Hart of Dixie “Lemon Breeland” Meets Cynthia!

Naast het goddelijke lichaam van de naaktloper Wade Kinsella, spotte ik ook op de set Jaime King – HELLO NAAMGENOOT! – die de blonde godin speelt en lid is van de Bells. Ze wordt voorzien van de bekakte handschoentjes, de sierlijke en vrouwelijke jurkjes, hakken en geweldige looks. Een klein babbeltje met de visagist en ik belandde in de stoel. Hart of dixie actrice Lemon Breeland Meets Cynthia!

1

Vier favoriete series met o.a. Rookie Blue, The Vampire Diaries, The Originals en dan komt de nieuwe nummer één Hart of dixie, beter bekend als Dokter Hart in Nederland. Een New Yorkse dokter die in een klein stadje in Alabama gaat werken, maar helaas niet wordt opgenomen in de buurt. Dat wordt mede mogelijk gemaakt door Lemon Breeland.

De blondine ziet er altijd tiptop uit, tot in de puntjes verzorgd en dan ook echt met fantastische en mooie neutrale make-up looks. Ditmaal krijg ik een fierce lipstick in het oog. Tijd om deze na te maken. Simpel, eenvoudig en snel.

3

Zoekend naar de nepwimpers in mijn stash, greep ik ook Mocha en Fame uit de kast. Eerst de twee basissen, de Too Faced Shadow Insurance all over the place en het NYX Jumbo Pencil Milk alleen plaatselijk op het ooglid en in de binnenste hoeken. De eyedust van de Make Up Store, Fame, blendde ik de ooghoeken in en op het middelste gedeelte van mijn ooglid. Ik maakte een T-vorm op het ooglid en vulde de overgebleven delen in met NYX Mocha.

5-glam

3

Opnieuw vervaagde ik de kleuren samen in de arcadeboog, maar dan alleen de oogschaduws die nog op de brushes zit. Op het wenkbrauwbot Een crèmekleur uit de Kardashian Beauty Palette, van Kim’s Dazzle. Op de waterlijn ging ik voor een zalmkleurige huidkleur van Anastasia, namelijk I Camille.

4

6

Met de Skinny Liquid Eyeliner van EYEKO trok ik een dunne eyeliner langs de wimperrand en plakte de nepwimpers va eBay erop + de grote lashes van de Action die ik doormidden had geknipt. Even goed zigzaggen met de Clump Defy van Max Factor om de echte wimpers met de nepperds te blenden, zodat het minder zichtbaar is.

IMG_1645

Een goede dot concealer, foundation en afmatten met een poeder. Shapen met een bronzer, een blush voor wat extra kleur en een gele warme highlighter voor op de jukbeenderen. Last but not least, want niet alleen de nepwimpers knallen, maar ook de lippen zijn goed zichtbaar. Een donkerroze lipkleur van Max Factor, de nieuwste Lipfinity in de kleur Just in Love met daaroverheen de langhoudende basis.

Eigenlijk wil ik zo’n serie aan make-up looks maken van Hart of Dixie, omdat er zoveel verschillende ooglooks voorbij komen. Daarnaast lijkt het mij awesome om zo’n reeks te maken. WAT JAMMER NOU.. MOET IK ALLES OPNIEUW KIJKEN.. Gniffel. De kledingstijl, de hairdo’s en de make-up is zo mijn ding!

Kijk jij Hart of Dixie/Dokter Hart? En wie is jouw favoriete personage?


10 Comments

 • Laura

  03/05/2014

  Prachtige look, dit wil ik ook kunnen maken! Meer weet ik er niet over te zeggen (op een positieve manier)! ;)

  Reply
 • Martina

  03/05/2014

  Deze serie vind ik zo leuk! !!

  Reply
 • Eline

  03/05/2014

  heb je misschien een link van de nepwimpers?

  Reply
 • Amelie

  03/05/2014

  Mooie look! De lipkleur is echt stunning!

  Reply
 • femketje

  03/05/2014

  gotta love the lashes :D

  Reply
 • pamela

  03/05/2014

  je wimpers zijn echt prachtig!!

  Reply
 • Ik vind je wimpers geweldig!! De rest van de look is neutraal maar zeker aanwezig.

  Reply
 • Ceetje

  03/05/2014

  Ik ken de serie niet, maar je hebt wel weer een mooie look gemaakt. En die lippenstift MOET ik hebben. Kleur is goed en <3 longlasting :)

  Reply
 • Sabine

  06/05/2014

  Prettayyyy! NYX Milk staat hier zowiezo nog op mn HEBBENGG lijst, zie ik meteen hoe gaaf hij ook alweer is <3

  Reply
 • Natasja

  08/05/2014

  Het is heel mooi en zacht.. net Lemon he! Ik volg de serie, maar ik loop nu een seizoen achter.. Ik wil nog niet bij kijken.. ik weet niet waarom, maar volgens mij zijn Zoe en Wade niet meer samen ofzo.. en dat zou jammer zijn.

  Reply

Geef een reactie