MAAK EEN FACECHART VOOR MIJ EN WIN! (Laatste week!)

Inspiratie, daar komt de Cynthster niet te kort aan, maar de medemens een handje helpen is nooit verkeerd! Facecharts, het zijn unieke verschijningen. Van simpele nude looks tot aan de meest uitmuntende, voortreffelijke make-uplooks wat wordt uitgewerkt op een papiertje met make-upproducten. Zelf vind ik het amazing om een middagje, avondje of enkele uren in de nacht ervoor te gaan zitten. Nu heb ik een vraag aan JOU!

1 NAVYBLUE

Mijn looks komen uit de grijze massa in mijn schedel, want daar gebeurt het allemaal! Kleurrijke uitspattingen tot aan de wat rustige dagelijkse look voor elke dame en heer. Glitters, dubbele eyeliners, twintig kleuren op één oog en een fake eyelash, love them all. In mijn make-uplooks merk ik echter een cirkel, sowieso de winged eyeliner, maar ook de ronde crease – alhoewel ik daar vaker mee speel! – maar het is toch elke keer weer in mijn comfort zone, tenzij ik QUEENKING ben.

5

Mijn vraag aan jou is: ‘Maak een facechart en stuur deze naar mij op via de mail, zodat ik hem vervolgens op mijn canvas kan uitwerken!” Het canvas is natuurlijk mijn gezicht of ledematen die ik moet meenemen in de look die jij hebt gemaakt.

IMG_9886

Maak het op de computer in paint, werk het uit op papier, met make-up, potloden, stiften, papier en scan het in. OF, maak een foto hiervan, zorg ervoor dat het wel zichtbaar is, anders lukt het mij niet om het na te maken. Maak een moodboard met verschillende looks of verzin zelfs iets creatiefs, zolang het maar in de e-mail verschijnt!

20

Ben je klaar? Stuur dan je facechart – mag ook meerdere! – door naar cynthia@beautykoning.com ! Misschien verschijnt binnenkort jouw facechart in een look op de site. Je mag je naam erbij vermelden, dus ook je blognaam, Twitter, Facebook, Instagram, Tumblr etc, zodat ik jou weer in de spotlight kan zetten! P.S. Ik kies ook een facechart welke het mooist is + een uniekere versie voor een kleinigheidje! 

Voorwaarden van het inzenden:
– Maak een facechart, mag je alles voor gebruiken, zolang het zichtbaar en duidelijk is.
– Je mag meerdere facecharts inzenden
– Laat je naam of social media achter, zodat in het artikel vermeld kan worden.
– Mail je facechart naar cynthia@beautykoning.com
– De deadline voor de winactie loopt tot en met 20 april 2014!
 En vergeet niet: ‘Your life begins outside your comfort zone.”

 GOOOOD LUCK!


2 Comments

 • Marijn

  14/04/2014

  Die look op de laatste foto is zo knap gemaakt, echt scary haha.

  Reply
 • Manon

  14/04/2014

  Wow die laatste look!

  Reply

Geef een reactie