Last minute Koningsdag make-up + nagelideeën!

Vanavond is het zo ver, Koningsnacht! Koningsdag is niet echt voor míj, waardoor ik wel gebruik maak van de nacht. Alhoewel ik morgen ook vroeg op ben zit ik al helemaal in geur en keur van de Nederlandse vlag! Weet jij nog niet wat je op de nagels moet dragen? Lees dan snel het artikel en doe ideeën op!

Ribbet collage

Woehoe, tijd voor de jaarlijkse dosis aan Nederlandse vlaggen, kleuren en de gekste outfits die er altijd verschijnen. Zelf dos ik mij op met kleurrijke Nederlandse make-up, vlaggetjes op de ogen, lippen en zelfs de nagels moeten in de lak staan. Elk jaar pak ik weer uit, want als echte Koning ben ik dit jaar extra trots. Morgen verschijnt er natuurlijk weer een zeer apart en – hopelijk! –  vermakelijk artikel!

11-queen

9-queen

Twee jaar terug ging ik voor de dubbele vlaggen, zowel op de ogen, als op de lippen. De look haalde zelfs de Hitkrant, hoe vet! Een rode arcadeboog, wit ooglid en een blauwe eyeliner. Heb je die items niet? Gebruik een rood oogpotlood, een witte oogschaduw of een crèmekleurige variant en de blauwe eyeliner is gewoon een oogschaduw gemengd met een fixeerspray. Lees het gehele artikel hier!

1-KONING1-1024x768

3-KONING-1024x962

Nu gewoon een fancy oranje springerige kleur op de lippen en de Nederlandse vlag op de ogen. Het is vrij simpel, maar ook zeker goed voor een last minute momentje! Het is mogelijk om dit ook met oogpotloden en lipliners te doen, want binnen enkele minuten heb je zo’n sierlijke en kleurrijke eyeliner erop zitten. Lees hier het gehele artikel + de productenlijst!

1-KONINGIN-1024x768

Je kunt voor een eenvoudige kleur gaan, zoals rood, blauw, wit of gewoon oranje like me! Dit jaar heb ik neonoranje nagellak op – die zijn morgen te zien op de site! – maar nu heb ik er ook een huge kroon opgeplakt. Je kunt dots maken in de vorm van de vlag, maar ook strepen. De splatternails zijn net wat unieker en specialer om te zien. Een tutorial die je kunt zien op Youtube, check het artikel voor de link!

Op de allereerste foto spot je al een foto van morgen, welke dat is, dat mag jezelf uitvinden, want hey! Let’s keep it a secret for a while! Vanavond is het Koningsnacht, waar ook ik bij aanwezig ben. Vierdubbele viering met verjaardagen, diplomering en nog eens de BK-birthday en Koningsdag zelf! WOAH, DIKKE FISSA! Fijne Koningsnacht allemaal and be careful! 

Wat doe jij met Koningsnacht? Of Koningsdag?


19 Comments

 • Laura

  25/04/2014

  Wauw, super gave looks! Ik denk dat ik het gewoon rustig hou. ;)

  Reply
 • Sofie

  25/04/2014

  Stuk voor stuk weer mooie looks! Ik ben nog aan het twijfelen wat ik zal doen morgen met make-up, denk dat ik het basic en rustig hou.

  Reply
 • Jorien

  25/04/2014

  Super gave looks! Ik zou zelf nooit zo uitbundig gaan in m’n rood-wit-blauw make-up, maar die nagellook ziet er tof uit! Veel plezier vanavond (en morgen) met feesten!!

  Reply
 • femketje

  25/04/2014

  Gave ideetjes :D

  Reply
 • Mariska

  25/04/2014

  Ik vind je look heel erg leuk gedaan zo!

  Reply
 • Rachel Kromdijk

  25/04/2014

  wat een leuke looks heb je gecreeerd zeg! liefsx

  Reply
 • Natasja

  25/04/2014

  Ik vind de look voor dit jaar simpel maar prachtig!! Je nagels hebben wat bloederigs… zo lijkt het net.. gecombineerd met alien-bloed dan maar? :P Veel plezier met Koningsdag!

  Reply
 • pamela

  25/04/2014

  de blauwe eyeliner op de eerste foto vind ik echt prachtig!!!

  Reply
 • Wauw, die ooglooks heb je heel erg mooi gemaakt.

  Reply
 • Amelie

  25/04/2014

  Die dubbele vlag zal ik maar niet proberen, maar die eyeliner is wel een leuk idee!

  Reply
 • Angelique

  25/04/2014

  wow looks amazing! Prachtige kleur op je lippen ook!

  Reply
 • Irma

  25/04/2014

  Aw, die 3 kleuren eyeliner is echt cute!

  Reply
 • Manon

  25/04/2014

  wat een super gave looks!

  Reply
 • Paola

  25/04/2014

  Mooie looks! Ik ga morgen niks speciaals doen aan mezelf.

  Reply
 • Stéphanie

  26/04/2014

  Ik ga vanmiddag he-le-maal los. Koningsdag/koninginnedag is mijn favoriete feestdag <3

  Reply
 • Leuk om te zien joh! Zitten leuke ideeën tussen :D

  Reply
 • Judith

  28/04/2014

  Wauw!! Wat ongelofelijk gaaf!!

  Reply
 • Janneke

  10/04/2015

  Leuk artikel! Wat zijn je make-up en outfit plannen voor dit jaar? Lijkt me leuk om te lezen wat je met Koningsdag 2015 doet!

  Reply
  • CynthiaKoning

   12/04/2015

   Dankjewel Janneke! Ik heb mijn looks al uitgewerkt – in mijn hoofd – en deze zullen binnenkort verschijnen! Niet te geloven dat het alweer zo ver is!

   Reply

Geef een reactie