WET N WILD Mega Last Matte Lip Cover met o.a. Cherry Bomb!

FAB voor de dag komen, maar een half eraf gesleten of opgegeten lipstick is niet zo GORG. Het budgetmerk wat in de Amerikaanse drugstores verkrijgbaar is, kwam met een fantastische collectie, namelijk de WET N WILD Mega Last Matte Lip Cover! Drie kleuren die mijn hart hebben veroverd en waar ook vele van jullie nieuwsgierig naar waren!

1 WET N WILD

2 WEt N WILD

De lipsticks verschenen herhaaldelijk op mijn lippen! Niet vanwege de popping colours, maar ook vanwege de longlasting. Zowel de Meets Cynthia’s als het dagelijkse leven hebben onophoudelijk de lip colors kunnen checken! Drie lipsticks, waar twee kleuren uiterst uniek en mysterieus zijn en de ander een my-lips-but-better-variant is.

3 WET N WILD

WET N WILD heeft altijd al een simpele verpakking gehad, zowel voor de lipsticks als voor de blushers, oogschaduws enzovoort, maar nog steeds met een klassieke touch. Niet over de top, niet onder de maat, maar met de zwarte elegante hulzen gaat mijn hartje sneller kloppen! Geen budgetdingetje om te zien!

4 WET N WILD

5 WET N WILD

6 WET N WILD

Een donkere god om te zien, want de Vamp It Up is nauwelijks zichtbaar in de nacht. Misschien daarom ook wel de naam? VAMP! it up.. Anyway, de donkerpaarse kleur dekt als een tierelier, staint meteen nadat je het hebt aangebracht op de lippen en trekt nauwelijks in de lijntjes. Kortom, geen bloedende bende! Helaas dekt hij niet overal even goed, maar als je hem tussen de lagen door laat drogen, heb je daar geen last van.

7 WET N WILD

8 WET N WILD

Dit is de favoriet van de drie, CHERRYBOMB! Ook deze kleur is vrij donker, maar ik ken geen schaamte, vandaar dat ik hem ook gewoon naar buiten draag als de zon schijnt, naar school en zelfs naar het stembureau met oude takken. Ik herhaal oude takken. Niemand kijkt vreemd op, omdat ik het draag met flair.

9 WET N WILD

113

Cherry Bomb heeft ook zo’n donkere deken over zich heen, maar de kersenkleur komt goed tot zijn recht met een simpele winged eyeliner. Ik ben gek op de longlasting van de lipsticks, want ook deze staint als een malle, waardoor je altijd wel een waas blijft zien. Ze overleven een drankje, maar na een maaltijd moet je het wel even bijwerken.

10 WET N WILD

11 WET N WILD

Heb jij ook van die dagen dat je geen pigment in je lippen hebt? Ik heb het voornamelijk als ik ziek ben, of een kater heb. Yeah, I just said that. Kortom, ziek zijn faalt, maar met In The Flesh kan ik fris en fruitig door het leven gaan als het weer zo ver is.

12 WET N WILD

De lipstick matcht met mijn originele lipkleur, maar is net iets intenser, dekt meer en als de kleur bij de binnenkant van het midden gaaf vervagen, niemand die het ziet! Ondertussen snoep ik hele delen van mijn liplijn mee, waardoor het net lijkt alsof ik Angelina Jolie ben. Vorige keer vroegen ze ook of ik het was, yeah.. I KNOW!

14 WEt N WILD

In The Flesh is een neutrale huidkleur met een warme ondertoon, zo’n koraalbruine kleur die je dagelijks kunt dragen. Net zoals Cherry Bomb, alleen is die wat intenser, maar Vamp It Up is toch wel de donkere eyecatcher! Zoals ik al zei blijven ze zitten als een baas, is de pigmentatie om te gillen en stainen perfect. WET N WILD test niet op dieren en is tegenwoordig ook verkrijgbaar bij de Nederlandse webshops. Zelf schafte ik ze aan bij één van mijn favorieten Amerikaanse shops, namelijk BeautyJoint voor zo’n $2,75 per stuk, dat is omgerekend €1,99!

Heb jij een product van WET N WILD in bezit? En shop je ook weleens bij Beauty Joint?


19 Comments

 • Bertine

  15/04/2014

  wow wat een te gekke kleuren! echt een koopje!

  Reply
 • Joy

  15/04/2014

  Echt hele mooie kleuren! Ik wil ook<3

  Reply
 • Laura

  15/04/2014

  Super gaaf deze kleuren en zo goedkoop! :)

  Reply
 • Eline

  15/04/2014

  Wat een enorm toffe kleurtjes, staan je allemaal super!

  Reply
 • Tjuly

  15/04/2014

  Wat een intense kleuren! Gaaf!

  Reply
 • Lisa

  15/04/2014

  Die laatste vind ik mooi! De eerste twee ook, maar ik kan de laatste tijd niet meer zo goed omgaan met donkere kleuren. Dus nummero 3 is perfect!

  Reply
 • Todayslife

  15/04/2014

  Wauw stoere kleuren!

  Reply
 • Kayleigh

  15/04/2014

  Jeetje wat is dat pigment goed zeg! Ik vind cherry bomb ook very pretty!

  Reply
 • Mariska

  15/04/2014

  Ik heb wel iets, maar dat zijn 3 nagellakjes :)

  Reply
 • Xan

  15/04/2014

  Cherry Bomb is echt een kleur voor moi. Mooi; thumbs up voor de pigmentatie. Ik heb uit het hoofd nog niets van Wet N Wild. Hmm…
  Lovem

  Reply
 • Silke

  15/04/2014

  Wauw, Vamp It Up is prachtig! Jammer dat hij niet in 1x dekt, maar dat zou ik voor zo’n kleur wel over hebben.

  Reply
 • Marijn

  15/04/2014

  Wat een prachtige kleurtjes! Ze staan je super goed!

  Reply
 • pamela

  15/04/2014

  wauw wat zijn ze prachtig!

  Reply
 • Bouchra

  15/04/2014

  Die laatste twee vind ik prachtig! Ze staan je goed!

  Reply
 • Britt

  15/04/2014

  Wat een mooie kleuren!

  Reply
 • Oh My wat een kleuren! Zelf zou ik die rode niet snel dragen maar hij staat je geweldig!

  Reply
 • Marloes

  15/04/2014

  Wat gaaf om te zien. Hele mooie kleuren!

  Reply
 • Paola

  16/04/2014

  Wat een koopjes! Mooie kleuren!

  Reply
 • Natasja

  25/04/2014

  Oh, super mooi! Ze zijn vet gepigmenteerd en die eerste twee zijn zo vampy.. I love that!!!

  Reply

Geef een reactie