Ouderdom Meets Cynthia?!

Wist je dat ik morgen ga verjaren? Om twaalf uur vannacht zal de klok gaan slaan en mijn laatste jeugdige jaar zal voorbij zijn. Legaal drinken in Amerika, legaal naar discotheken en legaal gokken in het buitenland. Alle keuzes zijn voor mij, ik mag officieel alles wat wettelijk legaal is. De rimpels komen op.. Wtf? Popt er daar er nou eentje op? AH. RIMPELS. NO. WAY. GETTING OLD?! Nu al?! Ouderdom Meets Cynthia?!

IMG_1507

Jezus hey, eenentwintig, wie had dat nou ooit verwacht? Ikzelf namelijk niet hoor, ik had gedacht dat ik voor altijd een jonge god zou blijven, maar helaas. Dikke rimpels, misschien door alle bullshit die ik toentertijd hoorde, dat ik daardoor teveel heb gefronst? Wow, haat. Yeap, that’s right! Ouder worden is niet zo mijn ding. Nooit geweest. Altijd een rotdag. Maar er is pie. Lekkere pie. Gezelligheid. En drank. Ha, hoe kon ik dat nou vergeten!

IMG_1509

Damn, hoe moeilijk is het om jezelf ouder te maken, want ik ben gewend om mijzelf gewoon wat frisser en hopelijk wat jonger te laten lijken met makeup. Althans, niet jonger, maar zeker niet 50+! Met de Oriflame Illuskin Foundation in Light Beige en de concealer van Oriflame, allebei uit TheOne collectie en de Illuskin Powder zetten ik de basis op. Vervolgens ging ik met een donkerbruine concealer uit de Make-up Studio palette en vulde alle lijnen in mijn gezicht op.

IMG_1522

Ik dacht zelf dat ik het nooit zou zeggen, maar dit keer omarmde ik de fijne lijntjes in mijn gezicht. De beginnende rimpels die mij ooit gaan tekenen voor het leven, gelukkig hebben we botox. Weer een zorg minder. Gooi ze over boord, alsof het je boy is. Met een kabuki brush van Sigma blendde ik de lijnen weer, herhaalde het proces en voegde een koperen oogschaduw toe aan de look. Vaak hebben oudjes nog oogschaduw op + een lipstick in dit geval een lipgloss, die ook van Oriflame is. GURL. I KNOW! Zelfs de mascara is van het merk.

IMG_1512

Bij de wimpers depte ik er nog een zilveren oogschaduw overheen, niet teveel zwart, maar een klein beetje grijs. Ook duwde ik de lashes naar beneden, kleine ogen.. eh. yes please? I guess? Bij mijn nek nam ik ook de lijnen mee + ging ik een beetje improviseren over waar de rimpels konden komen. Ik liep de spieren langs en ging voor wat dramatische gecontourde jukbeenderen met de NYX Blush Taupe.

IMG_1527

Vrij simpel hé? Dus niet. Het opzetten van de rimpels in het gezicht is verdomd makkelijk, maar het uitwerken tot een ‚echte’ rimpel is het moeilijkst. Het neemt veel tijd in beslag, maar het is totaal iets anders! Mijn bovenlip heb ik niet helemaal meegenomen met de lipgloss, want als je ouder wordt, worden je lippen kleiner. Damn, morgen is het zo ver guys.. it’s mah birthday! Geniet trouwens van het extra lange Paasweekend!

Wat ga jij doen met Pasen?


24 Comments

 • Stéphanie

  19/04/2014

  Omg dat heb je wel goed gedaan, want ik herkende je in eerste instantie niet eens, en dacht dat het een photoshop was!

  Van harte gefeliciteerd! :)

  Reply
 • Angélica

  19/04/2014

  Wauw echt supermooi gedaan!! Gefeliciteerd!!

  Reply
 • Lotje

  19/04/2014

  Gurllll ziet er weer super goed uit! Gefeliciteerd en geniet er lekker van! XOXO

  Reply
 • Laura

  19/04/2014

  Wow, wat een werk! Het is echt super goed gelukt! :)

  Reply
 • Jorinde

  19/04/2014

  Goed gelukt :-)

  Reply
 • Todayslife

  19/04/2014

  Wow spooky haha!

  Reply
 • Sophie

  19/04/2014

  Dit is écht veel te goed gelukt haha! Echt geweldig, staat je goed haha ;-)

  Reply
 • Jaimy en Laura

  19/04/2014

  Wauwww! Dit lijkt veeel te echt.. haha! Knap gedaan!

  Reply
 • Mariska

  19/04/2014

  Haha het is net echt, goed gedaan!

  Reply
 • Ceetje

  19/04/2014

  Oh boy gelukkig gaat het in het echie niet zo snel met die rimpels :) Alvast gefeliciteerd. Lekker knallen vannacht om 12 uur :) X C

  Reply
 • Astrid

  19/04/2014

  Whut? Whahahaa geweldig! En heel goed en realistisch gedaan!
  Ik moest hardop lachen ;-)

  Reply
 • Linda

  19/04/2014

  Woooeh gaaf! ;D

  Reply
 • Juudith

  19/04/2014

  Hahah geweldig! je hebt er wat moois van gemaakt zeg! haha! wel knap hoor het lijkt best echt!

  Reply
 • José

  19/04/2014

  Damn gurl, heel mooi gedaan! Gefeliciteerd met je verjaardag!
  Liefs, José.

  Reply
 • Dana

  19/04/2014

  Geweldig gedaan! Ik ben donderdag 18, dan mag ik legaal alles in NL. Geniet van je verjaardag en pasen!

  Reply
 • Manon

  19/04/2014

  Wow dat ziet er echt uit mooi gedaan !! En gefeliciteerd x

  Reply
 • Iris

  19/04/2014

  Oh wauw, you look so old! Gelukkig is het nog laaaaang niet zover!
  Hele fijne dag vandaag!

  X

  Reply
 • Mieke

  20/04/2014

  Good job Cynthia! Wat heb je dat weer geweldig gedaan! :D

  Reply
 • Lisa

  20/04/2014

  Heel tof gedaan dit! Ouder worden ziet er bij jou iet eens zo slecht uit hoor haha.

  Reply
 • Angelique

  20/04/2014

  wow dat heb je amazing gedaan!

  Reply
 • Kaylani

  21/04/2014

  Haha, super gedaan weer!

  Reply
 • Bouchra

  21/04/2014

  Het staat je nog goed ook! Geweldig gedaan!

  Reply
 • Irma

  21/04/2014

  Looking good, haha :’)

  Reply
 • Wauwwww, awesome gedaan! En nog van harte gefeliciteerd!! Hopelijk heb je een fantastische verjaardag gehad!

  Reply

Geef een reactie