Ouderdom Meets Cynthia?!

Wist je dat ik morgen ga verjaren? Om twaalf uur vannacht zal de klok gaan slaan en mijn laatste jeugdige jaar zal voorbij zijn. Legaal drinken in Amerika, legaal naar discotheken en legaal gokken in het buitenland. Alle keuzes zijn voor mij, ik mag officieel alles wat wettelijk legaal is. De rimpels komen op.. Wtf? Popt er daar er nou eentje op? AH. RIMPELS. NO. WAY. GETTING OLD?! Nu al?! Ouderdom Meets Cynthia?!

IMG_1507

Jezus hey, eenentwintig, wie had dat nou ooit verwacht? Ikzelf namelijk niet hoor, ik had gedacht dat ik voor altijd een jonge god zou blijven, maar helaas. Dikke rimpels, misschien door alle bullshit die ik toentertijd hoorde, dat ik daardoor teveel heb gefronst? Wow, haat. Yeap, that’s right! Ouder worden is niet zo mijn ding. Nooit geweest. Altijd een rotdag. Maar er is pie. Lekkere pie. Gezelligheid. En drank. Ha, hoe kon ik dat nou vergeten!

IMG_1509

Damn, hoe moeilijk is het om jezelf ouder te maken, want ik ben gewend om mijzelf gewoon wat frisser en hopelijk wat jonger te laten lijken met makeup. Althans, niet jonger, maar zeker niet 50+! Met de Oriflame Illuskin Foundation in Light Beige en de concealer van Oriflame, allebei uit TheOne collectie en de Illuskin Powder zetten ik de basis op. Vervolgens ging ik met een donkerbruine concealer uit de Make-up Studio palette en vulde alle lijnen in mijn gezicht op.

IMG_1522

Ik dacht zelf dat ik het nooit zou zeggen, maar dit keer omarmde ik de fijne lijntjes in mijn gezicht. De beginnende rimpels die mij ooit gaan tekenen voor het leven, gelukkig hebben we botox. Weer een zorg minder. Gooi ze over boord, alsof het je boy is. Met een kabuki brush van Sigma blendde ik de lijnen weer, herhaalde het proces en voegde een koperen oogschaduw toe aan de look. Vaak hebben oudjes nog oogschaduw op + een lipstick in dit geval een lipgloss, die ook van Oriflame is. GURL. I KNOW! Zelfs de mascara is van het merk.

IMG_1512

Bij de wimpers depte ik er nog een zilveren oogschaduw overheen, niet teveel zwart, maar een klein beetje grijs. Ook duwde ik de lashes naar beneden, kleine ogen.. eh. yes please? I guess? Bij mijn nek nam ik ook de lijnen mee + ging ik een beetje improviseren over waar de rimpels konden komen. Ik liep de spieren langs en ging voor wat dramatische gecontourde jukbeenderen met de NYX Blush Taupe.

IMG_1527

Vrij simpel hé? Dus niet. Het opzetten van de rimpels in het gezicht is verdomd makkelijk, maar het uitwerken tot een ‚echte’ rimpel is het moeilijkst. Het neemt veel tijd in beslag, maar het is totaal iets anders! Mijn bovenlip heb ik niet helemaal meegenomen met de lipgloss, want als je ouder wordt, worden je lippen kleiner. Damn, morgen is het zo ver guys.. it’s mah birthday! Geniet trouwens van het extra lange Paasweekend!

Wat ga jij doen met Pasen?

24 thoughts on “Ouderdom Meets Cynthia?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *