Ombre Meets Cynthia.

Mijn blauwe lokken, daar geniet ik nog elke dag van. Ondanks dat ik het redelijk vaak vergeet dat ik een turkooizen ombre heb, ben ik er van gaan houden. Het kleurverloop in mijn haar maakte mij verliefd, want de dip dye gecombineerd met een ombre is FAB! Vandaar dat ik vandaag OMBRE ALL THE WAY ga! Ombre Meets Cynthia!

1

Weet je wat ik eens in de zoveel tijd doe? Mijn routine helemaal omgooien! Yeah, ik houd niet van dat standaard gedoe, routinewerk, kleur, iek. BAAAAH. Mijn wenkbrauwen kregen een update en meteen kreeg mijn brein een idee. Tijd voor een ombre-look, maar dan ook echt alles.

IMG_1673

Eerst begon ik met de eyeshadowbase, want op dit moment gebruik ik een olie op het gezicht en zodra oogschaduw zich mengt met vetten.. Dikke creasende chaos. De Too Faced Shadow Insurance op de oogleden en alleen het Jumbo Pencil Milk van NYX in de ooghoeken en deels op het ooglid.

IMG_1672

6-vs

Een simpele ooglooks die je zowel kunt maken moet het NAKED Palette van Urban Decay, als de Too Faced Natural Eye Palette, maar zelf ging ik voor de Kardashian Beauty Kim’s Dazzle Palette. De crèmekleur in de ooghoek, de taupekleur ernaast, maar wel gecombineerd met Velvet Revolver. Beetje crème op het ooglid, beetje White van NYX, dikke highlighter

4

Donkerbruin onder het oog, in de arcadeboog en ook op het buitenste gedeelte van het ooglid. Ietsjes langs de wimperrand en een strakke dunne winged eyeliner met de Skinny Liquid Eyeliner van EYEKO. Een huidkleurig potlood van Essence op de waterlijn, wimperkruller langs de wimpers en Clump Defy van Max Factor zigzaggend er doorheen. Oké, nog een laagje van de Golden Rose City Style Mascara.

5

De trio van de Wet ’n Wild lipsticks, Vamp it up in de mondhoeken, Cherrybomb naar binnen toe en op het middelste gedeelte ging ik voor In The Flesh. Geleidelijk in elkaar laten overvloeien.. OMBRE! Dit droeg ik ook naar school, de buitenwereld en gewoon in het openbaar. Ik miste wel de nepwimpers, maar daarvoor moet ik een nieuwe stash inslaan. YOLO.

Combineer jij weleens ombre in je make-uplook?

16 thoughts on “Ombre Meets Cynthia.

  1. Jij bent volgens mij echt de panporn queen. Klinkt heel erg, maar hoop dat je begrijpt wat ik bedoel ;) Die matte oogschaduw met shiny op je wenkbrauw bot is vet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *