DUPE ALERT: Kim K. highlighter, NARS Albatross en de INGLOT eyeshadow?!

Van anderen krijg je weleens te horen dat je het product al in bezit hebt, terwijl dat niet waar is! Tijdens de opmaaksessie in de ochtend spotte ik een verdachte kleur, Kim K droeg hem regelmatig en bij Sam zag ik hem ook vaker verschijnen. Wait whut, kaapte zij die van mij? Kaapte ik hem van haar? Wat is er aan de hand? DUPE CONTEST!

1 DUPES

Kim Kardashian verscheen vaak met Albatross van NARS op de jukbeenderen om prachtig te contouren. Het licht reflecteerde er perfect op, alsof het voor haar was gemaakt. Vervolgens bracht zij een eigen make-up collectie uit en daar verscheen de exact zelfde highlighter in terug. Zouden ze op elkaar lijken? EN WHUT? INGLOT OOK!?

IMG_1078

IMG_1073

De drie kwamen steeds vaker met elkaar in contact, waardoor ik besloot om ze eens naast elkaar te leggen. NARS is een welbekend merk, maar Albatross van het merk is toch wel één van de meest verkochte items, naast Orgasm of de Deep Throat blushes.

IMG_1080

IMG_1091De eerste van rechts.

Zodra je hem in het vizier krijgt spot ik al een koele ondertoon. De kleur komt heel licht over, een stuk lichter dan dat je eigenlijk verwacht, want op het gezicht verandert hij naar een vrij warme tint. Goud met een enorm fijne structuur. Op het gezicht zie je het nauwelijks zitten, alsof je van jezelf zo’n verdomd mooie glow hebt!

1 DUPES

IMG_1083

De INGLOT heeft een fantastische collectie aan oogschaduws. Elke kleur hebben zij wel in het assortiment, waardoor het ook zo ontzettend moeilijk is om een kleur te kiezen. Serieus, als je geen of weinig geld hebt, ga daar niet naar toe. IT’S KILLING!  Wat mijn techniek is, is om een vreemde kleur te kiezen, een kleur die ik mooi vind en een kleur voor dagelijks gebruik. De highlighter was voor dagelijks gebruik, niet wetend dat ik hem als highlighter op de cheeks zou gaan plaatsen!

IMG_1085

IMG_1092De middelste swatch.

Een vrij oranjekleurige highlighter vergeleken met de anderen. De Eyeshadow 30 – YEAP, het is gewoon een oogschaduw! – pakt zwaar op het gezicht. Je kan hem gemakkelijk opbouwen, maar de pigmentatie is vrij dekkend en intens. Misschien omdat het een oogschaduw is? Maar I don’t mind! Het is een sprekende kleur en warm, maar perfect voor de zomerse dagen!

IMG_1075

IMG_1077

Kim Kardashian creëerde samen met haar twee anderen zussen, Khloe en Kourtney Kardashian, een make-up collectie, namelijk Kardashian Beauty. Daarin lanceerde zij verschillende palettes, met allemaal één van hen. Kim Kardashian bracht ook een palette uit met daarin een highlighter die FAB is! Thanks Angie!

IMG_1076

IMG_1089De linker swatch.

Deze is toch wel iets grover dan Albatross van NARS. De structuur is iets compacter en ontzettend warm! WOW, bloody hell, that’s bloody hot! Zowel geel, goud als een peachy ondertoon, wat je met het zonlicht kan vergelijken, laat staan hoe hij daar samen mee speelt. Gurl, it’s GORG.

IMG_1071

De vergelijking is vrij apart, want zodra je ze op het gezicht ziet, lijken ze allemaal hetzelfde. Nu ik de swatches naast elkaar heb geplaatst is de ene net warmer dan de andere. Albatross is een stuk koeler dan die van Kim K. De INGLOT Eyeshadow slaat toch wel de spijker op de kop, want die is enorm oranje en warm vergeleken met de rest. De lijken wel op elkaar, goede alternatieven als je niet uit het buitenland wilt bestellen of vanwege het prijs verschil!

Heb jij één van de bovenstaande highlighters? Of eentje die erop lijkt?


11 Comments

 • Laura

  10/04/2014

  Ze lijken inderdaad best wel op elkaar, zelf heb ik denk ook wel een beetje een vergelijkbare highlighter. ;)

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  10/04/2014

  Ik heb er gelijkaardige van MAC en The Balm. Ik zou echt nietmeer zonder kunnen

  Reply
 • Wat een leuk en mooi artikel. Zo zie je maar dat er toch nog veel verschil zit in de highlighters als je ze naast elkaar swatcht.

  Reply
 • pamela

  10/04/2014

  ik hou zoveel van dupes!! vind het altijd leuk om producten zo te vergelijken :P

  Reply
 • Marloes

  10/04/2014

  Oh wauw! Ziet er goed uit zeg. Heel mooi! Nars albatross blijf ik prachtig vinden, nog steeds on the wishlisht!

  Reply
 • Ik heb volgens mij ook de oogschaduw van INGLOT en in mijn Kardashian Beauty Palette zit ook zo’n mooie highlighter!

  Reply
 • Lotje

  11/04/2014

  Oeh de highlighter van Kardashian Beauty vind ik echt mooi! XOXO

  Reply
 • Angelique

  12/04/2014

  wauw wat een amazing dupe alerts!

  Reply
 • Ceetje

  13/04/2014

  Ik heb net de Nars gekocht en (weet niet meer welk nummer) een highlighter oogschaduw van Inglot. Heb ze nog niet kunnen uittesten, want ze moeten eerst op de foto, maar echt @#%^benieuwd na dit artikel!

  Reply
 • astrid

  14/04/2014

  ik heb albatross en de de elf dupe ervan.
  lijkt er heel erg op en is een stuk goedkoper.

  Reply
 • Sabine

  20/04/2014

  Ik van de Albatros de Elf dupe (Gotta Glow)
  en natuurlijk de welbekende Orgasm dupe: Sleek Rose Gold blush ;)
  Gek op dupes! Tipje voor de mensen die de Naked palettes te duur vinden en goede dupes willen: http://www.muastore.co.uk/
  Naked 1 en 2 dupes staan hier op. En goedkoper dan nu bij Kruidvat, echt shameless die prijzen die ze daar nu handelen.

  Reply

Geef een reactie