KONINGSDAG MEETS CYNTHIA!

Alsof deze dag voor mij is gemaakt, voor de site is gemaakt of voor alle andere mensen die Koning van hun achternaam heten. Een Koning is en blijft een Koning, met of zonder snor. Ze vieren vandaag de verjaardag van Willem-A! Onze Koning viert zijn birthday en morgen viert deze Koning ook weer haar birthday. But today, KONINGSDAG MEETS CYNTHIA!

1

Vorig jaar was het een Nederlandse vlag als eyeliner, dat jaar daarvoor werd het een ooglook in de vorm van de Nederlandse vlag en nu heb ik gebruik gemaakt van de cut crease, zonder eyeliners. Compleet buiten mijn comfort zone, totaal wat anders en ik ben er vol van.

2

5-sunset

De Too Faced Shadow Insurance als eerst, vervolgens het NYX Jumbo Pencil White op het ooglid, onder het oog en natuurlijk in de ooghoeken! MUS Microshadow White op het ooglid en het wenkbrauwbot + als blendtruc. Kijk alle items nou multifunctioneel zijn! Met een rood lippotlood van MAC, Redd, schetste ik mijn arcadeboog en blendde de rode kleur naar boven toe.

3

Opnieuw pakte ik de rode kleur uit de Sleek Curacao palette, die afkomstig is van de Caribbean collectie. Bloody Mary vervaagde ik naar mijn wenkbrauw toe, maar nu met een grotere blending brush, zodat het mooier uitpakte. Een blauwe eyeliner, zonder wing, met een oogpotlood van Essence, Cool Breeze en daaroverheen ging een donkerblauwe kleur uit de 120 Palette.

4-sunset

Tequila Sunrise onder het oog en de gorgeous highlighter van Kim Kardashian op de jukbeenderen, maar ook in de binnenste ooghoeken. Waarom? Om de oranje kleur van Tequila Sunrise mooi in de look te laten overvloeien. Krul die wimpers en een huidkleur van Essence, All I want, op de waterlijn. Natuurlijk maakte ik de look compleet met een cocktailmix van de Miss Sporty Studio Lash Incrediball Mascara en de Max Factor Clump Defy Mascara.

IMG_1567

Bij de Etos heb je een leuk setje waarin vier kleine potloodjes zitten met de kleuren van de Nederlandse vlag, inclusief oranje. Het oranje potloodje gebruikte ik als lipstick en bracht deze aan. HAHAHA! En de snor, die kon niet ontbreken, ook mede mogelijk gemaakt met de potloden. Deze zijn ook uiterst geschikt voor het maken van vlaggetjes!

5

De nagellak die ik op heb is van Safari, een neonoranje met een semi-matte finish, GORG! Oranje extensions, alles G. Wil je weten hoe ik de look exact heb gemaakt? Want er is namelijk ook een video van, deze kun je gewoon bekijken op shoplog, inclusief een uitleg van de webshop Fashionstickers, waar ik de items vandaan heb!

CHECK IT OUT HERE!

Wat voor een look draag jij today?


10 Comments

 • femketje

  26/04/2014

  haha loving the moustache :D

  Reply
 • Lotje

  26/04/2014

  Moooi gedaan en de snor maakt het helemaal af haha! X

  Reply
 • Martina

  26/04/2014

  De snor vind ik echt briljant!

  Reply
 • Stéphanie

  26/04/2014

  Haha je snor is geweldig! Maar je ooglook is ook mooi :)

  Reply
 • Amelie

  26/04/2014

  Wat een heerlijke snor!!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  26/04/2014

  Dat snorretje, geweldig joh, lol :-) De oogmake-up vind ik echt wel tof.

  Reply
 • OMG Die snor is geweldig en maakt het make up feest compleet!

  Reply
 • Marloes

  26/04/2014

  Haha geniaal weer Cynth! Staat je trouwens niet verkeerd die snor ;)

  Reply
 • bertine

  26/04/2014

  geweldige foto die eerste! en super gave look heb je er weer van weten te maken!

  Reply
 • Paola

  26/04/2014

  Haha die snor is te leuk! Ik had vandaag geen make-up op voor de verandering!

  Reply

Geef een reactie