanen hun kamers inrichten, opzoek naar de inloopkasten die tot in de puntjes zijn ingedeeld, simpele moderne plekken om op te kwijlen.

Makeup & Hair, waar ik allemaal ideeën voor Beauty Koning in verzamel, pm later eens terug te kijken om het na te maken. Soms moet je even een frisse bries door je eigen routine heen halen, om er weer tegen aan te kunnen. Handige tutorials voor zowel make-up als haartutorials!

Laten we op het gebied van make-up blijven, want het “Special Effects Makeup” bord is zeer aantrekkelijk! Ziekelijke looks die tot het uiterste gaan, waardoor je bijna over je nek gaat, maar ook mooie uitwerkingen met poppige ooglooks.

Weer je waar ik ook inspiratie uithaal? ‘EARTH‘ en ‘ART’. Heb je de kleuren gezien van de gorgeous, maar dan ook gorgeous Northern Lights? They totally blew me away! Dat de natuur zo’n prachtige creatie kan verwekken, niet te geloven. Een goede boost voor het combineren van je oogschaduws.. I’m Just Saying…

Voor auto’s blijf ik ook een grote liefde hebben, vooral die snelle bakken. Het geluid ervan alleen al klinkt als muziek in mijn oren. Zelf wil ik ook nog graag een motor zien te bemachtigen, zowel een crossmotor als een motor voor op de geasfalteerde wegen. Vandaar het bord ‘Cars’ en ‘Bikes!‘ Zo houd ik de boel uit elkaar, kan ik op gemak kwijlen en mijn droomauto bewonderen. De Chrysler 300C staat nog steeds na jaren op nummer één.

Dan heb ik nog de feestdagen, o.a. ‘Holidays’, maar ook ‘Halloween!‘ Van klassieke kerstbomen met prachtige glazen ballen erin tot aan de bloederige cupcakes die je kunt serveren. Geen looks, maar wel over de inrichting, wat voor lekkere hapjes die je kunt maken en DIY’s voor de feestelijke periode om je huis te versieren. Voor kerst heb ik een speciaal bord gemaakt, natuurlijk voor de ‘Christmas Makeup & Hairdo’s‘, maar ook de ‘Christmas Food!

Soms heb je gewoon motiverende zinnen nodig die je weer met beide benen op de grond zetten. Of je nou uit je comfort zone moet gehaald worden of juist erin worden getrapt, omdat je iets te enthousiast bent! Zowel voor het leven wat je leidt, tot aan het sporten wat je moet gaan doen, maar waar je eigenlijk geen zin in. Het bord met ‘Quotes’ komt daarom altijd van pas bij de Cynth!

Armbandjes maken, items voor in huis om de sfeer te verhogen met allemaal handige do-it-yourself artikelen! Kleine potjes gevuld met zand, kaarsen of handige opbergsystemen. Scrubs en andere cosmetica, maar ook accessoires die je kunt namaken. Het is vaak op een budget niveau en eenvoudig na te maken! Het DIY bord is ook graag waar ik op rondkijk!

Dan heb je nog de twee recente borden! Deze maakte ik van de week aan en ben er volop aan het pinnen. Mijn ‘Bucketlist‘ en de ‘Accomplished Bucketlist!‘ Beide zijn een nieuw doel om bij te houden, zowel het uitvoeren en het afstrepen van de lijsten. Je hebt een beter overzicht over wat je hebt gedaan of wat je nog wilt doen. Ben je net zo vergeetachtig als mij? Maak ook dit soort borden aan!

Mijn profiel telt zo’n dertig borden en nog steeds tellende ben ik aardig actief op Pinterest. Niet alle borden zijn voorbij gekomen, daarom is het de moeite waard om even erop rond te gaan struinen! Ben je gek op tattoo’s? Benieuwd wat mij nou inspireert? Of naar lieve kleine Budds? Oh, gift wrapping is ook een favoriet! Makeup products of shoes, love them all! Pas op, Pinterest is verslavend. Bij deze heb ik je gewaarschuwd, HAPPY PINNING! Follow me on Pinterest, Cynthiiaaa!

Heb jij Pinterest? En wat is jouw favoriete bord?


4 Comments

 • Laura

  04/04/2014

  Leuk zo’n overzicht en ik volg je al! ;)

  Reply
 • Jorien

  04/04/2014

  Jeuujj Pinterest. Je bucketlist bord is echt leuk!
  Ben echt verslaafd aan Pinterest haha, zo fijn om al die mooie dingen bij elkaar te pinnen. Mijn favoriete categorieën zijn toch wel tattoos, kleding, huisinrichting en beauty.
  Ben je gaan volgen, benieuwd welke pins ik voorbij ga zien komen :)

  Reply
 • Irma

  04/04/2014

  awesome! ik heb zelf geen Pinterest, maar als ik dit zo zie, gaat het toch wel bij me kriebelen

  Reply
 • Birte

  06/04/2014

  Echt waar, ik kan uren doorbrengen op Pinterest. Wat grappig dat je houdt van snelle auto’s!

  Reply

Geef een reactie