Filmpje: Eenvoudig en efficiënt je kwasten wassen!

Wie heeft hier nou zin in? Mij niet gezien! Als ik de rij aan kwasten moet wassen kijk ik snel de andere kant op en voeg er nog minimaal twee weken aan toe. Nog een weekje hier en daar. Vaak doe ik het niet, ontzettend slecht. I KNOW! Sinds ik de nieuwe truc heb ontdekt, doe ik het met liefde. Nee, dat niet, maar wel meer liefde dan voorheen en was ik met regelmaat mijn kwasten, waardoor ze prettig in omgang blijven!

kwasten wassen

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Pak je kwasten, een shampoo erbij en maak het schoon! Leg het te drogen, zodat je het de volgende dag gewoon weer kunt gebruiken. Soms moet je even die knop omzetten om aan de slag te gaan, maar als je het eenmaal hebt gedaan ben je superhappy dat je het weer hebt geflikt! Doordat ik er een routine in heb zitten, maak ik ook gebruik van al mijn kwasten, omdat je nu toch sneller klaar bent, dus beperk je jezelf niet tot tien kwasten, omdat je er geen zin in hebt, haha! Vergeet trouwens niet om je opnieuw te abonneren op het nieuwe kanaal, Cynthia Koning!

Hoe was jij je kwasten? En was je ze vaak?


10 Comments

 • Laura

  06/04/2014

  Oja, kwasten wassen… Volgens mij heb ik het al zeker een maand of twee niet gedaan. Goed klusje voor vandaag en natuurlijk op de Cynth manier! ;)

  Reply
 • Sofie

  06/04/2014

  Super handig! Ik vergeet echt te vaak om mijn kwasten goed te wassen.

  Reply
 • femketje

  06/04/2014

  oeh handy dandy filmpje :D

  Reply
 • Monique

  06/04/2014

  Toevallig gisteren gedaan. Het was weer echt nodig, laatste keer was geloof ik een maand geleden.. oeps.

  Reply
 • Paola

  06/04/2014

  Ik ga vandaag ook mijn kwasten wassen. Ik doe dit 1x per maand en bijna op dezelfde manier als jou!

  Reply
 • Miranda

  06/04/2014

  Mijn gezicht kwasten was ik echt elke week/twee weken. Mijn overige kwasten , verschilt. Ligt er ook aan hoevaak ik ze gebruik. Ik ben de laatste tijd erg weinig van oogschaduw. Meestal mascara en wat eyeliner :)

  Reply
 • Daphne

  06/04/2014

  Handig filmpje!

  Reply
 • Manon

  06/04/2014

  wat een fijn filmpje, ik moet ze ook eens schoonmaken

  Reply
 • Mira

  07/04/2014

  Ik doe het echt veel te weinig, handig filmpje want dit gaat lekker snel:)

  Reply
 • Natasja

  08/04/2014

  Ah, oh. Ik vraag net in een ander artikel wat je officiële manier van kwasten schoonmaken is. Is dat dit? Vraag beantwoord dan :’) Ik doe het ook vaak met shampoo, weet alleen niet hoe slim dat is. hm.

  Reply

Geef een reactie