WOORDENLIJST VAN BK!

Kom je net nieuw op mijn blog, dan weet je niet wat je overkomt. Laten we eerlijk zijn, want met je potmossel ergens boven op zitten of dat alles van de #BAZENCREW is. YALA en YOLO, wat is het verschil? Wat moet je ermee? En waar kun je het in gebruiken? Daarom was het tijd voor een woordenlijst van Beauty Koning!

large-2

Bovenin zie je het kopje ‚Beauty Koning’. ‚Over mij’, ‚Contact’ en ‚Cookies’ in verband met de cookiewet. Volgens mij is er sinds dit jaar of vorig jaar een wet erbij gekomen voor het gebruik maken van cookies, heb je deze niet, ben je strafbaar, illegaal bezig, weet ik het. Oké, plugin gedownload -> die je hier kunt vinden voor WP.

large-3

Daarnaast vind je het kopje met de ‚Woordenlijst van BK’! BK is een afkorting van Beauty Koning, geen Burger King. Hierin kan je alle woorden vinden die voor jou raar over komen of waar je de betekenis niet van kent. Daar vind je o.a. wat een highlighter is, wat smudgen inhoudt, swatchen, wat YALA is en nog veel meer!

large-4

De lijst is nog niet volledig aangevuld, maar toen ik er enkele maanden terug mee begon, startte ik met de vreemde woorden die ik gebruik. Voordat ik de pijp aan Maarten geef, moet ik waarschijnlijk ook een uitspraken collectie van maken? JOKE! Geen zorgen, beetje bij beetje zal de lijst worden bijgewerkt, zodra er een onbekend woord voorbij komt, geef het aan in de comments en ik zal hem erin verwerken met de definitie!

Bekijk de lijst gerust eens, help mij verbeteren met de woordenlijst, zodat wij hem gezamenlijk in elkaar kunnen zetten. We houden van duidelijkheid, dat is belangrijk. Onduidelijke bende? Ik pas liever. YALA!

Bekijk hier de lijst!

Welk woord moet er nog bij worden gevoegd?

7 thoughts on “WOORDENLIJST VAN BK!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *