Beauty Koning bestaat 3 jaar! + LIVECHAT TONIGHT 21:00!

365 dagen verder en Beauty Koning tikt alweer een jaar verder! 3 jaar geleden begon ik op Blogger, ging enkele maanden later over naar WordPress, kocht mijn eigen domeinnaam en daar was Beauty Koning geboren. De MAC Prime and Fine review verscheen op 27 april 2011, het allereerste artikel!

1

Vervolgens de parfum, een handschoenentip en nog veel meer items. Mijn vaseline allergie is nog steeds een veel gelezen artikel, net zoals het artikel over de witte tatoeages, de Hema Blacklight nagellak en mijn inspiratiepost over de dip dye, die ik vervolgens ook zelf nam! De Kruidvat nepwimpers en de eindeloze zoektocht naar de blauwe ondertoon in je lipstick.

1-battle1

1-o

3-o

5-o

1-brblu

Vijf foto’s die het meest zijn aangeklikt in het afgelopen jaar, zowel de bloederige battle foto van mij in Las Vegas op één. En dan zeggen jullie dat ik kick op bloed, terwijl mijn hand wat zwemt in het rode vloeistof op de tweede plek. NO WAY! De schaar op drie?! De eerste foto staat ook op vier, net zoals mijn bulletwound in het voorhoofd! De turkooisbruine oogschaduw look met een neutrale lipkleur op nummer vijf. Dit is trouwens nog steeds één van mijn favoriete make-uplooks!

IMG_8448

Helaas kan ik de statistieken niet meegeven, want die is een keer overgezet + mijn stats waren een keer uitgezet – voordat ik dat doorhad.. yeah.. updaten suuucks! 1200 Abonnees op mijn oude channel en zo’n 20+ op mijn nieuwe. JA. JULLIE MOETEN ABONNEREN. SCHAAM JE! 1014 Instagram followers en 750+ followers op Twitter, YAY! 450 Facebook likes. HEL YEAH!

1

De laatste fase van het derde jaar van Beauty Koning was ik afwezig, heb ik veel gemist, lopen er veel dingen achter, maar hey. I’m uuuup and runnning! Yessir, she’s back in business! Er staan enkele winacties in de planning en vanavond is de livechat! Ja, we gaan weer live! Vanavond om 21:00 uur! Link komt op de site en JOIN! Laten we proosten op nog een nieuw jaar!

Bedankt voor alle lieve berichten, de steunende reacties, felicitaties, motiverende comments en de gekke opmerkingen! I LOVE THEM ALL! I LOVE YOU ALL. I LOVE YOU. 

Wat zou jij nog graag willen zien op Beauty Koning?


9 Comments

 • Marloes

  27/04/2014

  Cynth! Gefeliciteerd met je 3-jarig bestaan. Wat ontzettend leuk! En ga zo door met je leuke en mooie blog, je geweldige en te gekke make-up looks, en je leuke hilarische filmpjes. Ik geniet ervan! Liefs!

  Reply
 • Marloes

  27/04/2014

  Ik vind je blog echt geweldig! Je bent een prachtige vrouw en je schrijfstijl is super leuk! Gefeliciteerd met drie jaar Beauty Koning!

  xx

  Reply
 • Ceetje

  27/04/2014

  Gefeliciteerd! Als ik nu als een malle mijn BHV cursus af ga ronden dan heb ik vanavond tijd om mee te chatten :)

  Reply
 • Amelie

  27/04/2014

  Gefeliciteerd!!

  Reply
 • Stephanie

  27/04/2014

  Ik vind je blog uniek :D heel erg leuk! Van harte met het 3-jarig bestaan! ^^

  Reply
 • Juudith

  27/04/2014

  Whihoeee !! Gefeliciteeeerd!! Op nr de volgende 3 jaar!

  Reply
 • peggy timmermans

  28/04/2014

  Gefeliciteerd met je driejarig bestaan!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  28/04/2014

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag !

  Reply
 • Whoeehoee, gefeliciteerd! 3 Jaar alweer! Mooie mijlpaal, en dat je maar nog heel lang door gaat :)

  Reply

Geef een reactie