RED CARPET QUEEN nailpolish met OCTOPUSSY en Mrs. Steel!

De zomer komt eraan, wat je kunt merken! De temperaturen lopen volgens Duitse onderzoekers op tot zo’n 40 graden in de aankomende maanden. Ik moet er niet aan denken, laat staan de mede Nederlander. Trek je harnas maar aan, want people gonna get ugly. Warm weer doet men de das om, maar met de RED CARPET QUEEN nagellakken uit de Bullet Proof collectie vrolijkt de meerderheid weer op. AND BULLET PROOF!

1

IMG_0794

3

Wie bekend is met het merk, weet dat je de gaafste nagellakverpakking ooit hebt gezien. Echte bullets die de inhoud van de nagellak beschermen. Ze voelen zwaar, staan stabiel en echte eyecatchers op het dressoir. Doe mij maar de hele collectie van het merk! Octopussy is de donkerblauwe kleur die tegen nachtzwart aan zit.

2

Een mysterieuze huls wat in een vorm van een kogel is, bevat een ware moordkleur. Blauw is mijn ding voor op de nagels, maar als het zo gepresenteerd wordt, ben ik om! Een verleidelijke kleur die long lasting is en met nog twee anderen kleuren, Mannequin en Magneto in de Bullet Proof 2.0 collectie is uitgebracht!

5

6

4

Een laagje is dekkend, twee laagjes maakt het meer af. Hoe meer laagjes, hoe intenser de kleur van de nagellak, maar ook hoe donkerder het wordt. Zelf vind ik twee laagjes voldoende en je hebt een duidelijke glossy finish. Glanslak is in de zomer uitmuntend! De nagellak is gebaseerd op een Hollywood film en met Octopussy ben je als het ware een Bondgirl!

7

8

Vanuit de eerste Bullet Proof collectie verscheen Mrs. Steel. Ditmaal een vrij afgematte kleur, met een mengsel van muurgrijs tot aan een blauwe tint. Algenblauw. Mrs. Steel oogt heel neutraal, maar zodra je de nagellak aanbrengt. BAM. FAB!

IMG_1067

Mrs. Steel dekt als een tierelier, één laagje is voldoende. Twee laagjes is hét! Een derde laag heb je niet nodig en ook deze is longlasting. HELL TO THE YEAH! Drie dagen zitten ze mooi, vierde dag een mini chip, maar verder op en top. Zelf ben ik altijd enorm handig met nagellaken. NOT. Want ik doe namelijk teveel, maar drie dagen perfecto, dat is voor mij al uitmuntend!

IMG_0795

De hulzen van de RED CARPET QUEEN nagellakken laten mijn hartje sneller kloppen en dan zo’n geweldige inhoud. Niet te geloven! Long lasting en verkrijgbaar in meerdere kleuren. Of het om dierproefvrije nagellakken gaat, dat kon ik helaas niet opspeuren. Mrs. Steel en Octopussy zijn beide verkrijgbaar in de webshop van RED CARPET QUEEN voor zo’n €14,95!

 Kon jij het merk al? En what about the nailpolish?!


14 Comments

 • Bertine

  16/04/2014

  wat een bijzondere flesjes!

  Reply
 • Todayslife

  16/04/2014

  Wat een stoere verpakking!

  Reply
 • Laura

  16/04/2014

  Super gave verpakking en de kleuren zijn ook heel mooi! :)

  Reply
 • Birte

  16/04/2014

  Die packaging is écht wel heel cool. Mooie kleurtjes ook, trouwens!

  Reply
 • femketje

  16/04/2014

  wat een gave flesjes :D

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  16/04/2014

  Mooie kleuren en de verpakking is zalig !

  Reply
 • Kayleigh

  16/04/2014

  Wat een vette verpakkingen! Ook de kleuren vind ik er tof uitzien!

  Reply
 • Ah die zien er echt tof uit! Ik ken het merk helemaal niet. Vind vooral de tweede kleur, Mrs Steel heel mooi!

  Reply
 • Jorien

  16/04/2014

  Ik moest echt twee keer kijken voordat ik zag dat het nagellak was, wat een (te) gekke verpakking! Mr. steel vind ik een tof kleurtje!

  Reply
 • Mariska

  16/04/2014

  Wat een mooie kleurtjes! :)

  Reply
 • Ow Mrs Steel is prachtig door de eenvoud!

  Reply
 • Manon

  16/04/2014

  Wat een originele verpakking, de laatste kleur vind ik het leukste

  Reply
 • Paola

  16/04/2014

  De lakjes zelf vind ik niet zo bijzonder, maar het flesje is wel heel tof!

  Reply
 • Stéphanie

  17/04/2014

  Wat een toffe flesjes!

  Reply

Geef een reactie