Lee Stafford Droogshampoo!

Wij leiden een druk leven, maar soms lijden we! Waarom? Vette lokken en geen tijd om nog snel een uitgebreide douche te nemen? Gelukkig hebben we daarvoor altijd manieren en technieken, haar omhoog en je bent ready to go. Maarja, op een bad hair day zit het plat, is het vet en glijdt je haarelastiek eruit. Tijd voor de Lee Stafford Droogschampoo, is dit het wondermiddel waar wij naar opzoek zijn?

3

De flacon komt in verschillende maten. Dit is namelijk de travelsize en bevat zo’n 50 ml en is makkelijk voor in je tas. Even onderweg na een hevige tegenwind spray je wat droogshampoo in je haar en ben je weer fris en fruitig. De regular size is zo’n 150 ml en gaat dan ook een langere tijd mee!

IMG_0315

IMG_0318

Het is eenvoudig om de droogshampoo te gebruiken en daarom ook een echte aanrader! Schud de shampoo goed en spray het zo’n 15 cm af van je haar. Laat dit zo’n minuutje zitten en ga met je handen door het haar. Zelf werk ik de droogshampoo in met mijn vingers op mijn hoofdhuid. BIGASSHAIR! Je kan het ook doorkammen en dat vervaagd ook de witte waas in je haar.

IMG_0320

Zelf ben ik blond, waardoor ik de witte variant gebruik, maar Lee Stafford wist ook dat de brunettes en alle andere donkerharige een droogshampoo nodig hadden! Vandaar de Lee Stafford Dry Shampoo in de kleur Dark Brown! I’M JUST SAYING! En wist je ook dat Lee Stafford niet op dieren test? GEWELDIG!

IMG_0321

Niet alleen als je in mijn haar kan frituren gebruik ik de droogshampoo, maar ook als ik wat extra volume en structuur in mijn haar wil hebben. Het is ideaal voor die extra boost en je hebt houvast voor hairdo’s! De geur is welbekend, want bijna elk Lee Stafford product ruikt er naar. Een unisex geur maar oh, zo goddelijk!

IMG_0381

Zelf vind ik de droogshampoo beter dan Batiste. Waarom? Omdat ik bij Lee Stafford langer mijn ‚droge’ ontvette lokken behoud, terwijl dat bij Batiste niet altijd zo was. En de verpakking ging mega snel op, die van Lee Stafford gaat enkele beurten mee!

De Lee Stafford droogshampoo is verkrijgbaar voor €8,06 bij de Douglas.

Welke droogshampoo vind jij een topper?


11 Comments

 • Joy

  30/04/2014

  Ik ben gek op Lee Stafford! Nom, die parfum<3
  Deze ook maar eens snel proberen… Normaal gebruik ik geen droogshampoo omdat mijn haar niet snel vet wordt maar ben wel benieuwd of ik het misschien voor volume kan gebruiken!

  Reply
 • Laura

  30/04/2014

  Klinkt goed, ik kende het nog niet echt! Zelf heb ik wel een batiste droogshampoo die ik erg fijn vind, maar nu ben ik hier toch ook wel erg benieuwd naar! ;)

  Reply
 • Sophie

  30/04/2014

  Ik heb zelf nog nooit droogshampoo gebruikt! Ik zou het nog steeds een keertje willen proberen, maar ik vergeet het product gewoon altijd te kopen. Deze droogshampoo lijkt me erg fijn!

  Reply
 • Amelie

  30/04/2014

  Fijne review! Batiste vind ik eigenlijk helemaal niet zo heel goed

  Reply
 • tjuly

  30/04/2014

  klinkt als een hele fijne droogshampoo!!

  Reply
 • pamela

  30/04/2014

  klinkt super! ik vind de batiste droogshampoo eigenlijk wel prima :P als ik een keer vet haar heb dan houd hij mijn haren de hele dag gewoon ‘schoon’. en aangezien ik de batiste droogshampoo altijd voor 2,50 bij de budget topper haal is dat vel goedkoper :P

  Reply
 • martina

  30/04/2014

  deze moet ik echt proberen !

  Reply
 • Oehh, klinkt goed als je ‘m beter vindt dan Batiste! Deze ga ik gauw eens proberen dan :)

  Reply
 • bertine

  30/04/2014

  ik zou deze ook wel eens willen proberen, aan je review te lezen is die fijn!

  Reply
 • Manon

  30/04/2014

  klinkt goed! ik kende het merk nog niet

  Reply
 • irma

  07/05/2014

  Oeh, deze wil ik!
  Ik gebruik momenteel die van John Frieda, maar die vind ik mwah.
  Deze klinkt goed!

  Reply

Geef een reactie