John Frieda Frizz Ease Go Curlier Heat-Actived Spray!

Maak je gebruik van stijltangen of krultangen? Dan is het van belang dat je het haar voorziet van een hitte bestendig product, zodat je dagelijks of wekelijks gewoon je haar kunt stijlen of krullen! Voorheen gebruikte ik geen heat protector, ging ik over naar een andere en nu is het tijd voor de nieuwe heat protector met een langdurig salon-kwaliteit effect. De Frizz Ease Go Curlier Heat-Activated Spray van John Frieda!

IMG_1162

Waarom een heat protector? Omdat ik mijn haar minimaal één tot twee keer per week mijn haar krul met een bloedhete krultang die maar liefst op 200 graden staat. Niemand wilt daarmee het haar zomaar blootstellen en vervolgens heb ik een ragebol, dankzij het vele plukken, kammen enzovoort. Zou de heat protector dat van John Frieda verhelpen?

IMG_1147

IMG_1148

Een simpele spray die je gemakkelijk open en dicht kan draaien, waardoor je verpakking niet gaat lekken. Wel een klein flesje, met een inhoud van 100 ML. Het beschermt je haar tot zo’n 220 graden, wat top is! De meeste krultangen gaan tot die hitte, waardoor je regelmatig veilig kunt krullen of stijlen.

IMG_1166

IMG_1164

Doet het zijn werking? Behoudt het 48 uur lang mijn krullen in een redelijke stand? Ik vind dat mijn haar vele malen beter zit met de heat protector in. Waarom? Door dat het uit de Frizz Ease collectie van John Frieda komt, beschermt het mijn haar + maakt het bestendig tegen pluizige dotjes. De structuur op mijn haar is veel stugger, waardoor de krullen uitmuntend in model blijven zitten!

IMG_1155

IMG_1172

De geur is goddelijk, gewoon een haarproduct wat je haar niet alleen een volumineuze boost geeft, het behoudt inderdaad je krullen. Mijn lokken blijven de hele dag in model, gaat niet pluizen en zelfs bovenop blijft het uitstekend zitten. Geen piekjes of andere ongewenste praktijken, maar strak in de krul + de hairspray truc die ik gebruik is dit een dodelijke combinatie. Mijn haar is retesterk en tiptop in orde!

IMG_1160

De volgende dag zit het ook nog redelijk goed in model, je voelt de soort van ‚zoutachtige’ laag in je haar zitten. Althans, gewoon op de lokken zit een stevige structuur die het weer makkelijk in model brengt. Even de krultang erdoorheen en het blijft weer een dag zo zitten! Echt geweldig. Ik houd van de heat protector van John Frieda! Het item is gewoon in de winkel verkrijgbaar o.a. de kruidvat voor zo’n €14,23!

Heb jij een item uit de collectie? Of de heat protector gebruikt?


5 Comments

 • Laura

  23/04/2014

  Fijne review! Zelf heb ik al een heatprotector en ook een mousse waar het al in zit. Ik hoef het dus voorlopig niet te kopen. ;)

  Reply
 • martina

  23/04/2014

  fijn dat je haar niet gaat pluizen, dat klinkt fijn!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  23/04/2014

  Mijn spray van loréal is bijna op en ben op zoek naar een nieuwe. Deze klinkt wel goed !

  Reply
 • Manon

  23/04/2014

  Klinkt goed, vooral dat je haar er niet van gaat pluizen

  Reply
 • Dat klinkt goed!

  Reply

Geef een reactie