Oriflame The One Illuskin Concealer.

Een nieuwe collectie met maar liefst 30 nieuwe innovatieve en zeer trendy make-upproducten en veelzijdige kleuren van The ONE collectie. Oriflame bracht een nieuwe concealer uit en met korte nachten en lange dagen zoals het bij mij eraan toe gaat. Een likseltje is niet verkeerd! Dagelijkse schoonheid zonder blauwe ellendige zakken!

IMG_1215

IMG_1214

Je wilt er altijd goed uitzien, ondanks dat je maar één uur hebt geslapen, of meerdere dagen een feestje hebt gehad. Hey, een huilbui of rode plekken in het gezicht van de hooikoorts, een beetje concealer en je bent ready om te vertrekken! Laat je huid stralen met een dotje, want de Oriflame Illuskin Concealer is zuinig in gebruik.

IMG_1222

IMG_1218

Een simpele verpakking, maar met de tube kan je wel gemakkelijk zelf doseren, zonder dat je teveel pakt. Altijd handig! De concealer is verkrijgbaar in maar liefst drie kleuren en dit is Fair Light met een lichte gele ondertoon. Hurray daarvoor, want ik ben zo YELLOW als het maar kan! Daarnaast bevat de concealer ook nog eens verlichtende producten die de huid ook nog eens perfectioneren.

IMG_1223

IMG_1225

De structuur van Fair Light is vrij stevig, maar smeert eenvoudig uit. Je behoudt de pigmentatie, ook al breng je een dun laagje aan. Je hebt weinig nodig en alsnog zie je er verfrissend uit! Met mijn ringvinger klop ik het onder mijn ogen in, langs mijn neusbrug, op het voorhoofd, mijn kin en de hoeken van mijn mond. Vollere lippen, gezonde uitstraling en goede highlighting punten!

IMG_1026

IMG_1240

22-1024x918

Zelf maak ik kleine erwtjes en stipjes onder mijn ogen en klop ik het royaal in, zodat de concealer zich verwarmt met mijn huid en met mijn ringvinger ga ik preciezer te werk. Vervolgens ga ik over naar mijn foundation en poeder ik het af. De concealer gaat niet in mij lijntjes zitten. YEAH!

42-1024x788

Vanuit enkele berichten kreeg ik mee dat het om een proefdiervrij merk gaat, maar toen ik op de lijst van Naoki keek, spotte ik helaas het merk op de lijst wat nog wel op dieren test. Helaas, want ik ben razend enthousiast over de concealer. Het dekt volledig, trekt niet in de lijntjes en het product blijft de hele dag zitten. Helaas test het merk nog steeds op dieren, omdat zij hen producten in China verkopen.

De Oriflame Illuskin Concealer uit The One collectie is verkrijgbaar in de Nederlandse webshop van het merk voor zo’n €11. At the moment hebben zij een korting en is de concealer verkrijgbaar voor €6,99.

Kon jij het merk al? En wat zijn jouw bevindingen?


15 Comments

 • Sheling

  29/04/2014

  Ik had nog nooit van het merk gehoord eerlijk gezegd :) Je maakt echt prachtige looks! Die laatste foto vind ik echt héél mooi :D

  Reply
 • Martina

  29/04/2014

  Ik ben wel benieuwd! Een fijne concealer doet zoveel voor de huid!

  Reply
 • Laura

  29/04/2014

  Mooie concealer, maar zelf heb ik nog genoeg liggen. ;)

  Reply
 • femketje

  29/04/2014

  hij ziet er wel super uit!

  Reply
 • Jorien

  29/04/2014

  Lijkt me super fijn! Ik vind het met concealers altijd zo lastig om een goede te vinden. Heb nog nooit iets van Oriflame besteld, maar we willen binnenkort met een aantal meiden een Oriflame party houden!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  29/04/2014

  Ik ken het merk niet maar het klinkt wel veelbelovend !

  Reply
 • Amelie

  29/04/2014

  Klinkt fijn! Bij mij gaat concealer altijd in de lijntjes zitten…

  Reply
 • Angelique

  29/04/2014

  foto shop in een tube! Wel jammer dat ze op dieren testen joh terwijl ze beweren dat ze niet op dieren testen, bummer!

  Reply
 • Ceetje

  29/04/2014

  Ik heb nu de Collection en die dekt echt als een malle, maar gaat wel een beetje in de lijntjes zitten. Raar dat ze wel op dieren testen, zou je niet verwachten van Oriflame.

  Reply
 • pamela

  29/04/2014

  het lijkt me een super concealer voor onder mijn ogen!! jammer dat ze op dieren testen!!

  Reply
 • Ken Oriflame wel. Maar dit product niet. Jammer dat het op dieren getest wordt.

  Reply
 • bertine

  29/04/2014

  wat jammer dat ze op dieren testen! het lijkt mij wel een hele fijne concealer, fijn dat die zo goed dekt

  Reply
 • Marloes

  29/04/2014

  Ziet er goed uit! Lijkt me een fijne concealer!

  Reply
 • Leonie

  30/04/2014

  Ziet er goed uit!

  Reply
 • Natasja

  30/04/2014

  oh mooi prijs met en zonder korting! Alleen houd ik er niet van om concealers (en foundations) online te kopen, tenzij ik mijn kleur al heb gevonden.

  Reply

Geef een reactie