Lovely iPhone cases + birthday van Beauty Koning (+WINACTIE!)

Drie jaar verder en Beauty Koning is nog steeds up and running, mede dankzij de iPhone die ik in bezit heb. De smartphone was de redder in nood als het om filmen ging. Mijn camera raakt snel op, maar ik heb het negen van de tien keer kunnen afronden met de telefoon. Vloggen als een baas, updaten op social media en natuurlijk een charmante case van iPhone-cases.nl!

Wie wilt er nou niet dat zijn smartphone is beschermd? Weet je hoe vaak Aaron Handsome Rodgers mijn telefoon tijdens het hardlopen heeft gered? De man mocht dan wel afgelopen seizoen er voor tientallen – zo voelde dat, jaren.. eeuwen! – wedstrijden uit zijn geweest, maar de klappen als mijn iPhone op de grond viel mankeerde er niets!

De juice packs voor je iPhone hebben ook zij in het assortiment! Serieus, dat is een aanrader! Je weet nou eenmaal dat je smartphone snel op is. Je gebruikt hem veel meer, je bent er altijd op actief + je verbruikt automatisch het internet, waardoor je telefoon sneller leeg is. Klik hem in een batterij case en TADA. Opladen terwijl je onderweg bent. Je telefoon gaat langzamer leeg, althans dat is bij mij zo het geval + ik ben altijd prepared als ik onderweg ben. Een pak van je hart!

Naast dat zij een uitmuntende services leveren, snellere bezorging, enorm klantvriendelijk en hebben een groot assortiment. Van insteekhoesjes voor je smartphone, tot aan de rijk gekleurde back covers met leuke printjes en zelfs de glittervarianten.

Natuurlijk is Beauty Koning jarig en dat moet gevierd worden! Een leuke winactie is nooit verkeerd, daar dacht iPhone-cases.nl namelijk ook zo over. Daarom geven zij maar liefst twee kortingscodes weg van €25! WOAH. NIET. JA. OH MY GOD!

Voorwaarden van de winactie:

GOOD LUCK!

Heb jij weleens bij iPhone-cases.nl besteld?


13 Comments

 • Sylvie

  28/04/2014

  Oe wat een leuke actie! Zitten zeker wat mooie hoesjes tussen :)
  Ik heb alle stappen gedaan!
  X

  Reply
 • Ilse

  28/04/2014

  Ik doe mee!!

  Reply
 • Jaimy en Laura

  28/04/2014

  Jouw hoesje is leuk zeg!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  28/04/2014

  Happy blog birthday, meid! En succes aan iedereen die meedoet met de winactie.

  Reply
 • chantaloud

  28/04/2014

  wil mee doen graag en hij is mooi

  Reply
 • Judith

  28/04/2014

  Gefeliciteerd!! Ik doe graag mee :D Super leuk! Ik volgde jou al, maar nu ook iPhone cases! (Youtube: Judith S)

  Reply
 • Trudy

  28/04/2014

  Gefeliciteerd met je blog Cyn!!

  Reply
 • Dianne Overbeeke

  29/04/2014

  Oeeeh leuk!! Ik doe mee!!
  Facebook; dianne.overbeeke
  Youtube; dianneoverbeeke

  Succes allemaal!!!

  Reply
 • Jolien

  29/04/2014

  Ik doe graag mee!

  Reply
 • Mirne

  30/04/2014

  Supertof, ik doe graag mee!

  Reply
 • Youssra

  01/05/2014

  Heeyheeyy!

  Wat een super leuke winactie , ik doe natuurlijk mee!
  Als allereerste je hebt echt een super leuke blog! ;)
  Die er geweldig uit ziet , en het is echt een leuke winactie
  Echt super lief dat je dit voor je kijkers mag doen<3
  Nou ik doe mee en hoop dat ik kans maak ;) Ik heb alles gedaan,
  allebei de Facebook pagina's geliked ; youssra youssx en geabonneerd op de youtube kanaal : Youss Bo . & als ik win ga ik
  zeker een unboxing filmpje maken!
  Nou veel succ6 , met de winnares bekend te maken!

  Reply
 • Liek

  03/05/2014

  Super ik doe mee!!!

  Reply
 • Lies

  05/05/2014

  Sapperdeflap, dat is fantastisch.

  Reply

Geef een reactie