Filmpje: Klussen met Cynth!

Wij vrouwen zijn graag zelfstandig en verantwoordelijk voor de zaken die wij doen. Zelfstandig in de keuken rondhangen om het nieuwe recept te maken of zelf je eigen meubels in elkaar zetten. Yessir, mijn hutten-bouw-skills zijn hier uitstekend voor. Ik zette een barkruk in elkaar, timmerde graag kastjes aan mijn bureau en nu is het tijd voor een aflevering. Ditmaal een schoenenkast. LET’S DO THIS WOMEN!

Schermafbeelding 2014-05-03 om 22.41.12

Klik hier als je de video niet kunt bekijken. 

2

Er kunnen aardig wat schoenen op het rekje, alhoewel dit de helft van mijn stash is. I KNOW! Ik heb teveel sneakers, maar zoals ik al had vermeld in de video, draag ik vele niet meer, vanwege de chaos in mijn collectie. Sommige zijn niet geveterd en ineens is het heel moeilijk om veters te kopen.. Ik was vrijdag de hele middag opzoek, maar het was het telkens net niet! Gelukkig is het wel handig waar je het rekje kan kopen, namelijk bij Fonq.be! De online webshop verzendt ook naar Nederland, is zeer klantvriendelijk en van alle markten thuis. Ze verkopen niet alleen schoenenrekken, maar ook krultangen, epileerapparaten, keukenapparatuur en nog veel meer!

Hoe berg jij je schoenen op?

5 thoughts on “Filmpje: Klussen met Cynth!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *