Filmpje: Romantic Pin Up!

Niets is mooier dan de ouderwetse pin up look, maar je wilt ook weer eens wat anders. Daarom besloot ik het iets te combineren, want de klassieke wing aan de eyeliner en de kersverse rode lippen met een donkere arcadeboog mogen ook veranderd worden! Nog wel in hetzelfde straatje thuis, maar met een sensuele en romantische touch!

1

http://shoplog.nl/cynthia-romantic-pin-up-look-iciparis/Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Een mooie glanzende huid zonder dat je er bezweet uitziet, wie wilt dat nou niet? Maar met de BE Creative Makeup Diamond Dew foundation straal je binnen noodtime! Afpoederen voor het matte effect, maar niet te mat, want we willen die gezonde glow houden, vandaar de extra highlighter eroverheen!

6

5

Fancy nails, gorgeous foundation, geweldige oogschaduws en een merk wat betaalbaar is en verkrijgbaar bij de Ici Paris. Maar hey, wil je alles in detail zien? De kleine fijne stappen die je het makkelijk maken bij het make-uppen, je kan het natuurlijk allemaal op Shoplog.nl vinden. Een uitgebreide tutorial, inclusief foto’s!

Verander jij de pin up look weleens? En wat verander je dan?

11 thoughts on “Filmpje: Romantic Pin Up!

  1. huh? ik kan geen filmpje bekijken? Ook niet als ik door klik naar die shoplog.nl site? Of kijk ik verkeerd? :( Mja, de look ziet er heel mooi uit. Kan ook niet anders he!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *