INSPIRATION QUOTE #2.

Soms heb je van die dagen dat je nergens doorheen komt. Je bent aan het twijfelen of je wel die stap moet nemen, maar je wilt niet te impulsief zijn of vreemd overkomen. Je maakt keuzes die je voorheen nooit zou willen maken, maar je ziet wat jij ziet. Je hoort wat je wil horen, maar soms zijn dingen anders dan je denkt. Je denkt dat je een ‘ja’ krijgt, maar uiteindelijk wordt dat het tegenovergestelde. Je ziet wat je wilt zien, maar vergeet niet dat een ander het ook ziet op zijn/haar manier. Zie hoe jij het wilt zien en hoe jij het wilt hebben en laat diegene het zien! Denk aan jezelf, maar vergeet de andere niet.

d4e6175c78ceb03715f369a3a370465b

Heb jij op dit moment een inspirerende quote? En welke is dat?

Bron foto: Pinterest.com

4 thoughts on “INSPIRATION QUOTE #2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *