ADDICTED TO.. #1.

Maandelijkse favorieten? Dat kan ik niet! Waarom niet? Omdat ik vaak er een maand over doe om aan een product te wennen. Mijn Sigma brushes waren daar een heel goed voorbeeld van, maar nu heb ik mij overgegeven. Ze hebben mij in hun greep, meerdere dingen trouwens, because I’m addicted to.. 

Kauwgom. Sowieso bik ik altijd kauwgom, ik snap niet hoe mensen zonder kunnen. Uit een onderzoek is gebleken dat als je kauwgom kauwt, dat je je beter kunt concentreren. Een aparte feit, maar ook voor mij helpt het. Plus, dat agressief kauwen op een stukje rubber is niet verkeerd. Het kan je gezichtsuitdrukking of de toon van een gesprek maken. Wij doen het weleens expres. Anyway, Sportlife is mijn favoriet! Gewoon de oude oldschool one, die blauw witte verpakking. THAT’S IT! Heavenly!

Tanning. In de zomer lig ik net zoals elke andere Nederlander op het strand te bakken. Serieus, de stranden zijn massaal bezaaid met levende lichamen van de bevolking. Op dit moment is daar nog niet het weer voor + ik heb niet veel geduld, waardoor ik tien minuten kan liggen in de tuin en dan houd ik het voor gezien. Zelfbruiner is meer mijn ding. Met een sample pakket had ik de eerste laag erop gesmeerd. Een dag later een crème met zelfbruiner en weer een dag later de MARC INBANE zelfbruiner. Yeah.. ik moet gaan oppassen. Voorheen nam ik niet het gezicht mee.. NU. BAM. ALLES!

Toen ik bij één van mijn bro’s sliep waren we naar de C1000 gegaan en tijdens mijn middelbare schooltijd was ik ook al er verslaafd aan. LOLLY’S! Helaas hadden ze niet de normale lolly’s, maar de kleintjes. Inmiddels heb ik de zak omgekeerd, bik ik de hele tijd die lolly’s als ik met hen buitenrond hang of als ik er zin in heb. Samen knagen we a lot van die suikerballen op een stokje op. Oh men, de appelsmaak is het lekkerst hoor!

Hart of Dixie, een nieuwe serie die sinds een korte tijd op de Nederlandse buis is te zien. Een dramatische komedie waarbij Zoe Hart, de dokter herself, in een Amerikaans stadje Bluebell terecht komt, omdat zij daar een persoonlijke huisarts moet worden. Geen onmenselijke chirurg die in iedereen wilt lopen hakken. Maar hey, van het een komt het ander. Niemand komt zo’n stadje gemakkelijk binnen. Op één avond keek ik samen met Mom na het paasdiner – UITBUIKEN G! – zes afleveringen. Yeah, wij waren in de chillmodus.

SIMS! Met Pasen was ik vrij, geen werk, geen afspraken, gewoon relaxen tot het einde. Helemaal niets doen, gamen, eten, nagels lakken en met de la mia famiglia zijn. Dit keer pakte ik het Sims leven anders aan, waarom? Gurl, ik raakte in een sleur! Vampier worden, op vakantie gaan, sportschooltje, nagels laten doen, massage hier en daar, dikke tattoo’s, alles. Ik houd ervan! Ondertussen kijk ik Hart of Dixie!

Genoeg verslavingen op dit moment! Oké, de laatste is genieten van het leven. Ik houd van de feestdagen, ik vierde twee keer mijn verjaardag en aankomende week weer, inclusief veel drank enzo. Ja, ik ben officieel volwassen. HASHTAGGENIETEN!

Wat zijn jouw verslavingen op dit moment?


6 Comments

 • Laura

  22/04/2014

  Haha, super leuk om te lezen! Sims heb ik ook heel veel gespeeld en kauwgom kauw ik ook graag! :)

  Reply
 • Jana

  22/04/2014

  Leuk! Hoop wel dat je de kauwgum en de lolly niet combineert *JUK*… ;-) xoxo

  Reply
 • Mariska

  22/04/2014

  Ah ja de SIMS! Dat is zo vet :D vooral de Sims 3 :)

  Reply
 • Kiss & Make-up

  22/04/2014

  Aan zonnebaden doe ik niet echt mee. Omdat het niet echt gezond is, maar ook omdat ik het na een kwartiertje al beu ben. De Sims ziet er trouwens leuk uit, seems like they’ve come a long way since I last played!

  Reply
 • Whahaha mijn verslaving… Hmmm gek genoeg kan ik me niet echt iets verzinnen. Die van jou zijn wel erg duidelijk :P

  Reply
 • Irma

  23/04/2014

  Oeh nice. Het zijn voor mij nu nog even paaseitjes, maar dat zal over een maandje wel anders zijn :)

  Reply

Geef een reactie