HAPPY BIRTHDAY TO THE OFFICIAL GROWN UP ME!

Vorig jaar grapte ik er nog over de rimpels die zichtbaar werden, maar dit jaar ben ik ze werkelijk gaan spotten. Check ze hier maar! Het is vandaag Pasen, lekker eten, maar het is ook mijn birthday. LEKKER ETEN. LEKKER DRINKEN. YAHO. GEZELLIGHEID TO THA MAX! Waarom? Again, it’s de KONING HAAR VERJAARDAG! 21. 21 guys.. 21!

freak-out-it-s-mah-damn-birthday-2

Yessir, afgelopen vrijdag vierde ik het voor de andere bro’s, waar één van mijn wensen in vervulling ging. De lekkerste man van de hele wereld – serieus, hij is ook aan de andere kant van de wereld.. – stond op de taart. Het glazuur heb ik er ook letterlijk en figuurlijk van afgelikt en zijn hoofd.. dat was mijn deel! CHECK THEM PICTUAHS. Aaron Rawrrrrrodgers.

Schermafbeelding 2014-04-19 om 23.57.40

Schermafbeelding 2014-04-20 om 00.19.18

Goddamn, het jaar is ook voorbij gevlogen. Kind is even afgestudeerd. Officieel volwassen. Gokken in Vegas mag nu. Wanneer ga ik? NU? OOH MY GOODDD! Serieus, dat zou awesome zijn. Donaties zijn van harte welkom, een meeting met Aaron ook. Alles van football enzo. Anyway, winactie yah! Wat je kan winnen, blijft zeker nog een week lang geheim, want dit wordt verteld in de livechat! WIL JIJ WETEN WAT HET IS?! Join de chat op zondag 27 april 2014 om 21:00 uur!

Wil je mee doen met de secret winactie? Vermeld in de comments dat je meedoet!

Wat is jouw verjaardagswens?

19 thoughts on “HAPPY BIRTHDAY TO THE OFFICIAL GROWN UP ME!

 1. GEFELICITEERD!! Ik weet niet precies of ik nu op tijd of te laat ben, maar het is in ieder geval met goede bedoeling! Klinkt allemaal heel spannend, die geheime winactie van je. Daarom doe ik natuurlijk ook mee! x

 2. Happy bdayyyyyyyyy! Stiekem jaloers op je dat je 21 bent geworden hoor, ik word 29…freaking bijna 30! Meuh!
  En je taart ziet er stiekem wel erg goddelijk uit idd, vond je het niet zonde om op te eten? ;)
  Benieuwd naar je winactie, suprises are fun!
  Fijne verjaardag lady!!

 3. Er was er één jarig, hoera hoera!
  Dat kun je wel zien, dat was jij!
  Dat vinden we allen zo prettig, jaja en daarom zingen we blij blij blij blij :)
  Ze leve lang, hoera hoera!
  Ze leve lahang, hoera hoera!
  Ze leve lang, hoera hoera!

  Beetje te laat, maar ik hoop dat je een awesome birthday hebt gehad :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *