Bijna verjaren, first PRE-BIRTHDAY WEEK!

Oh god. Oh. God. Oh jee. Ik kan het de hele dag door wel zeggen, maar het is ook een ernstig feit. Als je 12 ben wil je graag ouder zijn, maar hoe ouder je wordt, hoe jonger je eigenlijk wilt zijn. Wat een ramp, deze week word ik maar liefst 21 jaar. 21. 21. 21. 12. Was ik maar weer 12! Maar hey, een goed excuus om eens een week lang te gaan PRE-BIRTHDAY’EN!

Schermafbeelding 2014-04-10 om 22.24.19

Nee, dat was geen woord, maar nu wel! Sowieso was ik altijd wel van het nagellakken, beetje maskertjes op doen, maar dit is wel een speciaal jaar. Plus, ik moet rekening houden met de rimpels die gaan opduiken. ZE WORDEN ZICHTBAAR!

Schermafbeelding 2014-04-10 om 22.25.13 1

Een geruime tijd van te voren, of een week van te voren:
Heel mooi had ik verschillende plannen uitgewerkt wat ik tegen die tijd zou doen, maar helaas ben ik at the moment ziek. I MEAN REAL BAD! Holtes ontstoken, neusamandelen ontstoken, geen stem en hoesten als een malle. Daarvoor komen we bij het volgende aan, namelijk veel drinken! Ik besefte mij ineens dat ik te weinig vocht binnenkreeg, waardoor ik nu met een cola fles gevuld met water rondloop, als extraatje.

Schermafbeelding 2014-04-10 om 22.26.05

Week van te voren:
Slapen als een koning! Je zal het nodig hebben op je verjaardag, helemaal moi. Ik moet nog steeds mijn gemiste uren inhalen van school + stage, waardoor ik nog niet fit ben. Tijd om binnen een bepaald ritme te gaan slapen, zodat ik meer energie heb. Het is van belang en ook echt nodig. Ik kan amper nachten doorhalen, omdat ik echt op mijn reserves loop. Oeps.

1

Week van te voren:
Ik wil iets nieuws met het haar doen, krullen, maar met een andere draai. Hiervoor ga ik even op YouTube zoeken, want het zijn van die grote grove krullen zoals op de bovenstaande foto. Trisha is mijn favoriet op dit moment, haar haairtutorials ga ik ook zeker goed onder de loep nemen!

2-neon-e1366659282776

Twee a drie dagen van te voren:
Wat houdt het in? Elke dag ga ik mijzelf in de watten leggen, want met mijn verjaardag moet ik er gerust, op en top en verfrissend uitzien. Nette gelakte nagels, handen tot in de puntjes verzorgd, gepedicuurde voeten in plaats van de Hobbit variant. Kortom, MANI + PEDI TIME!

Schermafbeelding 2014-04-10 om 22.32.20

Eén tot twee dagen van te voren:
Een home-spa-momentje voor mij alleen. Even op bed liggen met een masker + een goede aflevering van Rookie Blue en ontspannen maar! Gewoon een middagje niets doen. Eerst stomen, mee-eters om zeep helpen, scrubben om vervolgens een masker aan te brengen. Vervolgens diep hydraten met een serum + een voedende dagcrème.

IMG_0695
Eén dag van te voren of op de dag zelf:
Gebruik iets tegen die wallen! Gelukkig hebben we de lepel truc. Leg twee theelepeltjes in de koelkast en houd ze tien minuten tegen je wallen aan. Dan zijn ze gone! Of gebruik gewoon Puffy the Eye Bag Slayer, like me!

5

De dag zelf:
Leg opnieuw jezelf in de watten, ga lekker voor je make-up zitten. Zet de muziek aan of een serie, pak een drankje en doe je ding. Rustig aan je haar fiksen en vervolgens je kleding aantrekken. En dan.. GENIET! Laat je verwennen door je omgeving, neem alle cadeautjes aan die je krijgt en ik ga a lot of pie eten en a lot of drinken.

Hoe bereid jij je voor op je birthday?


12 Comments

 • Maura

  11/04/2014

  Ziet er naar uit dat jij wel weer fit bent op je verjaardag! Op mijn verjaardag kreeg ik een hardnekkige (pun intended) keelonsteking, leuk man! Maar ach, volgende verjaardag meer geluk ;-) Alvast gefeliciteerd met je pre-birthday! x

  Reply
 • Laura

  11/04/2014

  Leuk om te lezen wat je allemaal gaat doen! Wel vervelend dat je ziek bent, beterschap! Geniet van je party! :)

  Reply
 • Marloes GLAMOURMOES

  11/04/2014

  Wat een heerlijk artikel weer!! :D

  Reply
 • Manon

  11/04/2014

  Oeh 21!! Big Party!??!!!!!!!!!!! Ik word al 24, voel me oud..

  Reply
 • Xan

  11/04/2014

  Geweldig. Ik plan nooit wat ik ga doen een week van te voren. Ik ben meer van de last minute. Maar heel goed dat je echt time voor jezelf neemt. Heel relaxed het oude levensjaar verlaten en het nieuwe ingaan. That’s the motto =P
  Alvast een happy pré -bday. Enjoy girl.
  Love,

  Reply
 • 21 meid! Wat een bloempje! Ik vind het dit jaar vreselijk! Ik word 28 dus bereid me liever niet voor ;)

  Reply
 • pamela

  11/04/2014

  ik ben nu nog 16 maar ik ben echt bang om te snel ouder te worden! ik knipper met mijn ogen en ben zo alweer een jaar ouder. de tijd gaat veelte snel.

  Reply
 • femketje

  11/04/2014

  alvast en happy bday :D ik moet alweer 24 worden dit jaar XD

  Reply
 • Leuk artikel! Geniet van het Pre-Birtday’en ;)

  Reply
 • Juudith

  11/04/2014

  oooh volgens mij moet dat helemaal goed komen en ben jij helemaal fit en fris en fruitig met je B’day!

  Reply
 • Gerrianne

  13/04/2014

  Om dingen voor je verjaardag te plannen doe ik ook altijd. Heerlijk artikel is het! Ik moest er wel om lachen, want het is echt een beetje hoe ik het zou hebben gedaan. Maar hey, 21?! Het valt allemaal wel mee. Nog drie jaartjes én dan klinkt het nog erger. Haha, lekker geruststellend, sorry :P. Geniet nog eventjes van je dagen als 20-jarige :).

  Reply
 • Birte

  13/04/2014

  Hihihi, heel veel plezier met pre-birthdayen!

  Reply

Geef een reactie