Filmpje: Shoplog PRIMARK April 2014 with SAM!

Vrije uren en overheerlijke dagen die ons tegemoet kwamen, want het is vakantie! Een goede reden om ons te verplaatsen naar een andere stad te gaan winkelen, lunchen en even gezellig met mijn bro hangen. Natuurlijk valt daar altijd de PRIMARK onder. De goedkope kledingwinkel met een geweldig assortiment werd bezocht door de twee knapen. Tijd voor de eerste video met mijn zus, de PRIMARK shoplog van april 2014!

Schermafbeelding 2014-04-30 om 00.18.12

Klik hier als je de shoplog niet kunt bekijken.

Schermafbeelding 2014-04-30 om 00.17.50

Schermafbeelding 2014-04-30 om 00.17.44

Oh god, we hebben besloten om meerdere video’s¬†gezamenlijk te gaan opnemen. We hebben ontzettend gelachen tijdens het filmen, maar ook nadat ik de shoplog had bewerkt. GIEREN JONGEN! Leuke aankopen gedaan en ook echt een topdag gehad. De PRIMARK heeft een interessante collectie voor de zomer, zeker de moeite waard om te gaan peeken!

Welke video’s wil jij graag van ons samen zien? En weet je nog een leuke tag?

12 thoughts on “Filmpje: Shoplog PRIMARK April 2014 with SAM!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *