Filmpje: PRE-Birthday get ready with me!

Het leek nog zo kort geleden, maar inmiddels ben ik alweer een hele week eenentwintig. Het voelt niet zo, misschien ben ik in de tijd blijven steken? Alhoewel ik niet meer zo snel herstel na een paar korte nachtjes. Serieus, hoe ouder je wordt, hoe meer moeite dat soort geintjes gaan kosten. Koningsnacht is uitbundig gevierd en was ook zeer geslaagd! Dat moest ook wel, want vandaag is Beauty Koning jarig!

PRE-Birthday get ready with me

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De producten die ik in de video heb gebruikt:
– Too Faced Shadow Insurance
– NYX Jumbo Pencil
– Kardashian Beauty Kim Kardashian Palette
– Make Up Store Microshadow White
– INGLOT Eyeshadow 30
– Zoeva Metallic Stones Palette
– Maybelline Gelliner Black
– Wimperkrultang
– Max Factor Clump Defy
– MAC Eyeshadow Wedge
– MAC Lipstick Mat Lady Danger
– NYC Blush Taupe
– Etos Blush Powder
– Oriflame Illuskin Concealer
– Oriflame Illuskin Foundation
– Oriflame Illuskin Foundation
– ELF Setting spray
– Sugarpill Eyedust Goldilux

PRE-Birthday get ready with me

PRE-Birthday get ready with me

Zelf ben ik verkocht aan de ooglook, want de combinatie heeft iets magisch. De gouden kleur sluit aan op de ijzige blauw in de binnenste hoek van de arcadeboog en de turkoois hoort bij de zonnige onderkant. Het is de summer feeling die ik er van krijg! In de video droeg ik geen dubbele wing, maar tijdens mijn birthday wel! Ik dacht gewoon even: “YALA!” En ging all the way. Blauw gecombineerd met oranje, het hek was van de dam hoor!

Waardoor krijg jij de summerfeeling?


3 Comments

 • Tineke

  27/04/2014

  Wat leuk dat je weer een livechat doet, ik ben er zeker bij!
  Liefs

  Reply
 • Daphne

  27/04/2014

  Leuk, ik ga proberen om erbij te zijn!

  Reply
 • Christina

  27/04/2014

  Ik ben erbij! Van harte chickie!

  Reply

Geef een reactie