Benefit They’re Real Mascara.

Heilige producten die een grote rage zijn en ook langdurig de trend blijven zetten. Wimpers waar je altijd al van hebt gedroomd en een echte holy grail is van de meeste Amerikaanse beautybloggers. Favoriete producten, ook ik heb heb ze, onder andere het NYX Jumbo Pencil, de Too Faced Palette en natuurlijk de geliefde NYX Blush Taupe. Benefit, daar was ik niet bekend mee, maar droomwimpers die tegen het plafond tikken, dat wilt iedereen wel!

1

Toen de GLOSSYBOX nog bestond bevatte de box rondom de feestdagen niet alleen een geweldige eyeliner van EYEKO, maar de welbekende mascara van Benefit. They’re Real! De naam is fantastisch, de reviews zijn uitmuntend, maar is dat de real story?!

2

3

De mascara komt in twee maten, zowel in een kleinere variant als de fullsize. Het belemmert mij niet met het aanbrengen van mascara, want verschillende borstels zijn juist lang of enorm kort. Geen probleem, work it girl! Positieve uitstraling, belooft heel wat en de moderne touch vind ik zeker wat hebben.

IMG_9135

De borstel zelf is anders dan ik gewend ben, ondanks dat ziet het er vrij normaal uit. Het is wat langer, waardoor ik regelmatig een dot langs mijn neusbrug moet wegvegen. Nog steeds, geen probleem. Er komt aardig wat van de formule op het mascaraborsteltje, waardoor je een goede dikke aanzet hebt, zonder dat het een klonterige bende wordt.

4

De nieuwe formule van de Benefit They’re Real Mascara verlengt de wimperhaartjes, geeft ze een mooie natuurlijke krul en zorgt voor de volume die je nodig hebt. En dat zonder insectenpraktijken. Een intenszwarte kleur die mij wimpers sensueel, verleidelijk en een mooi oogoppervlak geeft!

2

Zelf ben ik redelijk tevreden, vanwege de top separatie, de intensiviteit van de kleur, maar ook de volume die zorgvuldig wordt aangebracht. Laten we de lashes aan de binnenkant van je ogen niet vergeten, want ook die worden prima meegenomen! Daarnaast loopt de mascara bij mij niet snel uit, ondanks dat het geen waterproof is. Hurray + het blijft de hele dag zitten!

IMG_9124

IMG_9128

Het is niet mijn holy grail, want ik merkte op dat mijn hand sneller naar de Clump Defy van Max Factor graait, vanwege het minder messy effect. Daarnaast is Benefit niet dierproefvrij, fail! Het is geen slechte mascara, maar hij komt niet in mijn top vijf terecht van de beste mascara’s in Cynth’s hand. HAHA. FUNNY JOKE!

De Benefit They’re Real Mascara is gewoon te koop bij de Douglas voor €24,00. De kleinere variant is €9,95.

Heb jij de mascara in bezit? En wat zijn jouw ondervindingen?


20 Comments

 • Monique

  09/05/2014

  Wat slecht dat hij niet dierproefvrij is. Dat zou inmiddels elk merk moeten zijn. Ik had deze mini ook maar vond hem niet bijzonder genoeg om hem te vervangen. Dus nu is het een ‘onderweg’ mascara geworden.

  Reply
 • Mieke

  09/05/2014

  Yes! Fijn spul! :D

  Reply
 • Martina

  09/05/2014

  Mooi effect maar niet wauw!

  Reply
 • Laura

  09/05/2014

  Wat jammer dat hij niet zo super is en ook niet dierproefvrij!

  Reply
 • Eline

  09/05/2014

  Hmmmm, dat niet dierproefvrij wist ik nog niet, vind ik dan toch een beetje jammer! Mooie separatie trouwens!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  09/05/2014

  Mooi resultaat maar jij hebt van jezelf al erg mooie wimpers he ! Ik blijf ook fan van Max Factor.

  Reply
 • Amelie

  09/05/2014

  Mooi resultaat! Jammer van de prijs en dat ze niet dierproefvrij zijn

  Reply
 • femketje

  09/05/2014

  ik heb hier ook nog zo’n mini van liggen, nog steeds niet gebruikt >.<

  Reply
 • Jaimy en Laura

  09/05/2014

  Wat heb je mooie wimpers!! Ik heb deze mascara ook, maar ik vind ´em niet zo super.

  Reply
 • Irma

  09/05/2014

  Ik vind hem toch wel prijzig!
  Ik ga eerder voor iets van de drogist :)

  Reply
 • Eline

  09/05/2014

  ziet er goed uit!

  Reply
 • Manon

  09/05/2014

  Ik vond hem helemaal niet fijn en deed niks bij mij maar toen ik een transparante basis mascara eronder deed was die perfect!

  Reply
 • bertine

  09/05/2014

  je wimpers worden er wel mooi lang van!!

  Reply
 • Amber

  09/05/2014

  Ik vroeg me inderdaad altijd al af of deze nou wel zo fijn is. Ik wil hem nog steeds proberen eigenlijk. Zelf ben ik een enorme fan van de nieuwe Max factor Clumb Defy(met goud) en Le Volume de Chanel. Twijfel twijfel.. ik weet het niet meer!

  Reply
 • Miss Happinez

  09/05/2014

  Ik heb deze zelf ook en vind het wel een mooi effect, maar het is niet mijn favoriete mascara ooit.

  Reply
 • Jasmine

  09/05/2014

  Lijkt ook een lange borstel te zijn, maar je wimpers gaan er wel heel mooi door zitten! Lang terwijl nog licht. Jah de rage hierond was echt overal.

  Reply
 • Leonie

  10/05/2014

  De dame van Benefit bij de douglas hoorde ik zeggen dat deze mascara bij heel veel mensen tegenvalt, erg jammer!

  Reply
 • Ik heb deze mascara gekocht op de Beautygloss Party en ben er heel enthousiast over. Zeker mijn favoriete mascara tot nu toe!

  Reply
 • Sabine

  12/05/2014

  Raar dat ze nog niet dierproefvrij zijn, misschien eens iets om goed te onderzoeken voor mij just to be sure.
  Ik ben erg tevreden met deze mascara, maar ik heb dan ook echt een stuk kortere wimpers en bij mij knallen ze dan dus echt. :)

  Reply
 • peggy timmermans

  14/05/2014

  Bij jou is het resultaat veel mooier dan bij mij! Voor mij deed deze mascara niet wat ik verwacht had.

  Reply

Geef een reactie