Yves Rocher Elixer 7.9 dag- en nachtcrème!

Een 12 jaar durend onderzoek in combinatie van 7 planten en 9 patenten. Yves Rocher pakt weer uit! Alles voor een jongere huid, want ook ik ben nu in de gevarenzone terecht gekomen. Smeren is belangrijk, maar met een energierijke oppepper van de huidcellen, waardoor je huid magie gaat produceren!

1

Het is een unieke combinatie van 7 plantextracten die met een krachtige werking huidveroudering tegen gaan, die beschermd wordt door de 9 pantenten. Vandaar de ELIXER 7.9! De plantextracten zorgen ervoor dat je energieproductie van je huid weer een boost krijgt, waardoor je een jongere en jeugdige huid krijgt. Natuurlijk niet van 60, naar 18, maar het zal de fijnere lijntjes kunnen verminderen.

IMG_9195

De collectie bevat een nachtcrème en een dagcrème, maar ook een serum en oogroller. Het hele gezicht kan in de watten worden gelegd. Eerst de dag- en nachtcrème, want mijn huid is moeilijk, droog en altijd toe aan een goede boost!

IMG_9192

IMG_9193

Yves Rocher straalt groenheid uit, zowel in het logo als in de verpakkingen die weer adembenemend zijn. Plastic potten met een moderne touch en stralen een positieve energierijke boost uit. Beide potten zijn redelijk groot en hebben een inhoud van 40 ML.

IMG_9194De dagcrème.

IMG_9198

IMG_9199De nachtcrème.

De substantie is anders dan ik ben gewend, wat gladder en glibberiger. Meestal heb ik stroevere crèmes of juist hele vette, maar dit is heel luchtig en trekt ook enorm snel in! Pluspunt! Niemand wilt lang wachten en helemaal niet in de ochtend. De dagcrème is ook een stuk frisser, dan de nachtcrème. Deze is wat zwaarder, maar vergeleken met andere crème neemt ook deze mijn huid snel op.

IMG_9197

IMG_9196

De volgende dag, want Yves Rocher zegt dat je al na 1 dag verschil moet zien. Dat klopt! Ik gebruikte de producten in mijn stageperiode maar al te graag. Ik draaide toen ze zevende dienst op een rij, in het weekend, op een zondag.. jeej.. Maar zo leek het wel, want dankzij de combinatie van de crèmes straalde ik wat meer!

IMG_9190

Gelukkig – yeah, dat hoor je mij niet vaak zeggen! – kan ik hier niet over mee praten. Ik heb nog niet echt rimpels en de fijne lijntjes zijn nog steeds zichtbaar. Dat heb ik altijd gehad en verwacht ook niet dat ze weggaan. Na een maand moet je huid stralen van jeugdigheid! Het straalt wel meer, het is opgepept en niet alleen mijn huid vindt het een pleziertje, maar ook mijn reukorgaan. Een goddelijke frisse grasgeur in combinatie met gezonde lucht en andere zomerse geuren. LOVING IT! 

Beide gezichtsproducten bevatten nog ingrediënten, de dagcrème o.a.:
Aqua, Glycerin, Methylpropanediol, Isopropyl Palmitate, Aloe Barbadensis, Leaf Juice, Betaine, Stearyl Alcohol, Cocos Nucifera Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Pyrus Malus Fruit Extract, Dimethicone, Aphoia Theiformis Leaf Extract, Phenoxyethanol, Inositol, Benzyl Alcohol, Carbomer, Parfum, Dimethicone Crosspolymer, Polyglyceryl-10 Stearate, Ethylenediamine/Hydrogenated Dimer Dilinoleate Copolumer BIS-DI-C14-18 Alkyl Amide, Hydroxyethylcellulose, Caesalpinia Spinosa Gum, Sodium Hydroxide, Tocopheryl Acetate, Hippophae Rhamnoides Kernel Extract, Tetrasodium Edta, Potassium Sorbate.

IMG_9200

Ingrediënten lijst van de nachtcrème:
Aqua, Glycerin, Methylpropanediol, Isopropyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Aloe Barbadenis Leaf Juice, Betaine, Stearyl Alcohol, Glycine Soja Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Pyrus Malus Fruit Extract, PEG-100 Stearate, Cetearyl Glucoside, Aphloia Theiformis Leaf Extract, Demithicone, Phenoxythanol, Inositol, Glyceryl Stearate, Parfum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Dimethicone Crosspolymer, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Caesalpinia Spinosa Gum, Sodium Hydroxide, Hippophae Rhamnoides Kernel Extract, Tetrasodium Edta, Potassium Sorbate.

Een dag- en een nachtcrème voor een jeugdige en energieke huid, die snel wordt opgenomen en de huid binnen enkele dagen zal laten stralen. Beide producten bevatten geen parabenen, minerale oliën of kleurstof. HURRAY! Helaas test het merk nog steeds op dieren.

De nieuwe producten van Yves Rocher zijn beide verkrijgbaar in de online webshop. Wel verschillende prijzen per crème. De dagcrème is zo’n €19,90 en de nachtcrème maar liefst €38,00.

Heb jij producten van Yves Rocher? En hoe bevalt het merk jou?


6 Comments

 • Laura

  05/05/2014

  Klinkt erg goed zeg! Zelf heb ik alleen al een fijne dag- en nachtcrème en die zijn ook nog eens een stuk goedkoper! ;)

  Reply
 • Amelie

  05/05/2014

  Klinkt goed, 38 euro is wel veel voor een nachtcreme!

  Reply
 • pamela

  05/05/2014

  van Yves rocher ben ik die prijzen niet gewend! gelukkig zit ik met mijn 16 jaar nog niet in de gevaren zone :P

  Reply
 • Sophie

  05/05/2014

  Lijkt me een hele fijne nachtcrème! De prijs is alleen wat minder fijn vind ik..

  Reply
  • Sophie

   05/05/2014

   Dag-en nachtcrème bedoelde ik natuurlijk ;)

   Reply
 • Manon

  05/05/2014

  Klinkt erg goed !!

  Reply

Geef een reactie